Snelle en goede service
Ze hebben een hele goed service en ze zijn nog snel met oplossingen mocht er wat mis zijn!
Heb een controller besteld. En kreeg deze niet geïnstalleerd. Ik belde op een drukke moment. En de medewerker Daan heeft me na sluitingstijd terug gebeld en samen met mij alle instellingen goed gezet.
Mijn idance box ging na een jaar stuk, deze werd omgeruild voor een nieuwe.
Ik ben al jaren klanten bij de mannen van DJ stunter. Nooit geen problemen gehad, altijd tevreden geweest.
Geen op of aanmerkingen, gewoon goed.
Laatst een portable luidspreker besteld van Qtx. Deze valt goed in de smaak bij minn medespelers.
Onlangs een Universal Audio X4 gekocht, nog nooit eerder besteld bij DJstunter. Maar de eerste ervaring is goed.
Ik vind dit een fijn, betrouwbaar adres om bestellingen te doen. ik had ook persoonlijk advies nodig en werd door Erik duidelijk en geduldig te woord gestaan. Een aanrader om hier te bestellen.
Ik had een probleem met een product wat ik niet geïnstalleerd kreeg op mijn PC. Na een telefoontje aan de klantenservice was mijn probleem verholpen.
Djstunter.nl is een prima webshop, ik heb vorige maand een karaoke box besteld. We hebben er veel plezier van gehad met oud en nieuw.
Mijn ervaring met DJstunter is goed, ze doen wat ze beloven.
ik ben een tevreden klant
Speaker besteld, krijg ik een variant waarbij men beweerd dat het echt het juiste product is, maar wat er heel anders uit ziet op de website. Geef een melding en stuur het pakket terug. Ook nog gemaild, wel een reactie gehad, maar vervolgens helemaal niets. Geen reactie... geen contact, helemaal niets. Zou nooit weer wat bestellen. Als het goed gaat, dan is het wellicht prima, maar zo niet.. dan kost het heel veel moeite om het opgelost te krijgen. Update: Na 2 weken dan toch contact gehad, en probleem wordt nu opgelost. Des al niettemin blijf ik bij mijn standpunt, maar toch fijn dat ik uiteindelijk toch mijn geld terug krijg.
Beste Mevrouw Zwienenberg, In de ordergeschiedenis zie ik staan dat u een zwarte Bulldog speaker had besteld, deze zijn zwart maar dan zwart chrome zoals ook zichtbaar en expliciet vermeld op de website. We vinden het jammer dat de kleur niet is wat u verwachtte en betreuren het dat u onze service als zo slecht ervaart. Mijn collega heeft nog een aantal voorstellen gedaan om het probleem op te lossen zoals onze laatste reactie naar u toe waar we tot op heden geen antwoord op hebben gekregen. Zou u ons even kunnen bellen of mailen als u tijd heeft zodat we samen tot een oplossing kunnen komen?
Originele beoordeling
Wat ongelofelijk waardeloos. Speaker besteld, krijg wat anders. Geef een melding en stuur het pakket terug. Ook nog gemaild, wel een reactie gehad, maar vervolgens helemaal niets. Geen reactie... geen contact, helemaal niets. Zou nooit weer wat bestellen. Als het goed gaat, dan is het wellicht prima, maar zo niet.. alleen maar ellende.
Ik wil op een eerder bericht terugkomen, na telefonisch contact, werd er samen gezocht naar een oplossing. Telefonisch werd ik netjes te woord gestaan. Ik kreeg alsnog direct mijn retourformulier opgestuurd. Ik hoop dat hiermee ook mijn retourzending in het verdere beloop netjes wordt afgehandeld. Hier heb ik nu weer vertrouwen in.
Helaas door de grote aanhoudende drukte tijdens en na de feestdagen hadden we moeite met het snel beantwoorden van de telefoon en daar bieden we bij deze onze excuses voor aan. Ik heb zojuist uw voicemail ingesproken met het verzoek contact te zoeken met ons, zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.
Originele beoordeling
Bij de vraag naar een retour-formulier wordt geen gehoor gegeven. Enkel dat het product niet te retourneren valt. In de wet staat vastgelegd dat ik het recht heb om te retourneren. Telefonisch zeer slecht te bereiken. Tot twee keer toe een half uur in de wacht gestaan, vervolgens werd de verbinding verbroken. Hopelijk kan deze winkel zoals zij wettelijk verplicht zijn, alsnog met een oplossing komen.
Nadat ik het artikel retour had gestuurd is alles snel en netjes afgehandeld.
Originele beoordeling
We hebben 11 december de bestelling teruggestuurd, 12 december is het bij Djstunter afgeleverd. Nog steeds het geld niet terug. Waardeloos en nooit weer natuurlijk.
Ik had 's avond een bestelling geplaatst, een half uur later kreeg ik al een mailtje dat het pakket verzonden was met een trackingcode. De volgende dag stond de chauffeur van Post nl al op de stoep.
Helaas heb ik een product ontvangen dat tijdens transport beschadigd is geraakt. Gelukkig werd er na een telefoontje meteen een nieuwe verzonden en de beschadigde weer afgehaald.
Ik bestel nu ongeveer een jaar bij stunter, nooit geen problemen ondervonden. Weborders worden spoedig verzonden, ook bij een eventueel defect wordt er snel gehandeld. Ik kan dus stunter aanraden bij iedereen.
Bij een andere wenshop een cadeau besteld, helaas niet op tijd geleverd. Bij de djstunter nog last minute via samedaydelivery een cadeau besteld. Deze werd wel op tijd geleverf waardoor we niet met lege handen stonden.
Mijn bestelling wordt binnen 24 uur geleverd. Prijzen zijn lager dan bij andere winkels.
Na een moeilijk begin en een storing op mijn box en wat misverstanden proberen ze wel een oplossing te vinden. Dj stunter via de telefoon berijken is een uitdagingn. De produkten zijn leuk en goed. Als er wat mee is word dit opgelost. Maar de telefoon en mail contakten mag wel verbeterd worden Leuke produkten maar vandaag bestellen morgen in huis moet je ruim nemen.
Hallo Leo, Nadat ik het mailverkeer heb bekeken en de geschiedenis van de bestelling zie ik inderdaad dat er het een en ander niet goed is gegaan. Zo zie ik dat de eerste bestelling helaas is zoek geraakt bij PostNL wat natuurlijk heel vervelend is maar dat is overmacht. We hebben daarna nogmaals de speaker opgestuurd en je wilde hier nog een extra draadloze microfoon bij die we voor de helft van het geld hebben aangeboden ter compensatie van het ongemak. Vervolgens gaf je aan dat de speaker niet goed meer functioneerde en bleek dat de accu defect was waarop 6 maanden garantie zit die op moment van aanmelden was verlopen en hebben we uit coulance de speaker geheel kosteloos omgeruild voor een nieuwe. Dus zoals je ziet is het een vervelende opeenstapeling van problemen maar sommige dingen kunnen we niet voorkomen en hebben we toch zo goed mogelijk geprobeerd om het op te lossen.
Originele beoordeling
Bestellingen komen niet volgens afspraak. Binnen het halfjaar was er wat met mijn box en mag ik zelf voor de kosten opdraaienreageren niet en of slechy op een mail en met de telefaan sta je normaal al 30 min in de wacht Maak je dan maar weer een afspraak. Komen ze deze ook weer niet na Leuke produkten maar een slecht bedrijf.
Box werd ter plaatsen gemaakt omdat wij helemaal uit Amsterdam kwamen.
bestelling komt niet op tijd, krijg geen tracking nummer. telefonisch niet te bereiken hang al 40 min in de wacht., geen aanrader.
Hallo Jim, Helaas door de grote aanhoudende drukte tijdens en na de feestdagen hadden we moeite met het snel beantwoorden van de telefoon en daar bieden we bij deze onze excuses voor aan. Ik kan niet direct een bestelling vinden op jouw naam, zou je ons kunnen bellen of mailen zodat we samen even kunnen kijken of we iets voor je kunnen betekenen?
Ik heb een karaokebox besteld, maar na twee nummers was de batterij leeg. Nadat ik contact met DJstunter had opgenomen kreeg ik een nieuwe batterij. Apparaat uit elkaar gehaald om bij de batterij te komen, bleek het een verkeerde batterij. Erg vervelend. Nogmaals contact opgenomen en binnen een paar dagen kreeg ik een hele nieuwe karaokebox opgestuurd. Top service dus van DJstunter. De andere hoefde ik niet terug te sturen.