geweldig bedrijf

Ik heb vorige week een karaoke setje gekocht van 50 euro voor mijn dochter. Ze is er zo blij mee dat nu de hele dag aan het zingen is. Vriendelijk en behulpzaam personeel. AANRADER.

Tevreden

Ik ben echt super goed geholpen in de winkel ik was opzoek naar een dj mengpaneel voor mijn zoon. ze namen de tijd voor me ook al was het heel druk. Uiteindelijk heb ik er 1 besteld en mijn zoon is er echt super blij mee. Aanrader voor iedereen!!!

Tevreden

Ik ben naar de winkel gegaan in Valkenswaard om een setje boxen te testen op geluidskwaliteit.Na goed advies te hebben gekregen heb ik een setje boxen besteld, ze waren niet op voorraad. Na 2 dagen waren de boxen netjes afgeleverd ben zeer tevreden en een goeie prijs

Tevreden

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf er waren wat probleempjes met de levering maar ze hebben het heel goed opgelost. Ik krijg bij me bestelling een gratis microfoon omdat mijn bestelling wat vertraagd was. Super bedankt me dochter is er heel blij mee. Aanrader

Tevreden

Ik heb hele goeie ervaringen met dj stunter. Ik heb er een aantal keer een bestelling gedaan en ben altijd tevreden geweest. levering was iets vertraagd maar dat gebeurd wel vaker bij internetbedrijven. De prijzen liggen echt een stuk lager als andere elektronica bedrijven. aanrader!!

Tevreden

Ben zeer tevreden hoe ik geholpen ben in de winkel. ik had een paar boxen gezien van 500 euro deze wilde ik aanschaffen. De verkoper had mij geadviseerd om andere boxen aan te schaffen die uiteindelijk nog veel goedkoper waren. De meeste winkels zullen je altijd de duurste verkopen dat doet dj stunter niet ze denken met je mee. Ik ben echt heel tevreden.

Fijn bedrijf

Ik bestel best vaak producten bij dj stunter ben nog altijd tevreden geweest. Bij mijn laatste bestelling zat er geen microfoon bij(menselijke fout kan gebeuren) na 1 belletje werd de microfoon gelijk opgestuurd. Dit bedrijf denkt met je mee als je iets koopt ik ben super tevreden en zal hier nog vaak iets bestellen.

Fijn bedrijf

Voor mijn dochter heb ik een karaoke setje besteld. De levertijd was op tijd en mijn dochter is er heel blij mee.

professioneel bedrijf

Ik heb een setje speakers gekocht PAS 215 Alexto voor 400 euro. echt super speakers heel mooi geluid. Ik ben heel tevreden over dit bedrijf.

Super fijn bedrijf

Ik koop regelmatig bij dj stunter, de levering is soms iets vertraagd maar de kwaliteit is top en voor een hele gunstige prijs. Aaanrader

Uitstekend!

Headset van de portable box deed het helaas niet bij ontvangst. Na even contact te hebben gehad hebben ze mij gelijk een nieuwe opgestuurd! Dat is nog eens uitstekende service!!

Super winkel

Wat een goede (web) winkel, voor dat ik iets wilde bestellen belde ik eerst voor wat informatie, hier krijg je zeer deskundig informatie en is vriendelijk en behulpzaam. Product door goed advies makkelijk te bestellen en snel geleverd. Winkel is zeker aan te raden.

Top service!

Bij ontvangst bleek een microfoon kapot. Ik kreeg meteen een nieuwe en meteen ook betere toegestuurd. De oude mocht ik weggooien. Het was een cadeau voor mijn neefje, dus die zal helemaal blij zijn!

Zeer tevreden over de service.

Na ontvangst geconstateerd dat er een onderdeel ontbrak. Na e-mail hierover is dit alsnog direct opgestuurd en had ik het de volgende dag reeds in huis.

Vlotte levering, volgende dag en een top product QTX QR15PA MOBIELE SPEAKER 15" 800W USB/SD/VHF Veel plezier mee gehad op ons feest

Top service en kwaliteit

Vanmiddag vanuit Rotterdam naar Valkenswaard gereden voor een Statief met Speaker. Ik ben zeer te spreken over de uitleg en het testen van de speaker. Net getest en het geluid is fantastisch. Model: Audiophony Tot de volgende aankoop. Met hartelijke groet, Frans G

Retourzending

Naar aanleiding van mijn niet te beste beoordeling het volgende: Kreeg telefoontje van medewerker Dennis die mij uitlegde dat de gesloten gesloten verklaring (voor postNL) geldt voor het magazijn en niet voor de winkel. Dus mijn conclusie dat DJ Stunter gewoon mijn retourzending geweigerd had is onjuist. Netjes dat ik dat belletje kreeg. Mijn vertrouwen is weer een stuk beter geworden.

Denon DJ in pre-order besteld

Vandaag de nieuwste Denon DJ Prime 2 in pre-order besteld. Ik kan niet wachten tot dat dit beest bij mij thuis geleverd wordt :P

Value for money!

Voor ons nieuwe Café hebben wij bij DJ Stunter onze volledige geluid- en licht- installatie aangeschaft. Budget was beperkt maar uiteindelijk hebben we toch alles kunnen kopen wat we nodig hebben. We zijn blij met het eindresultaat en krijgen positieve reacties van onze klanten.

Ik weet het nog niet

Heb bestelling gedaan en alles gaat lekker snel. Maar: 1. Wordt niet gereageerd via messenger 2. Heb gemailed met verzoek een retourlabel te sturen, zodat het product direct weer mee kan met bezorger, heb namelijk toch me oog laten vallen op ander product. Maar geen antwoord.

Alles zoals beloofd,,,,,,,,

Top service!

Djstunter geeft top service. Mijn microfoon was defect, werd meteen een nieuwe opgestuurd.

DJ Stunter doet wat ze beloven!

Op 21.1.20 2 x Adam Audio T7V monitoren plus 1 x T10S subwoofer besteld met same day delivery. Perfect verpakt, mooi tussentijds op de hoogte gehouden en op tijd afgeleverd. Hulde voor deze correcte afwikkeling. Zo moet dat zijn. Complimenten ook aan Red je Pakketje.

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard