Doen wat je beloofd!

In eerste instantie een webformulier ingevuld met wat vragen. Deze vragen werden dezelfde dag telefonisch beantwoord en van goed advies voorzien. De daaruit volgende bestelling werd correct en binnen de afgesproken tijd geleverd.

Snel correct en goede service.

Ik had de rookmachine snel nodig. En daar hebben ze voor gezorgd.

Goede en nette service

Door een foutje op de website en iets wat niet klopte in de voorraad status, netjes opgebeld door Martijn met een duidelijke uitleg en excuses. Hij dacht goed mee en kwam met een mooi alternatief welke ik de volgende dag al in huis had. Ik zeg goed bezig en kom zeker terug.

Prima ervaring, goederen snel geleverd

Het bestelde product is zeer snel geleverd en ik ben goed op de hoogte gehouden d.m.v. goede terugkoppeling Product voldoet volledig aan de verwachtingen

Betrouwbare service

Alles goed en netjes volgens afspraak geleverd.

Nette prijs, snelle levering

Ik was opzoek naar een leuke betaalbare party-speaker voor in de werkplaats. 's avonds kwam DJstunter als zoekresultaat in beeld, volgende dag stond de speaker in huis. Perfect.

Was iets fout gegaan in de bestelling en snel en netjes recht gezet met een extra kado voor mijn zoontje super tof

Super.

Goed service

helemaal top!

hele snelle nette levering en een leuk kaartje erbij.

Alles naar behoren afgehandeld

De door mij bestelde spullen zijn snel geleverd en voldoen aan mijn hoge verwachtingen. Vriendelijke vaklui die met je meedenken !

Snelle en super service!

mail of telefonisch contact voor informatie en advies. Zeer snelle verzending. We hadden pech met een defect artikel, maar dit was snel opgelost!

MISLEIDING

Ik heb twee weken geleden een akai mpk mini in wit zwart besteld met de 'voor 23:59 besteld morgen in huis voorwaarde' , omdat ik er echt heel snel een nodig heb zonder goed op de site te letten en ja hoor; ik heb nog niks ontvangen. kreeg meteen een mail dat het pakket al verzonden was zonder tracking en vervolgens word ik gebeld dat het niet op voorraad is en met de uitleg dat ze daar pas in het magazijn achter komen. Dit is een erg vaag verhaal en heel verdacht. Ik wil gewoon deze midi controller of mijn geld terug maar de klantenservice is erg matig!!! Dit is niet alleen misleiding maar ik begin er ook overtuigd van te raken dat het oplichterij is...

Top bedrijf

Hierbij wilde ik even zeggen dat de QTX U-Mic dubbele draadloze USB microfoon het heel goed doet op mijn JBL PartyBox 710. Veel beter bereik en hij valt niet weg, zelf als ik buiten loopt en de Box binnen is. Het is een Top bedrijf en komt de afspraken na en de volgende dag was hij is binnen.

super service

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en deze is heel snel en zonder enig probleem omgeruild geweest. professioneel, eerlijk en snel.

Goede communicatie goede service

Had een aankoop gedaan via internet waarmee ik niet zo tevreden was, Contact met hun opgenomen en een ander artikel gekregen. Buitengewoon vriendelijke medewerkers en een mega oplossend vermogen !!

We zijn goed geholpen! Snelle service zowel qua reactie geven als opsturen!

Service van de bovenste plank

DJstunter levert service van de bovenste plank !!!! Nog nooit eerder meegemaakt. Ik draai thans al 35 jaar mee in de muziek wereld. Overal al bestellingen geplaatst voor duizenden euro’s, maar nooit eerder kreeg ik deze service. Als er een bestelling niet voldeed of kompleet was moest ik altijd smeken en veel mailtjes sturen om iets geruild te krijgen of zelfs te bewijzen dat ik het niet ontvangen had. Bij DJStunter hebben wij dit totaal anders ervaren, zonder veel woorden vuil te maken worden onderdelen gewoon nagestuurd of gewisseld zonder extra kosten. Nogmaals met een woord DJStunter voor mij zijn jullie de nummer 1

Top bedrijf met uitstekende service !

Top Bedrijf ! Helaas ging de microfoon ( te ) snel kapot. DjStunter heeft deze kosteloos vervangen, ondanks dat ik de aankoopnota niet meer kon vinden.

Goede en snelle service

Na ontvangen van het product bleek het snoer van de microfoon niet goed te zitten. Na een mailtje wordt er direct een vervangend exemplaar, volgens mij ook nog van betere kwaliteit, toegezonden. Top service.

Leuke producten en een superieure klantenservice

snelle reactie via mail en geen moeilijkdoenerij

shady retailer who don't give a damn f#ck about customer concerns

Very bad company, they delivered used Denon DJ equipment as new. Had problems with the units from day one and requested exchange after 5 days. Their stuff arranged instead pickup by inmusic (headcompany of Denon DJ). All units are lost since that. Inmusic fully refunded to djstunter, as the retailer. Djstunter didn’t deliver any new setup! Although they guarantee it on their website during the first 30 days! They have withheld the money until today. When you get someone on the phone, Employees refer to the boss Erik. Erik does not answer or cannot be reached or is denied. No response on emails. Still no Solution since over a year… baddest cust experience ever!

Very bad company

Super snelle service en zeer klantvriendelijk

Snelle reactie op email, klantvriendelijke telefoontjes, goede opvolging. Aanrader!

Super service!

Wauw, wat een ontzettend fijne service en apparatuur leveren jullie! Inmiddels tweemaal telefonisch contact met jullie opgenomen en bestellingen gedaan. Er wordt aandachtig geluisterd naar de doeleinden van gebruik, waarna correct geadviseerd over de apparatuur (wat is handig, waar moet je rekening mee houden etc. - fijne informatie die ik als leek niet wist), het gebruik van de set en tevens hebben wij ook uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst besproken. De opvolgende dag hadden wij het pakket, zoals beloofd, in huis. Een aantal dagen later weer contact opgenomen om alsnog voor de uitbreiding te gaan, ook deze wordt de opvolgende dag geleverd. Snelle verzending, goed apparatuur en ontzettend fijne klantenservice worden absoluut door jullie geboden. Als wij nog iets nodig hebben, weten wij jullie zeker te vinden. Bedankt voor de goede service!

Erg prettig en willen grag helpen

Geven goed advies en waren snel met de reacties

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard