prijs top!!

Ik heb de Idance audio bc20 partybox cube besteld en ontvangen. Mijn dochter is er super blij mee.

prijs top!!

Karaoke box besteld bij djstunter. Wij zijn er zeer blij mee snelle levering naar Belgie

bestelling gedaan volgende dag in huis super!!! bedankt voor de fijne levering

draadloos microfoon

Ik heb een microfoon besteld bij dj stunter. ik had zelf de verkeerde besteld na een belletje met de winkel heb ik hem zonder problemen kunnen omruilen. Bedankt nog

top

Alles is snel geleverd en de defecte microfoon is zonder problemen vervangen. Erg blij met de snelle service

Mijn ervaring met dj stunter is goed.

Ik heb een djset besteld bij dj stunter en ben zeer tevreden. Toen ik thuis de doos openmaakt zat er 1 kabel helaas niet bij. Na gebeld te hebben met dj stunter hebben ze gelijk de kabel opgestuurd. top!!

Goed advies

Ik was opzoek naar een aantal licht effecten en een rookmachine. De medewerkers van Djstunter hebben mijn hierbij zeer goed geholpen. De prijs bij Djstunter ligt ook een stuk lager. ik geef 5 sterren. Bedankt nog.

Ik heb een eigen schildersbedrijf en wij zochten een mobiele speaker. Uiteindelijk na wat informatie te hebben ingewonnen heb ik de 12 rgb gekocht. De speaker volgende dag netjes thuis laten leveren we zijn super tevreden. bedankt team Dj stunter!!!

Aanrader!!!

Prijs kwaliteit verhouding is top. Veel goedkoper als andere webshops , goede service en vriendelijk behulpzaam personeel. Echt een aanrader!!!

fijne winkel/webshop

Mijn ervaringen bij djstunter zijn positief. Ik ben vriendelijk geholpen over de telefoon en in de winkel zelf. Uiteindelijk heb ik een speakerset besteld waar ik heel tevreden over ben. Bedankt

fijne winkel/webshop

fijne webshop

Microfoon gekocht bij Djstuner mooie prijs en werkt prima.

prima webshop

Bij Dj stunter een karaoke set bestel. ik ben zeer tevreden prijs kwaliteit verhouding prima. Djstunter is echt veel goedkoper dan andere internetbedrijven. topper!!!

Goed bedrijf

Mijn ervaringen met DJstunter zijn altijd goed geweest bestel hier best vaak. Levering is soms 1 dag later maar dat is vaak bij internetbedrijven.

geweldig bedrijf

super goed geholpen namen de tijd voor me. ik heb uiteindelijk 2 speakers en 2 licht effecten gekocht

geweldig

super ervaring fijn bedrijf.

Verschillende disco lampen gekocht super fijn bedrijf snelle levering

helemaal top

ik heb een hele goeie ervaring bij Dj-Stunter. Goed advies en deskundig personeel! Aanrader

Top bedrijf reageert vlot

Nadat artikel ontvangen was direct geprobeerd... microfoon was kapot direct gemaild en vrij vlot reactie... en aantal dagen nieuwe microfoon die het wel doet. Top voor de snelle reactie en goede service.

Koop hier niets

Koop hier niets. Ik heb onlangs iets gekocht bij DJstunter. De levering was perfect, maar daarna komt de ellende. Ik heb ze vooraf om een advies gevraagd (telefonisch). Ik heb dat product besteld, maar het bleek niet de functies te hebben die mij zijn beloofd. Na wat mailcontact (reken niet op meer dan 1 mailtje per dag) heb ik ze gevraagd om een verzendlabel te mailen. Dan zou ik ze retour sturen. Maar dit moet ik dus zelf betalen, omdat dat schijnbaar zo is. Zelfs als ze je verkeerd hebben voorgelicht. Ik heb na het mailtje dat ik een label graag tegemoet zie al 3 dagen niets gehoord. Probeer ze ook niet te bellen, want opnemen doen ze toch niet. Heb 34 minuten in de wacht gehangen als “beller nummer 2”. Maar heb uiteindelijk verloren en heb opgehangen. Nooit meer DJStunter voor mij.

Prima product maar laat geleverd

Jullie adverteren met "besteld voor 23:59 de volgende dag geleverd" en dat maken jullie niet waar. Erg vervelend en vraag me af waarom jullie dat verkondigen als je dat toch niet waar kunt maken. Verder prima product dat netjes verpakt was.

Fijne ervaring

2 microfoons besteld bij djstunter. de Levering was helaas 1 dag later maar werd netjes gebeld dat mijn microfoons een dag later zal aankomen. Fijne communicatie.

fijn bedrijf

Eerste instantie heb ik getwijfeld om wat te bestellen bij djstunter omdat er ook slecht reviews opstaan. uiteindelijk toch de stap genomen en maar goed ook. Ik heb een hele goeie ervaring perfect geholpen en snelle levering. ik geef dus 5 sterren.

goede ervaring

Fijn bedrijf leuk personeel

Bestel zeker vaker

Half januari heb ik een karaoke set besteld voor mijn 3 dochters. na advies gevraagd te hebben in de winkel heb ik er 2 besteld. Snelle levering volgende dag binnen. prijs kwaliteit is super.

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard