Goede en snelle service

Een goede en snelle service van hetgeen ik besteld heb.

Op 13 dec heb ik een iDance Typhoon 101 besteld voor mijn dochters verjaardag. Helaas kwamen erachter dat de item beschadigd was. Ik heb een aantal keer mails gestuurd en een aantal keer kreeg ik helaas geen reactie. Wat ik ook enigszins begrijp vanwege de feestdagen. Na telefonisch contact ben ik goed geholpen door Erik en Maurice. Zij hebben mij goed geholpen, dank daarvoor. Inmiddels heb ik ook een nieuwe iDance Typhoon 101 ontvangen. In de toekomst zal ik hier zeker nog iets bestellen.

Snelle kwalitatieve levering

Zeggen wat ze doen.

Niks meer aan toevoegen, gewoon goed.

Amazing webstore

I found a lights set on their website very easily, after applying my search terms on their page. Very user friendly interface and every product has all needed information for me to be able to choose what I need!

Alles volgens afspraak

Loopt prima, directe terugkoppeling en prima producten

Zeer snelle reactie en afhandeling van mijn bestelling

Op dezelfde dag van mijn bestelling al reactie dat bestelling ontvangen en afgehandeld is. Super snel. Perfect gedaan.

Snelle levering en handige betaal opties, vooral betalen in 3 termijnen zonder rente!

Prima product en snel geleverd

Prima product en snel geleverd

Denon Dj Sc Live 4

19 December eindelijk mijn Denon Dj Sc Live 4 besteld. (op de website stond voor 00:00 bestelt is morgen in huis) Netjes voor 00:00 bestelt, ik kreeg niet eens een bevestiging :( dag erna 25 min aan de telefoon gehangen om te vragen wanneer ik mijn Dj set zou ontvangen, kreeg ik niemand te pakken dit vond ik zeer slecht van Dj Stunter! uiteindelijk heb ik de Dj set 2 dagen na dat ik ze heb bestelt, binnen gekregen. Opzich is het geen ramp maar maak dan geen reclame dat je je product de volgende dag in huis hebt.

Delivery

Item not delivered still waiting for it

Betrouwbaar, snelle levering en vriendelijke service

Al vaker iets besteld, altijd snel geleverd en als er nog vragen zijn werd ik telefonisch goed geholpen.

Snelle levering en een pracht cadeau

articke manquant

j ai fait une commande, il manquait 2 x 2 x Qtx lichtstandaard statief met T-bar maximale hoogte 3.5 meter Art.nr.: 180.608UK EOL toujours pas de nouvelles alors que j ai tout payé! Uw factuur #142536 voor bestelling #3153070 Factuuradres FABRIZIO SCHIRRU Rue Delbèque 87 7140 Morlanwelz België +32492970544 Verzendingsinfo FABRIZIO SCHIRRU Rue Delbèque 87 7140 Morlanwelz België +32492970544 Betaalmethode Bancontact Bezorgmethode Verzendkosten   Items Aantal Subtotaal Qtx DMX kabel voor verlichting 10.0 meter Art.nr.: 177.910UKN 1 € 24,95 Qtx lichtstandaard statief met T-bar maximale hoogte 3.5 meter Art.nr.: 180.608UK EOL 2 € 119,90 AFX DMX512-PRO 512 kanaals DMX controller Art.nr.: 15-1845 1 € 189,00 Subtotaal € 275,91 Eindtotaal (excl. BTW) € 275,91 BTW € 57,94 Eindtotaal (incl. BTW) € 333,85 Dank u, DJ Stunter!

behulpzame medewerker

Het bestellen via de website ging niet zoals het moest. Maar na het sturen van een mailtje werd ik super verder geholpen door een medewerker. Dankjewel daarvoor. Ook de levering zelf was perfect.

Alles goed

Alles echt wel goed

Zoals het hoort.

Netjes verpakt, juiste omschrijving. Vooralsnog geen klagen.

Geweldige service

Top Service!

Snelle levering! Bleek het artikel niet geheel compleet! Maar dit werd nettjes en snel opgelost! De klant is koning! Raad DJ stunter echt aan!!

Ondanks dat mijn probleem nog niet is opgelost voel ik dat de service perfect is

Mijn apparaat werkt nog niet maar de service is super.

Geen levering - geen contact

Ik heb mijn product nog niet ontvangen, op mails wordt niet gereageerd. Ik krijg geen track en trace.

Geen levering - geen contact

Op zoek naar een Riaa-phono-voorversterker kwam ik via internet terecht bij DJstunter. Daar vond ik voor een goede prijs wat ik zocht. Vlotte levering.

Ik heb al vaker wat besteld en mijn beleving is prima snelle levering en prima kwaliteit

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard