Snelle levering goed verpakt goed service

heel goed

snelle levering erg tevreden

Goede kwaliteit. Reageer altijd, lever alles. Contact is super goed, er is altijd wel iemand die reageer of opneem als je belt

Snelle levering en alles was super in orde.

Super goede product

Levering heel snel ontvangen. Goed ingepakt product. Blij met wat ik gekozen hebt. Motief is correct van het gekozen product.

Snelle levering, netjes ingepakt.

Blij en niet blij

Ik heb een paraplu en slofjes met Mickey mouse besteld. Heel erg blij met de paraplu, alleen de lijm bij de sloffen laat al na een week los. Een beetje jammer.

Website en vriendelijkheid uitstekend

Idem

Heel goed.

Goed, overzichtelijke site en een snelle levering.

Leuke artikelen en snelle levering

Leuke artikelen en snelle levering. Wel jammer dat je minimaal €75,- euro dient te bestellen voor gratis verzendkosten (verzendkosten zijn ook best hoog).

snel binnen

snel binnen en netjes verpakt!

Snel en keurig verpakt geleverd

Bestelling snel binnen, netjes ingepakt.

Perfect!!

Snel en correct!!

Tevreden

Snelle levering en blij met wat we besteld hebben :-)

Goede service .. na een telefoongesprek de bestelling goed afgerond 2 dagen alles in huis.

Na telefoontje voor een kleine maat . Werdt er een joggingpak netjes apart gehouden in de goeie maat .. 2 dagen later was t in huis .. netjes afgehandeld.

Overzichtelijk en volop keuze

Leuk assortiment

Wat een leuke site, leuke spulletjes! Had een badjas besteld. Snelle levering en echt goede kwaliteit!

Het bestellen was eenvoudig en werd keurig volgens afspraak geleverd

Super service

Diverse malen al besteld en de spullen zijn geweldig en goed van kwaliteit. Ik ben zeer tevreden

Super bedrijf.

Website duidelijk. Klantvriendelijk. Reageren snel op mail. Ophalen ging vlot. Kortom: top.

Aangenaam verrast!

Kleertjes besteld voor onder de boom, die ik nergens anders kon vinden! Had schrik voor de kwaliteit maar dat is super dik in orde!! Ze mogen nog bestellingen van mij verwachten (als ik voor metekindje iets speciaals zoek ;-) )

Perfecte aanbod voor kids

Simpel en snel voor goed product met prima prijs.

Heel goed!!

Makkelijke en leuke website. Snelle levering.

Prima service.

Ik bestelde een cap mt 50, maar het moest mt 52 zijn. Andere dag een mail gestuurd en mt 52 gekregen. Helemaal top.

Netjes verpakt geleverd

disney kleed zat netjes verpakt en op tijd bezorgd

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

+31633922988

Over Disneykamers.nl

www.Disneykamers.nl en www.123kinderwinkel.nl zijn een onderdeel van Bodo Wooden Toys te Oisterwijk. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling verzenden of kom deze ophalen in ons magazijn. Wij leveren 99,9% uit eigen voorraad en u heeft uw bestelling dus snel in huis. Afhalen altijd na afspraak. Gratis verzending binnen Nederland en België bij een bestelling vanaf € 75,-. Hartelijke Disney groeten, www.Disneykamers.nl www.123kinderwinkel.nl Sprendlingenstraat 22 NL - 5061KN Oisterwijk Tel: +31 6 339 229 88