Uitstekende service!

Super leuke spulletjes van goede kwaliteit. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Bedankt voor de uitstekende service.

Bestelling met disney artikelen gedaan voor de kinderen. Alles werd snel verstuurd en was heel mooi. Er was 1 artikel per ongeluk omgewisseld voor een andere, en dat werd netjes en snel opgelost. Super service!

Snelle nette levering

Snelle service en nette levering. Producten zijn precies zoals op de site omschreven.

Mooie muursticker

Komt overen met afbeelding. Mooie kleuren.

In 1 woord geweldig

Mooie en goede spullen, snel geleverd en goede service.

Zoals beloofd

Besteld, geleverd! Geregeld zoals afgesproken en beloofd

Leuke webshop goeie ervaring mee

Het duurde even (meerdere dagen) voordat ik bericht kreeg wanneer verzending zou plaats vinden. Omdat het mijn eerste bestelling betrof bij 123kinderwinkel, hield dat mij even bezig. Verder is het product in goede orde aangekomen. Is het ook mogelijk dat er bij een afhaalpunt wordt geleverd? Ik begrijp dat dat bij meubels lastig wordt. In mijn geval betrof het een lunchbox en beker. Met vriendelijke groeten, Monique Westerhof

Succesaankoop

Helemaal wat we verwachtten en groot succes bij kleinkinderen

Nete levering

Luchtbed was vorig jaar zo goed dat we er nu een 2e van hebben gekocht om.de ruzie tussen de kids te voorkomen deze vakantie

Heel mooi

Heel goed en mooi Als ik vragen heb ze antwoorden snel Bedankt

Super webshop

Snelle levering, Goeie kwaliteit!

Prachtig

Mooi Stitch zwempak van goede kwaliteit

Dekbed

Dat dekbedovertrek is goed, heel goed!

Tevreden over de bestelling

Eerste bestelling en leuk product

Leuke producten

De levering stond wel gewoon aan de voordeur

In 1 woord Geweldig.

Mijn eerste bestelling bij Disneykamers. Hele mooie spullen die erg snel geleverd waren. Kleindochter blij dus ik ook blij.

Snel verzonden. Goede kwaliteit

Makkelijk en snel

Ik heb besteld en kon een kwartier daarna mijn pakketje al ophalen. Super handig

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede producten

Paar items gekocht

Volgende dag geleverd. Mega snel! Keurig verpakt. Had maar twee items maar die waren van prima kwaliteit. De webshop niet echt optimaal, kan meer 'uitgehaald' worden. Ik ben verder zeer tevreden.

Prima service,

Snel in huis.

Had er meer van verwacht

Handdoek Zeemeermin is enkelzijdig bedrukt. De prijs/kwaliteitverhouding van het materiaal valt mij tegen bij deze prijs. Maar mijn kleindochter vindt hem prachtig en dat telt zeker ook.

Duidelijk geInformeerd en snelle levering.

Telefonisch contact gehad met een vraag. En een vriendelijke dame heeft mij goed geïnformeerd. Direct besteld; en een dag later door DPD geleverd in België

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

+31633922988

Over Disneykamers.nl

www.Disneykamers.nl en www.123kinderwinkel.nl zijn een onderdeel van Bodo Wooden Toys te Oisterwijk. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling verzenden of kom deze ophalen in ons magazijn. Wij leveren 99,9% uit eigen voorraad en u heeft uw bestelling dus snel in huis. Afhalen altijd na afspraak. Gratis verzending binnen Nederland en België bij een bestelling vanaf € 75,-. Hartelijke Disney groeten, www.Disneykamers.nl www.123kinderwinkel.nl Sprendlingenstraat 22 NL - 5061KN Oisterwijk Tel: +31 6 339 229 88