Snelle levering Besteld dag erna binnen Alles was tip top in orde

Alles klopt

Alles prima. Netjes verpakt. En snelle levering. Top

Zeer goede ervaring service is top en garantie zeer goed Mooie top zaak

Aanrader.

(Telefonisch) goed bereikbaar en vriendelijk. Daarnaast erg tevreden met het bestelde product. Let wel op de bezorgmethode: mijn (te) grote pakket werd geweigerd bij een PostNL-punt, terwijl je op de site kan kiezen voor deze optie..

Ik ben tevreden

heel netjes , snel en correct geleverd

ik was op zoek naar een product en dat vind je dan en dat koop je dan. normaal in de winkel maar dat was nu onmogelijk dus daarom online

Snelle service, maar niet geweldige inpakkers

Product werd snel geleverd door DJStunter, maar hoe het ingepakt zat, had wat mij betreft beter gekund. Tape zat half los, dus de bezorger had zo kunnen kijken wat erin zat. De omdoos zelf had ook betere tijden gekend. Het zag er allemaal wat rommelig uit. Daarnaast heb ik het gevoel dat dit product al eens een gebruiker heeft gehad, voor het bij mij aan kwam, maar dat kan ik niet met 100% zekerheid zeggen. Product zag er verder gewoon goed uit en ben hier erg blij mee. Ruimte voor verbetering dus, maar verder een prima ervaring gehad.

Al een week besteld en nog steeds niet geleverd

De eerste bestellingen gingen vlot maar ik heb nu iets betseld en is na een week nog niet geleverd terwijl er op de site staat dat het in voorraad is

Service is top!

Twee equalizers besteld, echter werd er maar eentje bezorgd. I.p.v. dat ik het gevecht aan moest gaan met PostNL werd er door DJstunter direct een equalizer nageleverd. Top service! Deze mensen weten wat klantvriendelijkheid is.

Hele goede service!

Ik had een lamp op zaterdag besteld, deze werd maandag geleverd. Gelijk een mailtje gestuurd met foto omdat er een onderdeel beschadigd was. Een soort bout was kapot. Op woensdag kreeg ik al 2 nieuwe toegestuurd! Was voor een verjaardag, dus was ik heel blij mee. Dus hele snelle en goede service!!!

Goede service en komen afspraken na.

prima service

Werd goed geholpen en geadviseerd.

uitstekend

uitstekend

Goede prijs, goed verpakt, te laat verzonden

Goede prijs, keurig verpakt, werkt prima. Rookvloeistof bijbesteld, dat was in een extra zak vloeistofdicht verpakt zodat een eventuele lekke fles de rest niet beschadigd. Besteld op dinsdag om 18:08, met de belofte "op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis". Dat doen ze dus niet, de volgende werkdag was het pas verzonden, het was donderdag in huis. Dat was in mijn geval prima, maar beloof dan niet dat je het savonds al verzend.

Heel flexibel en klantbewust

Bij een probleem met de levering werd ik telefonisch gecontacteerd om de situatie te bekijken en samen een oplossing te vinden.

Prima webshop

We hebben iets gekocht bij DJ stunter. Het product wat we kregen was niet wat we ervan gedacht hadden dus hebben het teruggestuurd. Het is misschien wat meer werk om terug te sturen omdat je een formulier op de site moet downloaden en in moet vullen. Retour is op eigen kosten. Binnen een week stond het geld weer op onze rekening dus dat ging wel snel. Verder geen gezeur gehad. Fijne ervaring.

Leveren vlug maar zijn op geen enkele manier te berijken

Er zijn enkele kabels tekort geleverd mazr ik kan jullie niet berijken noch vie mail, telefoon of whatsapp.....

Fantastic Job!

Geweldig!

Super geholpen via telefoon

Super personeel goede uitleg en super geholpen

Goede speakers En snel bezorgd

De speakers werken super goed En ook super lekker geluid dankjewel djstunter

Snelle service na ontvangst kapot product.

Ik bestelde een karaoke-set, helaas bleek de bijgeleverde disco lamp niet te functioneren. Een dag nadat ik de melding doorgaf ontving ik een werkend product. Top geregeld en mij dochter is op haar verjaardag reuzeblij!

Goed en Snelle Levering

Besteld en volgende dag geleverd top.

Goed en snel

Snel

Snel geleverd. Product ook echt de kwaliteit als omschreven.

Snelle levering, prima product

Snelle levering, prima product. Alleen jammer van de relatief hoge bezorgkosten.

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard