Top service !

Bedankt voor de vlotte communicatie en snelle levering!!!

Klantvriendelijkheid reactiesnelheid top

Alles super geregeld. Goede communicatie, korte lijnen, snelle reactie

Voor 23.59 besteld morgen in huis niet waar kunnen maken

'Voor 23.59 besteld, morgen in huis' luidt de mededeling die op de website te zien is. Gisteren om 23:37 een bestelling geplaatst en direct betaald, maar om de een of andere reden is het ze niet gelukt om het pakje op tijd te verzenden. Slechte service dus, maar ik hoop dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit van het product.

Hebben me echt super behandeld na een kapotte box zelfs nog iets extra's erbij echt toppie

Zoals het hoort

Na het lezen van alle recensies over niet daar bestellen had ik een slecht gevoel erover. Maar gisteren speakers besteld vandaag waren ze binnen en gewoon nieuw in verpakking en ze voldoen aan de verwachting voor die prijs. Dus tevreden

Top service en goed contact met klantenservice

Karaoke set besteld en super snel ontvangen. Set bleek iets groter dan verwacht. In het telefonisch contact met Martijn goed en snel geholpen bij het retourneren. Bij het kiezen van een ander product zeer goed geadviseerd. Men heeft kennis van zaken. Binnen een paar dagen het vervangende product ontvangen. Top service!! Aanrader dus.

Top service!!!

Vandaag contact gehad over een tal van producten . Ik wist niet welke karaoke set het beste bij mij paste en vandaar dat ik om advies had gevraagd. Martijn hielp mij ontzettend netjes en nam alle tijd om mij alles uit te leggen. Ik ben namelijk een leek in deze appratuur. Hij bood zocht uit wat het beste bij mijn vraag paste . Aangezien ik best aarzelend ben met dit soort grote aankopen heb ik Martijn 3 x gebeld . Ondanks dat ik meerdere vragen had, bleef Martin vriendelijk en netjes …en hij heeft mij geholpen om een keuze te maken . Heb nu een mooie set besteld

Super klantvriendelijk.

Na een bestelling is direct een alternatief geboden omdat het bestelde niet op tijd geleverd kon worden. Het alternatief voldeed niet aan onze eisen en is na retour zending vervangen door een set die na advies precies voldeed . Dit is snel en zeer professioneel afgehandeld Petje af.

Super service

Er was een defect aan het artikel die ik had gekocht. Ik heb toen telefonisch contact opgenomen , de klantenservice van dit bedrijf stonden mij netjes te woord. Ik mocht het artikel kosteloos terug sturen . Tevens werd er mee gedacht aan een oplossing. Ik heb binnen 2 dagen een andere gekregen. Dit bedrijf bied een goede service , heeft kwaliteit , hebben verstand van zaken , klantgericht en goede kwaliteits producten voor een leuke prijs.. Kortom voor ieder wat wils.

efficiënt en elegant

uiterst tevreden, perfect

Uitmuntende klantenservice!

DJstunter is een website die zeker aan te raden is ,ruim aanbod van hun assortiment . De prijs -kwaliteit die ze leveren mag er zeker wezen. In mijn geval had ik de dienst na verkoop nodig super vriendelijke mensen vlug geholpen geweest zelfs opgebeld geweest, om samen tot een oplossing te komen. Wat bij andere sites niet gebruikelijk is ,dat vind ik top. Ik kan nog maar één ding zeggen ,zeker niet twijfelen en doe je aankopen bij DJstunter.

Super Service

Snelle reactie en goede artikelen en service. Bedankt

Producten van kwaliteit en een hele goede service

Tijdje terug tevreden een portable speaker gekocht bij djstunter. Nu met behulp van de goede service dit kunnen uitbreiden.

Defecte radio op randje garantie netjes vervangen

Een defecte radio opgestuurd waar nog een maand garantie op zat. Werd na opsturen netjes gebeld dat ze een vervanging wilden opsturen maar dat de kleur iets afweek van de originele. Na akkoord werd meteen een nieuwe radio opgestuurd. Prima service dus!

Aanrader

Ik heb een product besteld en dezelfde avond nog geleverd. Aanrader, ik kom zeker vaker terug.

Ik heb een speaker met draadloze microfoon besteld. Deze bleek niet leverbaar, ik werd hier de volgende dag gelijk netjes over gebeld en kreeg een alternatief aangeboden. Een nog betere en duurdere speaker met wel 2 microfoons voor dezelfde prijs. Eenmaal binnen bleek 1 van de 2 microfoons het niet te doen. Contact opgenomen, en binnen 1 dag hebben ze een nieuwe opgestuurd! Kortom super service en snelle afhandeling! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen als ik iets nodig heb!

Vriendelijke en goede services

We zijn zeer goed en vriendelijke geholpen. We hadden een partybox besteld. Helaas was de door ons uitgekozen partybox tijdelijk niet te leveren. Daarop zijn we benaderd door DJstunter. Het was voor hun moeilijk om mij te pakken te krijgen. Ze hebben meerdere malen gebeld en gemaild, uiteindelijk hebben ze te pakken gekregen. En hebben ze goed geholpen met het uitzoeken van een vergelijkbare alternatief. Nadat we een vergelijkbare partybox hadden uitgezocht. Is deze dezelfde dag verstuurd. En de dag erop hadden we deze al in huis. We hebben de services als erg prettig ervaren. Ze denken erg goed mee. En we zijn erg blij met de snelle levering. Voor ons een aanrader.

Toppie

Goede webshop, helaas mijn kleur niet in voorraad, en vertraging. Maar zij hebben t goed en netjes opgelost en dat is juist wat t maakt of breekt, de service. Top!!

Goede en snelle service

Ik was iets vergeten te bestellen, stuurde een mail, werd binnen enkele minuten gebeld en het werd direct geregeld.

Waardeloos

Bestel hier niet! Bestelling geplaatst op 20 november onder het mom van "voor 23.59 besteld, morgen in huis". Inmiddels 2 maanden verder en nog niks ontvangen. Meermaals gevraagd om een update via de mail en in de tussentijd 1 voicemail bericht ontvangen met "leveranciers problemen". Verder geen enkel contact gekregen via de mail of telefoon. Nu ultimatum van 5 werkdagen gesteld voor restitutie van bedrag en afhankelijk daarvan een aangifte voor internet oplichting of niet. Ik ben benieuwd, maar verwacht er niet veel van om eerlijk te zijn. Absoluut laatste keer dat ik hier besteld heb.

Geen levering

Langer dan een maand geleden besteld en betaald. Meerdere keren achter de bestelling aan gegaan. Elke keer wordt belooft dat de bestelde set alsnog wordt geleverd.

Kabelbreuk werd zelfde dag nog opgelost door een nieuwe te sturen Karaokeset junior is super leuk voor m’n dochter

Geweldige service en snelle levering

Djstunter heeft geweldige service en komt snel met een oplossing. Erg snelle levering en ook nog is een erg goede prijskwaliteit. Ik raad iedereen aan om hier hun spullen te gaan kopen!

Topservice

Vriendelijk ,attent , correct ,gewoon zoals het hoort. Fijn in deze Corona tijden !

Bestelling besteld en ondanks de drukke periode, toch tijdig ontvangen! Bij het openen merkten we dat de microfoon beschadigd was, een mailtje gestuurd en nog geen uur later kreeg ik reeds de melding dat een nieuwe microfoon opgestuurd werd. Prima service

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard