karaoke set

Mijn karaoke set die ik besteld had bij djstunter zat helaas na openen van de doos geen microfoon bij. Na 1 belletje met Dj stunter krijg een een veel duurdere microfoon opgestuurd als compensatie. Echtr super service!!! kom je niet vaak meer tegen dank je voor alles. gr Remco

Super service en geweldig snelle levering!

Je kan echt merken dat ze de tijd voor je willen nemen om je goed te kunnen helpen. Na wat mailtjes gestuurd te hebben voor meer informatie heb ik uiteindelijk een mooi setje speakers gekocht.

Toppers

Vriendelijk goede service en goede prijs kwaliteit verhouding. Voor mij 5 sterren

Zij weten precies wat er bedoelt wordt met kde klant is koning.

Een geweldige service, zéér behulpzaam, klantvriendelijk. In 1 woord TOP.

15 rgb besteld

Ik heb van party sound de 15 rgb besteld. De speaker kwam op tijd binnen en er komt echt super mooi geluid uit. Prijs kwaliteit verhouden vind ik echt prima. Bedankt heren van djstunter. echt een aanrader!!1

prima webshop

Makkelijk en snel om te bestellen levering was 1 dag later maar dan kan ik begrijpen in de Carona tijd. Ik bestel hier vaker!!

Fijne winkel

Fijne winkel fijn personeel en een grote voorraad. Ik bestel hier vaker. bedankt voor alle goede hulp.

€ 200 in de sloot gegooid

Splinternieuw apparaat is defect. Ondanks 5x vragen om een RMA-formulier (De eerste keer op 31 december 2019) krijg ik dat niet. Als je het apparaat terug stuurt accepteren ze het niet. want geen RMA-formulier, en krijg je het weer retour. Je geld krijg je niet terug. Bellen, mailen, brieven sturen, ze houden zich volledig doof en reageren niet. Op de telefoon loopt altijd het bandje "U bent de 5e in de wacht". Van "een uitstekende service achteraf" is geen sprake. Spijt als haren op mijn hoofd. Het heeft me veel geld, postzegels, kilometers naar Valkenswaard, en tijd gekost. Ben erg teleurgesteld.

fijne internet bedrijf

Na een aantal mailtjes heb ik uiteindelijk een partybox gekocht en ben tevreden hoe ik geholpen ben.

port 12

Ik heb een port 12 besteld bij dj stunter. Een dag later netjes thuis bezorgd. Prijs en kwaliteit verhouding is super. Dj stunter bedankt

fijne aankoop

De werknemers nemen de tijd voor je om een juiste keuze te maken. Na het advies heb ik 2 speakers en een rookmachine besteld. Volgende dag netjes bezorgd.

fijn bedrijf

Mijn dochter is super blij met haar karaoke set. Bedankt fijn geholpen

Toppers

Ik bestel hier vaak laatste keer 2 rookmachines en een aantal licht effecten gekocht. Ze hebben een mooi prijsje gemaakt en alles netjes thuis laten bezorgen. Toppers!!!

Aanrader

Vriendelijke personeel en snelle levering.

super bedrijf

Na een fijne uitleg in de winkel heb ik een mixer voor mijn zoon gekocht. Hij is er super blij mee. dank je

Topfirma

Toch even een woordje over Dj Stunter. Ik bestelde mijn i dance speaker vorige dinsdag , in volle crisis en de mixbox 5000 werd de volgende dag stipt geleverd, want het stuk was op voorraad. Vooraf had ik gebeld en werd op een vriendelijke manier geholpen. Dan even naar het product. Inderdaad een vet ding. Je kan namelijk met je bluetooth apparaat het volume al regelen. Inderdaad tot 800 watt, fantastisch ding. Resultaat, de buren aan mijn deur gehad, dus topding. Ik zal zeker reclame maken voor dj Stunter. Tussen haakjes vanuit Belgenland. Verdere bestellingen zullen volgen. Vooraleer je kritiek geeft, probeer met deze vriendelijke mensen tot een oplossing te komen. Mocht je denken dat andere webwinkels beter zijn, forget it want ik was daar al en kan het weten. Bovendien zijn zij niet zo professioneel en hebben minder tot geen keuze. Dus Dj Stunter, keep up the good work. Alle sterren hebben jullie verdiend. Gr Chris

Uitstekende service, snelle levering!

Ik kocht bij Dj Stunter het Numark nvii mengpaneel met de minitor boxen van Numark. Ik ben heel te vreden over zowel de materialen, als de levering en de communicatie. Top! Doe zo verder. Grtz Kristof

Alles wat je hoort te verwachten.

Snelle duidelijke service

Top service!

Vorige week woensdag (25 maart) mijn verjaardags cadeau van mn vriend mogen ontvangen. Op zondag had ik via de webshop eerst een andere gezien maar die was helaas niet op voorraad. Die Maandag zijn wij gebeld en kregen wij een andere toe gestuurd voor de zelfde prijs. Super bedankt! Ben er erg blij mee. Top service!

Had deze webwinkel Djstunter al veel vroeger moeten vinden .

Fantastische producten , sherpe prijzen , leveringen zoals belooft , en nu ondanks de Corana crisis hoedje af voor de mensen die elke dag op de baan moeten. Respect mensen dat meen ik.

Niet bestellen, retouneren is geld kwijt

lezen jullie vooral de klachten elders op het internet,. u bent gewaarschuwd. Ik ben mijn geld kwijt want ze willen mijn retour niet aannemen en verschuilen zich achter de algemene voorwaarden in en in slecht

Betrouwbare webshop met kwalitatieve producten

Ik leerde deze webshop kennen via m’n ouders die hier iets bestelden. Ik was meteen overtuigd van hun eerlijke prijzen, en hun kwalitatieve producten!

Uitstekende service!

Wanneer ik iets in mijn gedachtes heb en daarmee naar de winkel kom, word ik hierbij erg fijn geholpen! Kinderen blij, mama blij!

Ze staan je altijd netje te woord. Leggen het prima uit. Gastvrij hoor. Prima

Super goede ervaringen mee. Leuke acties en ze geven leuke prijzen weg. Echt een super winkel! Goedkope producten ook.

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard