Zeer naar wens

Eerste aankoop via disneykamers en tevreden Snelle levering en netjes verpakt

Worden hier altijd zeer goed geholpen

Heel erg vriendelijk en heel goed geholpen.

Levering en bestelling zijn top

Bestelling gedaan en heel goed geregeld. Goede service heel klantvriendelijk

Goed!

Ruime keuze in artikelen, Artikelen zijn goed, Verzending is snel

Had een bedovertrek besteld wat ik gelijk nodig had, wat denk je Supersnel geregeld en op tijd binnen. Verdiend een Pluim

Topservice

Persoonlijke opvolging ivm een gemiste zending

Snel en op tijd geleverd

Pakket was snel geleverd en goed verpakt. Vaker al hier besteld en is steeds goed.

Met bestellen is het ook goed gegaan

Ik ben zeer tevreden om de artikelen die gekocht hebt bij jullie.

Prima kwaliteit voor dit kleedje . Gaat bij mij on de auto Op tijd besteld en binnen 2 dagen in huis

Heel goed en dnel

De levering was zeer snel, en de producten zien er netjes en goed uit.

Very good

Ordered Girl backpack and à bag for gym. Everything was as expected. Fast delivery,good items. Thank you very much!

mooie spullen

Snel geholpen, spullen snel ontvangen en zien er super mooi uit. Wij hebben allerlei kameraankleding en kleding gekocht van Brandweerman Sam

Snel en netjes geleverd conform afspraak.

Twee producten besteld bij Disneykamers.nl. De levering was op tijd en de producten waren goed en netjes verpakt. Betrouwbare webshop! Een aanrader!

Snelle bezorging

Snelle bezorging goed verpakt

In goede orde netjes op tijd afgeleverd.

Ziet er perfect uit

Eerder spullen gekocht, ik ben zeer tevreden

Het zijn fijne producten en snelle levering.

Tevreden

Bestelde producten snel en in goede staat thuis bezorgd, voldoet aan verwachtingen

Opnieuw een leuke aankoop gedaan

Kinderlakens besteld en tevreden. Spiderman trainingspak is ook leuk.

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit mooie kleuren

Uitgebreide keuze

Hier vond ik wat ik nergens anders vond. Mijn kind is enorme bluey fan en wou super graag een kussen, maar er was enkel Bingo te vinden. Hier vond ik er zelfs 2 en is mijn dochter dolgelukkig

Altijd fijne service!

Fijn bedrijf met ophaalmogelijkheden. Vriendelijk personeel.

Positief

Vlugge levering.

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

+31633922988

Over Disneykamers.nl

www.Disneykamers.nl en www.123kinderwinkel.nl zijn een onderdeel van Bodo Wooden Toys te Oisterwijk. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling verzenden of kom deze ophalen in ons magazijn. Wij leveren 99,9% uit eigen voorraad en u heeft uw bestelling dus snel in huis. Afhalen altijd na afspraak. Gratis verzending binnen Nederland en België bij een bestelling vanaf € 75,-. Hartelijke Disney groeten, www.Disneykamers.nl www.123kinderwinkel.nl Sprendlingenstraat 22 NL - 5061KN Oisterwijk Tel: +31 6 339 229 88