Pluspunten

Beloftes nagekomen

Perfect geholpen na probleem met levering bedtelde artikel.

Pluspunten

Na een misverstand toch samen tot een goede oplossing gekomen! Nu een prachtige speaker binnen staan waar onze kinderen van scouting erg blij mee zijn en flink op los kunnen gaan met zijn alle! Heel erg bedankt namens alle kinderen en vrijwilligers voor deze mooie tegemoetkoming!

Lange telefonische wachttijd.. maar uiteindelijk het wachten waard!

Pluspunten

Snelle levering . Goede website Veel keuze.

Beter en sneller reageren op E mail en dus de service verbeteren. Maar dat is nu al beter zag ik.

Pluspunten

heel snel in huis en na een probleem super fijn opgelost zeer tevreden

Pluspunten

De goede voorraad s avonds besteld de volgende dag in huis . Helemaal top

Ik kan zo niks bedenken gewoon goed

Pluspunten

Snelle levering Snel en goed geholpen aan de Telefoon Duidelijke website

Tot nu toe niks

Pluspunten

Groot assortiment tegen de beste prijzen.

Communicatie had meer pro-actief gekund

Pluspunten

snelle en begripvolle afhandeling van bestelling en eventuele manco of defect geleverde artikelen

wanneer iets besteld is en defect aankomt bij de klant deze niet eerst het defecte artikel terug laten sturen voor er een nieuw artikel opgestuurd wordt! Gelukkig werd er bij mij een uitzondering gemaakt maar zou standaard moeten zijn!

Pluspunten

Een mixer gekocht die ze uiteindelijk niet op tijd konden leveren. Opgelost door tijdig een betere versie te versturen voor hetzelfde geld, top service dus!

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Breed assortiment

Jammer dat er niet (zoals op de website staat) binnen een dag geleverd wordt. Toen ik informeerde hoe dit kon werd mij verteld dat post.nl een storing/vertraging had...maar post.nl zélf wist daar niets van...

Pluspunten

Super bedrijf!! Lossen klachten zeer goed op naar alle tevredenheid voorbeeld: bij mijn geluidsset zaten geen goede antennes nadat ik er melding van gemaakt heb in enkele dagen nieuwe gekregen!! Goed verpakt voor verzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het product wat ik eigenlijk had besteld was niet meer opvoorraad. Kreeg dus een beter model voor dezelfde prijs.

Pluspunten

Super snelle levering en super product. En als helpen je echt goed

Pluspunten

Goeie klantenservicemannen! Snelle shortcut, pakketje volgende dag thuis! Heel blij hiermee!

1 dingetje dan; de muziek in de wachtstand. Wachttijden sowieso altijd een hel, natuurlijk, maar iets minder zenuwslopends would be nice..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb mijn bestelling vlotjes ontvangen, alleen werkte die niet... ik heb na enkele mails mijn bestelling mogen terugzenden , ik ben benieuwd hoelang het zal duren vooraleer ik een nieuwe krijg...

Mails beantwoorden kan iets sneller, retourzenden Belgie - Nederland koste mij 16.50€

Pluspunten

Product niet leverbaar meer maar geven goede opties om een product uit te kiezen die bij jou past. Uiteindelijke Zelfs nog een betere gekregen. Goede service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop en goeie kwaliteit

Ik had 2 nieuwe Ibiza sound disco 15-B besteld ik kreeg er eerst 1 binnen en toen moet ik even bellen en 3 dagen er na kreeg ik de andere binnen. En dat met voor 23uur besteld morgen in huis klopt ook niet echt het duurt rond de 2-3 dagen maar voor de rest wel blij mee

Pluspunten

Scherp geprijsd ten opzichte van concurrentie, voor 23.59 besteld de volgende dag netjes in huis!

Pluspunten

kan niet meer mijn bestelling terugzien op website

Pluspunten

Een waterdichte bluetooth box gekocht voor op de camping. Ik was opzoek naar een mobiele boombox met fm radio, de medewerker liet me de nieuwe van Alecto horen en was meteen verkocht.

Nee

Pluspunten

Voor onze mancave een geluidsset gekocht. Goed advies gekregen in de winkel en meteen uit voorraad geleverd.

Pluspunten

Zeer goede en correcte uitleg. Super snelle service.

Geen.

Leenderweg 21