Goede snelle service!

Zeer duidelijke uitleg en toelichting product. En de dag erna in huis!

goede service en snel geleverd

Mijn bestelling was snel geleverd en ik werd op de hoogte gesteld van de leverings datum en tijd wat ik erg op prijs stel

Gewoon zoals het hoort, je krijgt wat je besteld, snel en goed.

portable speaker gekocht

Een Ibiza portable speaker gekocht voor bij de hockey. Wat een geluid!

draadloze microfoon werkt perfect

Voor onze voetbalvereniging een draadloze microfoon besteld, budget was niet zo hoog, maar toch een prima microfoon aan kunnen schaffen bij de dj stunters.

DJstunter is TOP

Bestel hier regelmatig en ben vanaf het begin een tevreden klant.

Mooie showroom in Valkenswaard

Omdat ik met spoed een nieuwe DJ controller nodig had, ben ik naar de showroom in Valkenswaard gereden. Hier ontzettend goed geholpen door de medewerker in de winkel.

Eerste keer maar zeker niet de laatste keer

Eerste keer bij DJStunter besteld, maar zeker niet de laatste keer. Prijzen zijn laag, levertijd is kort en aftersales is prima.

Gewoon goed.

Niets op aan te merken.

een dag te laat maar toch tevreden

Helaas werd mijn bestelling een dag later geleverd dan verwacht, de fout lag bij een fout bij Post NL.

Adam studiomonitoren gekocht

Gisteren 2x Adam T7V gekocht, veel goedkoper dan de concurrenten en de volgende dag al in huis. Heel erg blij mee :)

2x SC5000M + X1800 voor een topprijs!

Ik heb afgelopen weekend deze mooie deal besteld bij de djstunter, 2x SC5000M en de X1800 voor 2500,-!

Goed geprijsd, snel bezorgd!

Prijzen zijn goed en bezorging is snel.

Volgende keer bestel ik weer bij DJstunter

Eerste keer dat ik hier besteld heb. Ik kan het zeker aanraden. Volgende keer bestel ik weer bij DJstunter.

super snelle levering

Zondag besteld, maandagavond al geleverd :P

Top service!

Helaas was mijn box snel kapot, gelukkig werd deze meteen omgeruild voor een nieuwe!

KLANTONVRIENDLIJK, SMOESJES, AFRADER!

Het lijkt allemaal heel mooi. 60 dagen blabla. Maar deze "stunters" verstoppen zich achter smoesjes wanneer je iets retour wilt sturen binnen de 14 dagen zichttermjn. Ik heb hier een midi controller besteld welke niet beviel (te groot, te ingewikkeld) maar nu kan deze niet worden teruggestuurd want "er zit software bij". Huh? Serious? Bij een midi keyboard? Volgens DJ Stunter dus wel. Misschien bedoelen ze de drivers, ik weet het niet. Maar goed, ik had ook zakelijk besteld en blijkbaar vervalt dan ook direct alle service (ja, ook als eenmanszaak - lees de kleine lettertjes). Ik had best een tegoedbon willen accepteren zodat ik een ander keyboard had kunnen uitkiezen (dit heb ik ook voorgesteld) maar blijkbaar is dit te veel werk/moeite voor deze jongens. Dit soort service is volslagen onbegrijpelijk anno 2020. Hoe kan je zo een webwinkel runnen? Hoe dan ook, ik raad deze webwinkel dus ten zeerste af.

Gewoon top

Toestel Niet meer voorradig. Lang op gewacht nog steeds niet te krijgen. Na lange tijd heeft djstunter ons een alternatief aangeboden...waar we heel erg blij mee waren,vooral mijn vader die zijn muziek eindelijk kon afspelen in zijn werkhuis. Super services leveren ze en waar ze ook de tijd nemen om met je probleem tot een oplossing te komen. Hoogste service kwaliteit Daarom krijgen ze 5 sterren.

Heel klantvriendelijk

Ze hadden ons het verkeerde item toegestuurd en hebben vervolgens het goede gestuurd zonder extra kosten en hetgeen we gekregen hebben, mochten we houden. Dus prima bedrijf!

Super service!!

Heel blij! Goede en heel snelle service en contact! En tevens goede deal! Top!

Super service

Super service! 9 maanden na aankoop werd het defecte artikel gratis vervangen! Wat zijn de kinderen hier blij mee!

Kennis van zaken

Recent een universal audio apollo x4 gekocht, duidelijke uitleg gekregen en daardoor de juiste keuze kunnen maken.

Value for money

Voor onze zuipkert hebben we bij djstunter een complete audio set gekocht, later ook nog discoverlichting. We zijn goed geholpen in de winkel.

Na een slechte ervaring bij Bax, de overstap naar DJstunter gemaakt.

Na een slechte ervaring bij Bax, de overstap naar DJstunter gemaakt. Geen spijt van, tot nu toe altijd perfect geholpen.

Snelle levering en scherpe prijzen

Bestelling werd snel geleverd, prijzen zijn scherp!

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard