Na een verkeerde bezorging alles prima hersteld. Kreeg een verkeerde speaker mocht daarna een andere uitzoeken die behoorlijk duurder was voor hetzelfde bedrag.
DJStunter houd zich niet aan de wet, en ik raad alle gedupeerde aan om hen te melden bij het ACM, ConsuWijzer. DJStunter heeft onrechtmatig in de algemene voorwaarden verstopt dat je geen herroepingsrecht hebt op bepaalde producten. Mocht DJStunter uw retour weigeren omdat er bij het product software is meegeleverd dan kunt u refereren naar: - Burgerlijk Wetboek Boek 6, Artikel 230p g Hier staat in: - De consument heeft geen recht van ontbinding bij: g. De levering van digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd, voor zover de nakoming is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van de consument en de consument heeft verklaard dat hij daarmee afstand doet van zijn recht van ontbinding. Voor andere producten kunt u het Burgerlijk Wetboek Boek 6, Artikel 230p verder uitlezen. Ook zou u het artikel "Wettelijke uitzonderingen herroepingsrecht / bedenktijd" van Webwinkelkeur kunnen lezen. Ik heb eind september bij DJStunter een Focusrite 2i2 Studio Bundle besteld. 'Gelukkig' kwam ik, voordat ik het pakket ontvangen had, erachter dat ik het verkeerde product heb besteld. Dan zou je denken dat het retourneren van je bestelling geen enkel probleem moet zijn, fout! DJStunter heeft mijn herroepingsrecht ter alle tijden geweigerd, hen wijzen op de Nederlandse wet mocht niet baten. Na talloze discussies heb ik DJStunter vermeld dat ik het product hoe dan ook, op eigen kosten, zal terugsturen. Zij hebben hiermee ingestemd, en zouden het product bekijken. Wanneer mijn zending bij DJStunter geleverd was, heb ik een mail verstuurd om te vragen of alles in goede orde is ontvangen. Hier heb ik een week lang geen antwoord op mogen ontvangen. Ik heb toen mijn uiterste best moeten doen om uiteindelijk toch nog een antwoord te krijgen. Eindelijk kreeg ik antwoord. DJStunter verteld mij niks te hebben ontvangen! Ik heb dit teruggekoppeld naar PostNL, waarop PostNL een onderzoek heeft gestart. PostNL heeft DJStunter tweemaal een brief verstuurd met de vr
ik heb een hele goede ervaring met dj stunter. ze hebben me echt goed geholpen met het uit zoeken van de juiste apparatuur!
ik heb een goede ervaring van de webwinkel dj stunter ze komen de beloftes na.
ik ben super goed geholpen in de winkel. ik kan dj stunter echt adviseren!!!
ze hebben mij super goed advies gegeven over een speaker set van ibiza.
ik vind dat dj stunter een goede indruk heeft achter gelaten bij mij want ik ben super geholpen ze hebben me super geholpen over een product die super goed bij mij past. geweldig!!!
ik ben in de winkel geweest en ik ben super goed geholpen door de medewerkers daar in de winkel ze hebben me fantastisch geholpen.
ik heb een party stup210 gekocht en die heb ik op 16-12 besteld en volgende dag netjes ontvangen geweldig top bedrijf!!
De microfoon van het karaoke setje bleek defect te zijn na ontvangst, maar na een vriendelijk telefoontje en een mail was het snel en prima opgelost, met een nieuwe microfoon. Top geregeld en snel !!!!
Ik las na mijn bestelling pas slechte recensies. Nadat ik na een paar dagen geen track&trace ontving werd in zenuwachtig. Maar toen werd ik gebeld door DJstunter. Het product was niet op voorraad en ze hadden me op de dag van bestelling al gemaild, maar waarschijnlijk was die in de junkmail terecht gekomen. Dit bleek te kloppen. Ik vond het dus erg netjes dat ze zelf belden. Ze deden een voorstel voor een vergelijkbaar product dat zelfs iets duurder was. Dag erna meteen ontvangen (en dat in deze drukke periode). Wat mij betreft dus echt een top service!
Bedrijf blinkt uit in 1 ding: niet communiceren. Helaas pas na de bestelling de vele negatieve reviews gelezen. En ja hoor, product ondanks aangegeven als leverbaar op de site, bleek helemaal niet voorradig. Zelf moeten bellen om dit uit te vinden, want na de ontvangstbevestiging bleef het erg stil. Tot twee keer toe gemaild om de bestelling te cancelen. Tevergeefs, geen enkele reactie. Gelukkig via Paypal betaald, dus een claim ingediend en zo mijn geld terug gekregen. Dit bedrijf snapt er echt niks van. Nooit weer! Overigens een deel van alle positieve reviews zijn fake als je goed kijkt naar datum, naam en woordkeuze....
Beste Cor, Bedankt voor uw feedback. Ik kom met de gegevens hier geen bestelling tegen. Toch kom ik graag even met u in contact om het e.e.a. te eavalueren. Wilt u zo vriendelijk zijn om mij een mail te sturen met uw contactgegevens en ordernummer naar [email protected] Ik hoor graag van u. MVG Martijn
Vorige week een dure microfoon bij dj stunter besteld maar nog steeds niks aangekomen. Heb met ze gebeld maar zei geven aan het te gaan uitzoeken maar dan bellen ze nooit terug.. nu probeer ik te bellen maar krijg ze niet te pakken, Erg jammer. Hier niet bestellen mensen echt niet doen!
20/11 Bestelling geplaatst. 21/11 Post.NL bracht pakket. Had mij echter bedacht en liet Post.NL pakket retourneren. 23/11 heeft DJstunter pakket retour ontvangen. 24/11 Ontving ik een credit nota. 26/11 Was het door mij betaalde bedrag op mijn rekening terug gestort.
DJStunter denkt boven de wet, en Europese regelgeving te staan, zij volgen deze dus ook niet. Na veel gedoe, en op eigen kosten heb ik uiteindelijk het bestelde product aangetekend retour gestuurd. DJStunter beweert dat het pakket niet ontvangen is. PostNL heeft tweemaal onderzoek gedaan en geconcludeerd dat het pakket juist geleverd en ontvangen is. Ook heeft PostNL twee brieven afgeleverd bij DJStunter, met verzoek tot antwoorden. DJStunter heeft niks van zich laten horen. Ondertussen wacht ik al langer dan een maand op mijn geld terug. Maar nu lijkt het er op dat ik en geen product heb, en geen geld terug krijg. Het blijkt dat dit vaker voorkomt bij DJStunter. Mocht je een product retour sturen naar DJStunter dan is de kans aanwezig dat zij beweren niks ontvangen te hebben, of dat het ontvangen product beschadigd is. Eindstand; je hebt geen product en geen geld. Mocht het geretourneerde product bij DJStunter beschadigd zijn, dan weigeren zij uw geld terug te betalen, en mag u het product zelf op komen halen op locatie. Oplichters!
Er was iets mis gegaan met de bestelling van een XLR kabel, had even gebeld en kreeg Martijn aan de telefoon. Aardige man, ik werd snel geholpen. Voglende dag meteen de goeie kabel opgestuurd gekregen. Laagste prijs garantie leven ze wel echt na bij DJ Stunter, heel fijn! Hier ga ik zeker weer naartoe als ik spullen nodig heb voor m'n studio.
Toestel besteld half augustuspas half October ontvangen.En wat blijkt het werkt niet.Door mijn ervaring heb ik het toestel zelf geopend en wat bleek: een fiche stak schuin en daardoor kreeg ik geen functies op het display.En dan de voedingskabel 220 volt was ook deels ontbloot, wat gevaarlijk is ,want ik kon een schok verwachten.Dus die heb ik met brandvrije tape hersteld. Nooooooooit zal ik nog bij DJ stunter iets bestellen.Je wordt gewoon aan het lijntje gehouden. Zeer, maar dan ook heel slechte cerise Ik heb gezegd
Beste Marc, Ik heb u een mail gestuurd en kom graag met u in contact om e.e.a. te evalueren en te kijken dat we het negatieve gevoel enigszins weg kunnen nemen. MVG Martijn
Als je een goed werkend apparaat krijgt uit de fabriek kun je gemakkelijk een lovende recensie schrijven. Dat gebeurt hier, ja. Maar als je € 200 hebt betaald voor een apparaat dat absoluut niet werkt, dan geeft DJstunter niet thuis. Niet aan de telefoon, niet via de mail en men reageert niet op de stroom aan brieven die ik inmiddels heb verstuurd. Een retourformulier aanvragen gaat niet, omdat ze dat gewoon niet geven. Ook als je 2x naar Valkenswaard rijdt is het vergeefse moeite. Is dit een bewust businessmodel? Men lijkt er haast vanuit te gaan dat je het op den duur wel opgeeft.
Good service, low prices
Van het weekend de Denon DJ Prime 4 gekocht, djstunter had de laagste prijs.
Ik heb eerste gebeld voor advies en werd netjes te woord gestaan, meteen besteld en de volgende werd het pakket al bezorgd.
Gisteren besteld, vandaag al afgeleverd door de postbode. Kei goede service
Levering vond plaats op afgesproken dag, product voldoet aan de verwachtingen
Goede service je wordt snel geholpen en het product is goed
Er was 1 microfoon Niet goed. Hij bromde bij gebruik. Werd meteen 1 nieuwe toegestuurd. De volgende dag al in huis.