Prettige ervaring

Fijne winkel, kundig personeel

Goede service weten wat ze verkopen

Zijn super goed geholpen hebben goede muziek en super disco verlichting

Beter dan Bax!

Service is goed. Prijzen zijn goed.

Goeie service

Ik had een speaker besteld die eens bij ons toch niet de juiste installatie was voor ons. Na het retour zenden kwam er heel snel kontakt en werd er gevraagd wat onze verwachtingen en eisen voor eventueel een alternatief was. Toen ik geen passend alterntief vond was dit geen probleem en heeft de RMA afdeling dit snel voor ons afgehandeld. Ik beveel jullie zeker aan en kom zeker weer.

Idance microfoons

We hebben hier voor de kinderen van onze BSO karaoke microfoons gekocht. We zijn er heel blij mee en worden veel gebruikt door de kids.

Super snelle service top berdrijf

Meerdere keren wat besteld en geïnformeerd super service

Totaalleverancier

Voor ons bedrijf kochten we eerst altijd bij onze roze vrienden uit Zeeland. Na een aantal slechte ervaringen hebben wij de overstap gemaakt naar DJstunter. Uiteraard niet zo groot als Bax, maar wel veel persoonlijker en kunnen alles zeer snel leveren.

Prima webshop

Alles goed geregeld en een mooie duidelijke site met leuke acties.

leuke shop met kwaliteit

leuke set gekocht voor een prima prijs.

Top winkel!

Perfecte service en erg kundig personeel. Zeker niet beroerd om met je mee te denken.

Erg tevreden!

Ik ben erg tevreden met de service van DJstunter. Ik heb hier al meerdere malen iets besteld en altijd netjes geleverd.

Ik ben zeer tevreden van jullie diensten. Ten eerste altijd bereid te helpen en ten 2de door verloren box door post.nl. hebben jullie een nieuwe gezocht! Top, zeer top! Jullie zijn echt klantvriendelijk waarvoor dank

Fantastische service

Ik had een karaoke set besteld voor de verjaardag van mijn dochter!deze was helaas niet meer op voorraad en ook niet bij de importeur!werd mij een iets duurdere aangeboden voor dezelfde prijs top!dus ik blij dochter blij,!

Gewoon helemaal top

Goede service en betaalbaar

Klantvriendelijk

Proberen niet het duurste te verkopen maar denken na daardoor leuk apparaat aangeschaft . Dik tevreden, voor mij een aanrader. Een 10+ omejoop Capelle

Komen leveringsafspraak niet na

Via de website op 29-10 een Decksaver voor een Pioneer DDJ-1000 besteld. Volgens de voorraadstatus was deze op voorraad. Dat blijkt helaas niet zo te zijn, maar krijg daar netjes dezelfde dag een mail over: "Ik heb u zojuist proberen te bellen maar kreeg u helaas niet aan de telefoon. U had bij ons een decksaver voor de DDJ-1000 besteld. Deze is helaas helemaal door voorraad heen en zal pas midden/eind deze week weer bij ons binnen komen. Ik ga er echter wel vanuit dat u hem voor het weekend in huis heeft. Onze excuses voor het ongemak en de verlate levering." Daarna niets meer gehoord en zelf weer een keer aan de bel getrokken. Nu op 13-11 nog steeds niets in huis, en wens ik de bestelling te annuleren. DJ Stunter reageert heel erg direct en klantonvriendelijk als volgt: "Beste, Gezien deze speciaal voor u besteld is, en tevens een zakelijke order betreft kunnen wij deze niet annuleren. Met vriendelijke groet, DJ Stunter" Het was blijkbaar te moeilijk om excuses aan te bieden voor het feit dat er nog niets geleverd is, mijn naam te noemen of zelfs dat de medewerker in kwestie zijn naam zou noemen. Heb in het verleden vaker hier besteld, maar zou een Tone Control of Bax-Shop aan een ieder warm aanbevelen.

Eerlijke, snelle en persoonlijke opvolging

Mijn contactpersoon van DJstunter stelde alles in het belang om me tevreden te stellen. Ik kreeg snelle respons via mail, en zelfs telefoontjes om tot een oplossing te komen (het bestelde product was niet meer voorradig). Ik kreeg hierdoor een heel vertrouwd gevoel 👍 en zal zeker nog terugkeren naar DJstunter.

Service

Ik had bij djstunter party speakers ge kocht in de winkel in valkenswaard. Deze bleken bij thuiskomst tog niet echt te voldoen aan onze verwachtingen. Ik ben toen terug gegaan en ze werden zonder probleem terug genomen. En ik mocht wat anders uit zoeken. Het set wat ik nu heb was zelfs iets duurder maar omdat ik in heerlen woon en dus n dik uur moest rijden kreeg ik het set voor de zelfde prijs.als goed makertje dat ik weer open neer moest rijden. Toen ik in de winkel zij van pffffff net n uur gereden om hier te komen kreeg ik ook gelijk n lekker bakkie koffie. Kortom Zeker een aanrader zowel online als in de winkel.ook vriendelijke en goede bediening in de winkel. Mvg remie

Goed en snel

Goede service en snel geleverd, zoals je mag verwachten van een grote webshop.

Via internet terecht gekomen bij DJ stunter. Goede service. Helaas onze 1ste keus niet leverbaar. Maar telefonisch en via mail contact gehad en hulp gekregen met een alternatief. Erg vriendelijk personeel.

Soundmixshow

De kinderen zijn vanaf het moment dat de box arriveerde elke avond aan het optreden tot ons genoegen 🧐🧐.

Perfecte snelle service, bedankt hiervoor.

Perfecte medewerking. En heel snel verzonden na telefonisch contact. Nogmaals bedankt voor de zeer goede service

Gratis X1800

Wat een actie van djstunter. Bij aankoop van 2x sc5000m kreeg ik een gratis x1800! Een hele set voor 2500 euro! Top!

Mooie iDance speaker gekocht!

Voor mijn verjaardagfeestje heb ik hier een hele mooi iDance speaker gekocht.

Super snelle en nette service

Nadat ik afgelopen Dinsdag een leuk nieuw speeltje aangeschaft had bleek nadat hij 2 dagen in de stroom had gestaan dat de accu leeg bleef. Nadat ik een mailtje had gestuurd met deze klacht. Kreeg ik binnen paar uurtjes al bericht of ik langs kon komen zodat ze het konden oplossen. Bij aankomst was een collega een nieuw exemplaar het controleren of deze het wel deed en nadat ze daarna nog zoon 15 Dozen open gemaakt hadden bleek alle exemplaren dit defect hadden. Dus deze konden me ze niet meer leveren. Nu kwamen ze meteen met een oplossing en boden me een vergelijkbaar type. Alleen wat minder lichtjes maar meer volume. Ook was deze in prijs een stuk duurder. Maar deze kon ik voor de zelfde prijs meenemen.. Dj stunter dankjewel voor de zeer goede service ben zeer tevreden met de box en ondanks dat de schuld niet bij jullie lag dit toch zeer netjes opgelost!!!!! 👏👏Dj Stunter👏👏

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard