Snel bezorgd

Betrouwbare site en snel geleverd

Gekregen wat ik besteld heb

Jasje besteld en het was naar tevredenheid Snelle levering mooie kwaliteit

Leuke collectie, snelle verzending en vriendelijk

Zeer tevreden over de snelle verzending en het vriendelijke contact!

Mooi behang en goede kwaliteit.

Snelle en goede levering

Ik kon makkelijk bestellen. Ik had de volgende dag mijn bestelling al in huis

Levering zoals beloofd

Snelle levering en product ziet er in echt beter uit als op de foto goeie kwaliteit

Leuke spullen, mooi op tijd geleverd

Snel en voor de laagste prijs

Super goed verpakt snel geleverd en online laagste prijs

Snelle levering, veel keuze

Ik ben heel tevreden

Een mooie pyjama binnen gekregen. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden ivm de verzending.

Super leuke spullen

Alleen helaas dat ik heel de dag thuis heb moeten wachte om dat dpd geen duidelijk tijd er bij heeft gezet en kwamen ze pas 19:00 aan de deur dat is een min punt Heb vaker bij jullie besteld en kwam altijd netjes op tijd binnen met postnl

Teleurgesteld

De bedoeling was een mooie wand te maken , maar de verschillende stroken sluiten niet op elkaar aan. Als de arm van superman te hoog zit en de s c houder te laag ligt dat niet aan de behanger. En ja we hadden de beschrijving goed doorgelezen. Kortom.. Teleurgesteld

Bestelling snel ontvangen. Zeker aan te bevelen

super snelle levering

het is makkelijk te bestellen en wordt ook direct afgehandeld

Tevreden

Bestelling geplaatst en de dag daarop al geleverd...heel blij met mijn bestelling!

Prima ervaring

Snelle service, betaalbare prijzen en overzichtelijke site dus prima ervaring!

Super fijn

Mooie grote badjas voor het zwemmen

Zowel bestellen als levering, prima in orde!

Mijn "kado" was snel binnen, na betaling. Ben er zeer content mee.

Goede kwaliteit, snelle service

Goede kwaliteit, snelle service. Het driehoekige pakket was een ingenieuze verpakking voor een opgerolde poster, een dekbedovertrek en een opgevouwen plastic banner.

Veel variatie en kwaliteitsvolle objecten

Fijne website met veel variatie en een snelle levering.

Een hoogwaardige pyama van goede kwaliteit

Een geweldige pyama die direct in de smaak viel. Dus de kleine had hem smiddags al aan. Zeer goede kwaliteit. Daar kunnen we lang doen. Vandaar ook een maatje groter.. Hij bevalt zeer goed.

Nette levering, op tijd en blije ontvanger

Mijn neefje was erg blij met zn nieuwe regenjas van pawpatrol. Levering was ook netjes.

Snelle, correcte levering

Mijn bestelling werd keurig en op tijd geleverd. De stickers op zich (dinosaurussen) zijn moeilijk van het achterblad te halen omdat de perforatie op veel plaatsen door de twee lagen heen gaat. Vind dan maar ergens een plekje waar je je nagel achter krijgt. Eenmaal op de muur zien ze er wel prachtig uit! Mijn zoon is in de zevende hemel met al die dino’s op zijn muur!

De ervaring was goed, had het snel in huis, en alles was goed en compleet.

Gewoon goed en snel

Goedeprijs,snelle levering

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

+31633922988

Over Disneykamers.nl

www.Disneykamers.nl en www.123kinderwinkel.nl zijn een onderdeel van Bodo Wooden Toys te Oisterwijk. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling verzenden of kom deze ophalen in ons magazijn. Wij leveren 99,9% uit eigen voorraad en u heeft uw bestelling dus snel in huis. Afhalen altijd na afspraak. Gratis verzending binnen Nederland en België bij een bestelling vanaf € 75,-. Hartelijke Disney groeten, www.Disneykamers.nl www.123kinderwinkel.nl Sprendlingenstraat 22 NL - 5061KN Oisterwijk Tel: +31 6 339 229 88