Snelle bezorging.

Eerste helm besteld, bleek (ondanks de maattabel óf het verkeerd meten door mij) te klein te zijn. Helm teruggestuurd, meteen nieuwe besteld en bij aankomst van mijn retour meteen een mail dat mijn geld binnen een paar werkdagen teruggestort zal worden. Ook nog een persoonlijke mail gehad nav mijn retour, kreeg wat tips, erg mooi dat er met je meegedacht wordt, daarmee onderscheid je je van de rest. Top!

Duidelijk foto's op de website en zeer snelle levering.

Scherpste prijs, snelle bezorging

Prijs vergeleken op verschillende sites en €10 meer dan op ander site MAAR voor die €10 meer heb je wel een extra bril en onderstuk. Dit is mijn 2de Shark Streetdrak en een 2de bril is een bijna zeker uitgave aangezien deze het snelst slijt. Dus die €10 meer is eigenlijk een kostrenbespaering op termijn.

Fijne goedzittende helm

Helm heeft een goede pasvorm en voldoet geheel aan verwachting. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima kwaliteit en snel geleverd

Helm bestels en de volgende dag in huis . Veel keuze en prima uitleg ,

En kloppende maattabel en super snelle levering.

in 1 woord te omschrijven.............Perfect

Goeie ervaringen en snelle reactie op vragen en snelle levering /medewerking. Echt top geregeld ! Zou iedereen dit bedrijf aanraden en ga dat ook zeker doen.

Goede servies

Zeer snelle servies

Very responsive

I ordered the visor and it was delivered very quickly and I had a question after delivery which was also answered promptly.

Heel snelle en correcte levering.

Zeer zeker een aanrader. Savonds besteld, de dag erop thuis afgeleverd.

Goedkoop maar hoge kwaliteit en snelle levering

Heb onlangs een helm gekocht en de dag erna was hij al geleverd. Toen ik het pakje opende was ik verbaast met de hoge kwaliteit. Zeker een aanrader

Zeer tevreden over het product

Ik had eerst een maat l deze valt kleiner uit dat zij de klanten sevice dus een xl en deze is perfect zeker een aanrader ook voor de prijs zeer snelle levering is ook wel een plus punt

Goede snelle service

Niets op aan te merken, duidelijke site en snel geleverd (binnen 24u).

Prima webwinkel

Op de website staat duidelijke info. Producten werden snel verzonden.

Goed product. Goed advies.

Een Vito helm gekocht. Een.mooi en goed product. Scherp afgeprijsd, dus dat was meel mooi meegenomen.

Een duidelijke en overzichtelijke website met top levering .

Een goede website , makkelijk te vinden wat je zoekt . Met goede foto's en omschrijving van de item dat je zoekt . Snelle levering , mijn nieuwe helm was netjes ingepakt .

Fantastich

Assortiment zeer ruim scherp geprijsd. Snel geleverd. Ruilen ging soepel overig terugbetaling snel terug op rekening.

Ben zer te vrede over het product

Zit lekker

Nette levering !!

Helm goed verpakt , op tijd geleverd en dat ook nog voor een mooie prijs. Toppi

Mijn bestelling is snel geleverd. Ik kreeg duidelijke mails en werd goed op de hoogte gehouden.

Punctueel, snel, goed.

Besteld, gekregen.

Goede service goed contact nette afhandeling

Iets besteld was verkeerd goed geholpen door de medewerker

Snel verzonden en keurig verpakt

Helm besteld. Netjes aangekomen de dag erna. Betrouwbaar en product zoals omschrijving (ook qua maat).

Snel geholpen aan een goede helm

Twee helmen gekocht waarvan één te klein was, dus retour verzonden en een nieuwe besteld. De helmen zijn mooi van kwaliteit en worden snel verstuurd. Retour moet je alleen zelf betalen, terwijl je verwacht dat dat kosteloos kan met zo een bedrag aan helmen.

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen