Levering en product zijn top

Alles volgens afspraak gegaan

Bij retouren niet zo snel

Mijn bestelling voldeed niet retour gestuurd en dan hoor je niets meer Bestellen gaat wel snel

Erg trage levering

Beloofd levertijd 2 dagen. Was uiteindelijk meer dan 2 weken. Lijkt op dropshipping… ik kan zelf ook in China bestellen … prijs was zelfde als in China. Dat was wel fijn.

Top service !

Onlangs een Ibiza Sound DJ21USB-BT 4 kanaals DJ mixer met USB speler besteld. Deze werd de volgende middag al bezorgd. Super snel dus!! Blij mee en zeker niet de laatste aankoop bij DJstunter....

Uitstekende service

De eigenaar doet zijn uiterste best om de goederen op tijd te leveren en ook om je te helpen een vervangend artikel te vinden.

Heel blij

De bestelling, artikel en bezorging waren allemaal goed geregeld. Ik ben er heel blij mee

Niet vlekkeloos, maar netjes opgelost.

Er waren wat communicatiefoutjes rondom mijn bestelling. Zo was er geen bevestigingsmail verstuurd, waardoor ik niet op de hoogte was van de bestelstatus en geen factuur had ontvangen. Daarnaast was er een WhatsApp-nummer op de website aangegeven dat niet bereikbaar was, en loste een eerste telefoontje niets op. Zodoende had ik in eerste instantie een negatieve review geschreven. Hierna is er echter zeer snel en vriendelijk contact met me opgenomen, waarna al mijn problemen zijn opgelost en ik mijn bestelling keurig heb ontvangen. Complimenten voor deze afhandeling.

netjes

Netjes geregeld

Contact goed Service goed Webshop goed

Super mooi werkt perfect echt top aanrader

Er wordt goed gereageerd en naar oplossingen gezocht niet in problemen

Zeer goed snelle bezorging En mee denken in oplossing en niet in problemen

Snel en professioneel

Bestellen en binnen de kortste keren kan je uitpakken en gebruiken. Zeer degelijke hulp bij twijfel of kiezen. Een aanrader

Goede service!

Ik ben alleen nog op zoek naar de facturen, kunnen ze gemaild worden?

Geweldig afgehandeld

Super, zo snel geleverd

Heel snel geleverd en goede kwaliteit

Eerste Top ervaring

Ik had nog snel een spotje nodig voor mijn disco spiegelbol. Dagje later in de bus . Top

Snel, compleet, verwachtingen waargemaakt

Zie bovenstaand

Top,snelle levering

Gemakkelijk

Goede service de volgende dag bezorgd

Super klantenservice!

Er ging wat mis bij het postbedrijf. De medewerker heeft mij uiterst vriendelijk te woord gestaan, goed geadviseerd en het uiteindelijk ook opgelost. Heel fijn. Goede klantenservice is alles waard !

Snelle verzending. Goeie prijzen

Snelle levering en goede kwaliteit

Blij dat ik bij jullie de ouderwetse gekleurde disco spots kon bestellen voor een lekkere retro lichtshow!

Prima en betaalbaar materiaal, heel erg snel geleverd

Prima en betaalbaar materiaal, heel erg snel geleverd

Vaker iets gekocht is 15 jaar oud nog steet goed

Goede kwalitijd voor een klein prijsje

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard