goede service

super bedankt voor de goede service!

Goede service en ook nog op tijd

Mijn bestelling is goed verlopen. Goede service en ook nog op tijd toppie.

Super tevreden

Mooie afbeelding van Spider-Man. Zowel de kleuren als de tekening. Super blij

Kon ze snel ophalen wat ik besteld had

Correcte levering, compleet en op tijd

Correcte levering, compleet en op tijd

goeie keuze

Netjes op tijd geleverd met goede kwaliteit

Goede levering en service's

Zeer tevreden, goede kwaliteit van de artikelen en vriendelijke service's

Mooi product, snel geleverd

Mijn 1e aankoop is zeer goed bevallen. Het geschenk zal zeker goed ontvangen worden.

Helemaal geweldig!!

Mijn dochter van bijna 3 kreeg haar eerste grote bed! En wat was ze er blij mee, gelijk de eerste nacht heel goed geslapen en geen problemen gehad, want ze sliep in een echt paw patrol bed! Heel makkelijk in elkaar te zetten, ook gelijk het paw patrol nachtkastje erbij besteld (ook met 20min in elkaar) voor haar leesboekjes erin te zetten en bovenop een paw patrol lampje en haar drinkbeker.. je raad het ... ook van paw patrol! Zij blij en wij als ouders ook super blij!!

Goede kwaliteit spullen

Altijd goede kwaliteit spullen en ook snel geleverd. Bestel hier vaker.

Zeer goede webshop

Erg tevreden over de webshop! Had voor me dochter een bed besteld, er miste iets bij de bestelling maar werd al snel opgelost! Top service!

snel en goed

snelle service goed afgeleverd

Goede en snelle service

Het product is zoals omschreven. Goede en snelle afhandeling

Voldoende

De boekentas van Mario en de pyjama is dik in orde. De zwembroek daarentegen daar is op beide schade aan de achterzijde daar de manier van vastmaken aan het kartonnetje. Zwembroek kan eigenlijk enkel nog aangedaan worden thuis en niet op verplaatsing. Heel spijtig.

Netjes en op tijd geleverd.

Maat en materiaal is goed

Alles is goed op tijd geleverd

Superleuke spullen !!

Mijn ervaring met Disneykamers is perfect!! Je wordt supergoed en vriendelijk geholpen, krijgt de spullen snel en goed geleverd! Ik zou Disneykamers zeker aanraden aan iedereen!!

Mooi spullen en snel geleverd

Eerste keer besteld bij disneykamers. Veel keuze en leuke spullen. Werd netjes op de hoogte gehouden en bestelde artikelen werden snel geleverd. En mooie kwaliteit!

Super leuke pyjama ontvangen voor mijn dochtertje snelle levering en mooie kwaliteit.

Super snelle levering, zeer tevreden

Zie boven

Snel

Snelle levering.Heb het op kantoor opgehaald en heel gezellig geholpen

Keurig netjes op tijd afgeleverd!

Alleen jammer van de verzendkosten had ik graag anders gezien! Ik ben vergeten een T-shirt van Bing erbij te bestellen. Het wordt een duur T-shirt als ik deze nu nog ga bestellen. Gemiste kans!

Hele mooi minnie mous maillot

......

Super content

Leuke winkel spullen die je nergens anders vind! Levertijd 2 dagen.

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

+31633922988

Over Disneykamers.nl

www.Disneykamers.nl en www.123kinderwinkel.nl zijn een onderdeel van Bodo Wooden Toys te Oisterwijk. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling verzenden of kom deze ophalen in ons magazijn. Wij leveren 99,9% uit eigen voorraad en u heeft uw bestelling dus snel in huis. Afhalen altijd na afspraak. Gratis verzending binnen Nederland en België bij een bestelling vanaf € 75,-. Hartelijke Disney groeten, www.Disneykamers.nl www.123kinderwinkel.nl Sprendlingenstraat 22 NL - 5061KN Oisterwijk Tel: +31 6 339 229 88