Mooie Disney producten voor een mooi prijsje en super snel geleverd.

Snelke service

Giede communicatie

Snel keurig verpakt dekbed is super.

Het product netjes ontvangen, en degene voor wie de aankoop gedaan is was er erg blij mee.

op afgesproken dag en degelijk verpakt ontvangen

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, levering snel en was aan te passen naar levering op een andere dag. Zeker een aanrader

Top.

Op tijd , perfecte levering.( geen schade )

Mooie produkten

Ik ben zeer tevreden,mooie produkten goede service,snelle bezorging dus alles was naar mijn wens. Vr Groeten Irma.

Mooie gordijnen

Mooie gordijnen maar wel heel dun stof.

Snelle, betaalbare service, super kwaliteit!

Beetje aan de late kant voor mijn dochter een fleecedeken besteld. De prijs was echt niet duur. De deken is snel en binnen de afgesproken levertijd geleverd en super mooi kwaliteit. Onze dochter is vooral helemaal blij en saapt heerlijk!

Super snelle levering! Goede kwaliteit en duidelijke communicatie.

Toffe online shop met goede en snelle service

Heb al een paar keer kledij besteld en telkens zeer tevreden wat kwaliteit betreft. Enig minpuntje: leuke dingen zijn vaak uitverkocht.

Topp

Was snel geleverd alles was prima in orde alleen 1 schroef was al kapot in de verpakking

Leuke bed!

Fijne service en vriendelijke collega aan de lijn gehad om allereerst te vragen hoelang de levering duurt. 1-2 werkdagen echt top! Kind is super blij met zijn bed.

Ik had eerst even gebeld met corona en drukte rond de feestdagen hoe het met de levering zat. Een vriendelijke vrouw vertelde me dat ze snachts zelfs bezig waren om de t&t codes aan te maken omdat het anders niet lukte! De dag na de bestelling kreeg ik netjes een track and trace en werd het geleverd!

Goed product goede kwaliteit

zoontje dolblij met zijn XXL poster

via marktplaats in contact gekomen. besteld via het eigen site. binnen een paar dagen binnen gekomen, goed beschermend verpakt! top zeker aan te raden

Mooie spullen Snel geleverd

Leuke spullen van Disney

Snelle levering mooie spullen

Prima site, makkelijk bestellen, snel geleverd en keurig verpakt!

Zeer tevreden en jullie klantenservice is toppppp

Had meerde malen gebeld met aantal vragen en werd heel goed geholpen. De producten die ik kwam ophalen zij ook naar wensen en de medewerkers heeft me goed te woord gestaan. Ik ben zeer en zeker tevreden!!!!!

uitstekend

blij met de 3 spulletjes van peppa pig dat ik besteld heb want in België vind je nog niet veel wat peppa pig betreft maar heb mijn dochtertje hiermee heel blij gemaakt :)

Klantvriendelijk

Via fb een vraag gesteld en daar kwam zeer snel en vriendelijk een antwoord op. Gordijnen zijn op de afgesproken tijd geleverd. Zien er leuk uit!

Goed !!

Dino behang gekocht. Mooi resultaat voor een mooie prijs.

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

+31633922988

Over Disneykamers.nl

www.Disneykamers.nl en www.123kinderwinkel.nl zijn een onderdeel van Bodo Wooden Toys te Oisterwijk. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling verzenden of kom deze ophalen in ons magazijn. Wij leveren 99,9% uit eigen voorraad en u heeft uw bestelling dus snel in huis. Afhalen altijd na afspraak. Gratis verzending binnen Nederland en België bij een bestelling vanaf € 75,-. Hartelijke Disney groeten, www.Disneykamers.nl www.123kinderwinkel.nl Sprendlingenstraat 22 NL - 5061KN Oisterwijk Tel: +31 6 339 229 88