Geweldig service

Goede producten en snel geleverd

Zelfs in deze drukke tijd alles netjes op tijd ontvangen.

Goede communicatie via de mail over de zending. TOP!

Super. Geweldig

Zeer tevreden. Vlugge levering. Goede kwaliteit. Helemaal top

Bestellen was gemakkelijk, levering ging goed en artikel voldoet aan de verwachtingen. Wel jammer dat de leveringskosten wat aan de hoge kant zijn.

Goed!

Snelle levering en product is zoals omschreven. Ik ben zeer tevreden.

perfect in orde

niks op aan te merken

Heel positief

Heel positief vlugge levering

Alles helemaal ok.

Vriendelijk, snel en correct.

Goede site super

Goede service,veel keuze en super mooie spullen ,er mag van mij vlug nieuwe spullen bijkomen Doe zo verder,

Groot aanbod goede kwaliteit

Goede kwaliteit prijs verhouding en snelle levering ondanks de drukke feestdagen.

Heel goeie

Ivm kerst had ik een snelle levering nodig . Ging prima ene dag besteld en volgende dag geleverd. Producten waren precies zoals op de foto en ik verwachte.

Leuke spullen en snel geleverd

Super snelle levering

Snelle levering en kwalitatief product!

De bestelling kwamen mooi op tijd binnen zoals het was aangegeven, binnen 2 dagen had ik het al.

Prima en snel contact

Uitstekende, snelle en aardige communicatie door Astrid

Superleuke site

snelle levering alle bestelde artikelen zijn super ! jong en oud is weg van de dinosauruslamp

De bezorgtijd had een marge van 1 uur, je kon het pakket volgen en het was keurig op tijd. Ook de kwaliteit van het bestelde product (nachthemd van k3) was heel goed. Heel erg tevreden

top service

besteld en snel geleverd. In deze barre tijden een opkikker!

Goede service en snelle levering!

Goede service en snelle levering.

Neefje die was er blij mee. Met zijn nieuwe payama van paw patrol. Thanks

Mooie zoals beschreven

Goede service, snelle levering

Vlotte service

Leuke producten

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

+31633922988

Over Disneykamers.nl

www.Disneykamers.nl en www.123kinderwinkel.nl zijn een onderdeel van Bodo Wooden Toys te Oisterwijk. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling verzenden of kom deze ophalen in ons magazijn. Wij leveren 99,9% uit eigen voorraad en u heeft uw bestelling dus snel in huis. Afhalen altijd na afspraak. Gratis verzending binnen Nederland en België bij een bestelling vanaf € 75,-. Hartelijke Disney groeten, www.Disneykamers.nl www.123kinderwinkel.nl Sprendlingenstraat 22 NL - 5061KN Oisterwijk Tel: +31 6 339 229 88