Toppunt van klantvriendelijkheid

Speaker besteld na enig professioneel advies van DJstunter. Later werd ik terug gebeld dat de speaker niet in voorraad was. Kreeg een duurder exemplaar voor het zelfde geld. Wat een service!! Werd ook snel geleverd, top!!!.De microfoon die bij de speaker was geleverd was helaas defect. Even een belletje en een mailtje.....en wat denk je? Gelijk een mailtje terug dat er een nieuwe microfoon onderweg is! Dit geef je echt een "wouw"effect. Echt top van dit bedrijf.

Ondanks wat zorgen 100% goed geleverd

Impulsief kocht ik Arturia Sparkle die meteen en voor een goede prijs geleverd kon worden. De Arturia doos zat echter alleen gesealed in een plastic zak en PostNL had al voor wat deukjes gezorgd in de doos. Recensies die ik na de bestelling zag (veel dezelfde op dezelfde dag baarden me zorgen). Toch blij! Goed product, snel geleverd! Ik ben een gelukkige eigenaar !

Uiteindelijk goede oplossingen

Na een slechte begin service door de verhuizing, is het later meer dan in orde rechtgezet! Nog geen gebruik gemaakt van de tegemoetkoming, maar dat gaat zeker gebeuren!

De ervaring met Dj Stunter in een woord magnifiek

wij als voetbalclub waren opzoek naar wat sfeer verlichting in de kantine. Nou is het zo dat daar weinig geld voor was en dat we met een beperkt bedrag wat wilde verfrissen. zo zijn we met dj stunter in aanraking gekomen en hebben zei een hele nette lichtset bestaand uit 9 parren voor ons aangeraden, dit was een topkeuze en zijn erg blij met onze aanwinst maar zeker met de nette en goede service!

Uitstekende service en klantendienst reageert zeer alert

Na aankoop elektronische drumstel en een vermoedelijke storing werd ik zeer correct en snel geholpen en was men zelfs bereid een nieuwe drumcomputer te versturen. Dit bleek gelukkig niet nodig, omdat het mijn eigen fout betrof. Na mijn eerste drumles wist ik wat er fout was! Toch reageerde Erik zeer begripvol en werd ik als koning klant behandelt. Dit heb ik bij andere bedrijven wel eens slechter meegemaakt. Djstunter heb ik hoog in mijn vaandel staan,. Chapeau!

Mooi bedrijf maar altijd bellen!

Als je belt dan kom je samen tot de beste compromis. Mailen veroorzaakt wellicht verwarring.

Toppie

Goeie en snelle antwoorden :)

top

ik ben zeer tevreden over dj stunter prijs kwaliteit verhouden is echt super veel goedkoper als je het met andere internetwinkels vergelijkt.

super webwinkel

Van het weekend een Idance party box gekocht. De box werd de volgende dag al geleverd, netjes verpakt in een discrete verpakking, zodat de kinderen niet konden zien dat het een sinterklaascadeau was.

super webwinkel

Ik was al een hele tijd opzoek naar een goede geluidsset voor in mijn winkel . Via google kwam ik op de website van djstunter terecht. Na wat heen en weer gemail, ben ik naar de winkel in Valkenswaard gereden. Daar wat sets getest en meteen gekocht. Bedankt!

super!!!

Lange tijd terug party speakers besteld. Werden keurig op tijd geleverd en werd goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Ruime keuze aan apparatuur. Top winkel.

super webshop

Inmiddels mijn bestelde spullen binnen, had zelf een verkeerd artikel besteld maar binnen 1 dag na telefonisch contact, het juiste artikel in huis.....Aanrader voor ieder die online een bestelling wil doen... Gemakkelijk thuis online, en super snel in huis en nette prijs/kwaliteit verhouding.....top

fijne webshop

Als je de producten vergelijkt met andere webwinkels is DJ Stunter veel goedkoper dan andere webwinkels. Ik heb er al verschillende producten gekocht altijd goed. Hoe ze het soms doen voor z,on lage prijs geen idee maar kwaliteit is prima. Echt Aanrader.

fijne winkel in valkenswaard

karaoke setje besteld op tijd geleverd kwaliteit product tevreden.

top ervaring

17 januari had ik een karaoke setje gekocht. De volgende dag kreeg ik het geleverd. helaas was bij de verzending de doos beschadigd. Ik ben met de doos naar de winkel gegaan en kreeg een gratis microfoon mee. super dit maak je toch niet vaak meer mee!!!

fijne winkel

ik heb een setje speakers gekocht bij dj Stunter. Wat ik heel fijn vond is dat ik eerst de speakers kon testen voor ik ze kocht. Je wilt toch weten wat de geluidskwaliteit is. Ik ben zelf zeer tevreden en een goede prijs.

fijne winkel

Ik heb een karaoke set gekocht, niet duur werkt prima mijn dochters zijn er blij mee. Aanrader om hier te kopen.

fijn personeel

Ik ben vorige week in de winkel geweest om een microfoon te kopen. Ik heb verschillende microfoons getest in de winkel en uiteindelijk 1 mee naar huis genomen. Advies was heel fijn. Aanrader

Aanrader

Ik ben 20-1-2020 in de winkel geweest ik ben daar heel goed geholpen. Zelf heb ik helemaal geen verstand van speakers en ben goed geinformeerd. Ik heb nu super mooi geluid in huis. ik ben super blij dank je.

Aanrader

Goed bedrijf bestel er regelmatig kwaliteit en prijs verhouding zijn super. levering is soms iets vertraagd maar dat gebeurd vaker bij internet bedrijven. Aanrader

top

Goed bedrijf bestel er regelmatig kwaliteit en prijs verhouding zijn super.

top

Goed bedrijf bestel er regelmatig kwaliteit en prijs verhouding zijn super.

fijn bedrijf

Als drukbezette filmmaker op zondag besteld en vandaag (maandag) in de avond geleverd! echt helemaal top, een meedenkend bedrijf, goede spullen een echte aanrader! TOP!

fijne winkel

Voor de Sinterklaas een microfoon besteld bij DJ stunter. Per abuis hebben ze het verkeerde type toegestuurd. Kan gebeuren, weliswaar zelfde kleur, zelfde merk. Direct de volgende dag is de juiste naar ons verstuurd zodat het allemaal op tijd binnen was voor de Sinterklaas. Het andere type mochten we zelfs houden! Nogmaals bedankt voor de goede service! Een betrouwbaar en snel bedrijf DJ Stunter!

Fijn bedrijf

Ik heb hier een setje boxen gekocht super geluid en niet duur. In de winkel ben ik super geholpen en kreeg een eerlijk advies. Echt een aanrader toppers !!!!

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard