Pluspunten

Helemaal goed gegaan

Pluspunten

Doet wat het beloofd. Betrouwbare site!

Pluspunten

Snelle levering en goedkoopste van segment.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Alleen goed wanneer de bestelling goed is en geen gebruik moet maken van de service.

Ze willen na retour geen geld terug geven! Mijn dochter had een karaoke box kado gekregen van haar oma, maar het volume viel tegen en ging retour. Alvorens ik een retourformulier kreeg eerst een hoop mailtjes met andere voorstellen gekregen. Geen interesse waarop ik zelf 2de box besteld heb. Inmiddels had mijn moeder haar geld terug. Helaas viel de 2de box in het echt ook erg tegen en aangezien we lang plezier van willen hebben besloten om toch ook retour te doen en hebben ergens anders 1 besteld. Pakket 2x verstuurd (1ste keer adres van de winkel gebruikt maar moest naar hun kantoor en hebben pakket geweigerd). En pakket BINNEN de termijn en helemáál netjes zoals we gekregen hebben verstuurd. Eerst zeggen ze mijn geld niét terug te geven omdat het al een alternatief voor een andere box was. En in die mail vragen ze of ik via onderstaande link de verzendkosten wil betalen om de box naar mij retour te sturen!?! Echt BELACHELIJK! Gezegd er niet mee eens te zijn en dat ik recht op geld terug heb. Hielden voet bij stuk en kwamen later nog met reden dat ik het niet binnen de termijn heb verstuurd. Onzin! Ik heb het zelfs 2x op eigen kosten binnen 14 dagen terug gestuurd. Heb een jurist in de arm moeten nemen om mijn geld met veel moeite terug te krijgen. Mensen bestel hier niet!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

In oktober 2018 heb ik draadloze oortjes besteld. Deze heb ik ontvangen, maar de oortjes had problemen met opladen. Ik heb toen contact opgenomen en zij gaven mij een antwoordnummer waar ik het naar retour kon sturen. Vervolgens heb ik heel lang niets gehoord. Ik heb toen contact met ze opgezocht en toen bleek dat ze het pakketje nooit hadden ontvangen. Via het verzendbewijs bleek dat het geleverd was bij de buren. Zij waren hier van niet op de hoogte en de buren gaven aan niets te hebben ontvangen. Zij konden hierdoor het retour niet behandelen. Ik heb toen contact opgenomen met PostNL. Zij gaven aan dat zij verantwoordelijk zijn voor de retourzending en niet ik. Ik heb dit aangegeven, maar zij waren het er niet mee eens en wilde het alsnog niet in behandeling nemen omdat het niet hun schuld was. Via Google kwam ik er achter dat dit blijkbaar een veel voorkomend probleem is bij dit bedrijf, dus dat het pakketje vaak niet aankomt. Na heel veel mailwisseling toch aangegeven dat ze een nieuwe willen opsturen. Toen ik vervolgens een nieuwe had ontvangen, bleek deze weer kapot te zijn. Ik heb aangegeven dat ik graag de koopovereenkomst wil ontbinden. Helaas willen ze hier geen gehoor aangegeven. Reageren vaak niet op mijn mail en vinden het totaal niet belangrijk dat de klant tevreden is. Ik ben nu al 5 maanden bezig en het is nog steeds niet opgelost. Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad bij een webshop.

Pluspunten

Super snel je spullen binnen

Pluspunten

Snelle levering goed product*disco cubus)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Niet op de site vermelden voor 23.59 uur bestellen morgen in huis. Dit is zo niet waar!!! Terwijl alles op voorraad is zoals vermeld op de site.

Pluspunten

Snel geleverd en prettige site. Ook via de mail goed te bereiken.

Kan niks bedenken

Pluspunten

Bestelde item was niet meer op voorraad en toch kwamen zijn met een zeer goed beter alternatief tegen dezelfde prijs. Super oplossing Dank je wel. !!

Pluspunten

had een luidspreker besteld, die was blijkbaar niet op stock, maar ze hebben een alternatief gestuurd die eigenlijk duurder was dan de bestelde. Dus prima opgelost;

Pluspunten

Ik ben super goed geholpen met hetgene ik nodig had. Was ook netjes op tijd binnen en goed verpakt.

Nvt

Pluspunten

God advies Via mail snel en goed te bereiken Snelle levering

Geen idee, misschien bij de betaal mogelijkheid toevoegen wat scholen kunnen doen om op rekening te kopen, maar ja dat ging ook goed via de telefoon:)

Pluspunten

Bestelling kwamjammer genoeg incompleet aan. Na een klacht bij de klantenservice is hier direct actie op ondernomen. Het product is met zelfdedaglevering verzonden. Die avond had ik het missende product nog in huis. Ook zat er een persoonlijke briefje in van een medewerker om zijn excuses aan te bieden en een kortingscode voor een volgende order. Dat wasnatuurlijk niet nodig geweest, maar zegt veel over het serviceniveau van DJ stunter. Al met al zeer tevreden, ze krijgen van mij een dikke 10! Chapeau!

Pluspunten

DJ stunten heeft het echt gewedlig opgepakt toen bleek dat een artikel niet leverbaar was. Oplossingsgericht en snel.

Pluspunten

Pluspunten

Vandaag in de winkel een Alecto Pas300 set aangeschaft. De verkoper heeft me de set laten horen en ik was meteen verkocht. Djstunter heeft deze sets groot ingekocht, dus de prijs was aanzienlijk lager dan bij anderen, 200 euro minder! Kreeg bij de kassa ook nog een kraslot mee, hoop dat ik hier de 100 euro shoptegoed win! Dat zou mooi zijn want heb heel mooie hebbedingen gezien vandaag. Mijn ervaring is dus erg goed en kom hier zeker vaker mijn gear kopen.

Jullie hebben te mooie spullen haha

Pluspunten

Super geholpen vandaag. Afgelopen december een dj set gekocht voor onze zoon Sem (11 jaar). Vandaag toch maar even op en neer van Den Bosch naar Valkenswaard omdat we er niet helemaal uitkwamen en we graag de winkel wilde zien. Het leek wel een snoepwinkel ;) Geweldig Personeel en zeer kundig! Totaal niet opdringerig en luisteren naar je wensen. En liepen dan ook zeer tevreden met een super boxen set naar buiten. Wij komen zeker terug en onze DJ Sem-E zal met trots het logo van DJ stunter op zijn shirts dragen. Een dikke 10!

Pluspunten

Snelle levering, sherp geprijst

Pluspunten

Voor mijn dochter een karaoke set besteld. Cadeau was zeer geslaagd. Heeft heel haar verjaardag staan zingen.

Ned

Pluspunten

Overzichtelijke website en levering stipt op tijd!!

Pluspunten

Na een belletje de bevestiging dat mijn product voorradig was. Super. Direct besteld en de andere dag geleverd....binnen 24 uur.

Gewoon doorgaan zo. TOP.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte service, product voldoet aan de verwachtingen.

Track and tracé, zodat we kunnen volgen wanneer te verwachten

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard