Goedkoop

Ik heb enige jaren al eens wat meer gekocht en met regelmaat nog steeds en ben zeer tevreden en de leveringen zijn altijd goed

Goede kwaliteit en snelle levering

Keurig verpakte versterker die voldoet aan mijn verwachting. Snelle levering. Miste alleen gebruikshandleiding, die zat niet in de verpakking, maar kon ik bij fabrikant downloaden zoals dat tegenwoordig vaak gebruikelijk is.

Product perfect ontvangen en goed op de hoogte van gehouden het artikel.

Volgende keer bestel ik er weer

In één woord: TOP

Blijft TOP. Niks aan toe te voegen.

Prima adviezen, kennis van zaken, snelle levering

Prima adviezen, kennis van zaken, snelle levering

Uitstekende spotlicht, meer dan had ik verwacht van de kwaliteit. ;-)

Super makkelijk bestellen, uitzonderlijk vriendelijke klantenservice

Aantal artikelen besteld, alles prima in orde geleverd. Van 1 artikel te weinig geleverd, is keurig opgepakt door vriendelijke mensen die een stapje harder lopen dan normaal. Zelfs een manco door Baxx music hebben ze opgelost door kosteloos voedingskabel op te sturen. Klasse.

Zeer snelle goede levering toppp!!!

Topppiiiieeee!!!!!!!

Topservice !

Zowel afhaal of verzending van dj materiaal verloopt uitstekend . Ik ben fan :)

Super service

Erg prettig

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Bij sommige artikelen mogen iets duidelijkere foto´s en iets meer uitleg. Wordt wel goed gecompenseerd door een snelle respons op vragen via mail. Life chat zou interressant zijn. Zaak verdient een aanbeveling zowel qua prijs als qua service.

top

top service

Zeer goed, makkelijk te bedienen en op te hangen

Ik had 2 hoezen besteld. Had er maar een ontvangen, na een belletje de volgende dag de 2e ook geleverd. Top.

Geen probleem, alles liep vlotjes

Mijn bestelling is keurig en netjes aangekomen.

weet niet heb hem nog niet

ik kan niets zeggen daar ik mijn bestelling nog steeds niet hebt ontvangen

Top dienstverlening. Supersnel.

Al enkele keren hier aankoop gedaan. Goede informatie. Het zoeken op de website vind ik wel lastig.

Prima en snelle bezorging

Gaaf product, Snelle levering

Toevallig op de site terecht gekomen voor een een karaoke set in het roze voor mijn kleindochter.

Helemaal goed

Je wordt goed en snel geholpen

Top Service

We hadden een portable DJ mixer besteld voor de verjaardag van onze kleinzoon. Echter het pakket bleef steken bij Post.nl. Gebeld met Martijn van DJStunter en uitgelegd dat we nu geen verjaardagscadeau voor hem hebben. De volgende dag werd er een DJ mixer persoonlijk door Erik van DJStunter 'savonds bij ons aan huis afgeleverd aan de andere kant van Nederland! Super service!!!

Snel en vriendelijk!

Kleine leuke zaak met kundig personeel waar de koffie altijd klaar staat! Goed assortiment!

Meer had ik niet nodig

Uitermate geschikt voor familiefeestjes om sfeertje te creëren. De zaal was onmiddellijk omgetoverd tot een dansvloer bij het verjaardagsfeest van de dochter.

Uitstekende service, en goede producten!

Heb persoonlijk contact gehad i.v.m. retourmogelijkheden en productkeuze, met een goed advies van vriendelijk personeel.

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard