Groot assortiment

Mooie spullen ,en vlug verzonden ,super ,

De bestelling kwam snel binnen

Goede prijs/kwaliteit

Vlotte levering

Snelle levering van wat precies besteld is

En mijn kleindochter pronkt er mee op school.

Snelle levering Goede kwaliteit Mijn zoontje is er super blij mee!!

goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit ben zeer tevreden

Hele snelle service

Alles top!

Alles ging goed

Uitstekend product

De school tas was precies zo als op de foto

Leuke sokken!

Zoontje is dolblij met zijn Mickey mouse sokken en wilt geen andere meer!

heel goed

Disneykamers is me goed bevallen netjes antwoord geven en netjes bezorgd.

Besteld dag later meteen in huis top service

Bestelle. Ging super makkelijk Betaald meteen een mail met bevestiging En nog geen 10 min daarna al track and trace code ontvangen Dag later meteen het bestelde product binnen Mega snel en top service Geen andere woorden voor

Wat een prachtige collectie en snelle levering! Mijn kinderen zijn heel blij met de prachtige longsleeves.

Artikel was van middelmatig kwaliteit. Levering was snel. Verzendkosten excessief!

Voldoende

Vlotte verzending

Slofjes vallen te klein, velcro - klittenband gaat voortdurend open tot grote frustratie van mijn zoontje. Vlotte verzending.

Gewoon goed!

Snelle levering en goede service

Altijd enthousiast om de nieuwe producten te ontdekken

Producten mooi verpakt ontvangen. Dochter is zeer blij met haar Frozen spullen.

De info op de website was erg duidelijk, het bestellen ging makkelijk en de verzending was snel en netjes en veilig. Spijtig dat het hoge verzendkosten naar België zijn.

Bestelling is heel snel aangekomen. Mijn zoon is super blij met zijn nieuwe Spider-Man bed, tafel en kurken. Nogmaals dank jullie voor de prachtige spullen.

Naar wens en verwachting

Op tijd geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit.

Wordt netjes contact opgenomen als er een artikel niet leverbaar is.

Top service, leveren heel snel en antwoorden gelijk op vragen.

Geweldig!

Onwijs snelle levering! En hele mooie producten mijn neefje is helemaal blij. Bedankt!

Mooie product snelle levering

Ik had met spoed kleurpotloden en stiften nodig voor kleintje, omdat hij nu thuis aan school moet werken.Kon het niet vinden.Heb het hier gekocht en werd gelukkig snel geleverd tot aan huis

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

+31633922988

Over Disneykamers.nl

www.Disneykamers.nl en www.123kinderwinkel.nl zijn een onderdeel van Bodo Wooden Toys te Oisterwijk. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling verzenden of kom deze ophalen in ons magazijn. Wij leveren 99,9% uit eigen voorraad en u heeft uw bestelling dus snel in huis. Afhalen altijd na afspraak. Gratis verzending binnen Nederland en België bij een bestelling vanaf € 75,-. Hartelijke Disney groeten, www.Disneykamers.nl www.123kinderwinkel.nl Sprendlingenstraat 22 NL - 5061KN Oisterwijk Tel: +31 6 339 229 88