Alles is top

Alles is top me zoontje van 2,5 jaar is er super blij mee

Het bestellen ging makkelijk en de levering goed en snel.

Uitstekende service

Op 4 juni besteld. Op de site was aangegeven dat bepaalde producten pas rond 10 juni in voorraad zouden zijn. 11 juni is alles bezorgd. Heel erg blij mee!

Zoveel keuze en aan een degelijke prijs.

Goeie surfers

Mooie artikelen en ik heb contact gehad over hoe de maten uitvallen en ze antwoordde binnen 10 minuten en vertelde dat de kleertjes uit Frankrijk kwamen dus soms iets kleiner uitvallen. Het was voor mijn kleindochter en ik vond haar antwoord heel attent. Mijn shirtje werd al binnen 1 dag geleverd en dat in deze corona tijd. Fantastisch kei bedankt groetjes van Ingrid Robben.

Goeie service

Mijn bestelling werd netjes en snel bezorgd.

Snelle reacties, en snelle levering

Tijdig verzonden, Goed product, zoontje is helemaal blij met zijn Bing pyjama

Neefje blij meter ook blij !

Als cadeau voor men liefste neefje zijn nieuwe grote kamer gegeven. Ze zeiden dat het makkelijk in elkaar te steken was en zijn kamer af maakt!

Snelle levering, mooie producten

Ik heb stickers en gordijnen besteld en deze zijn snel geleverd en het product is van prima kwaliteit.

Leuke slippers

Leuke slippers wel iets aan de smalle kant

Snelle levering, verzorgd en product naar verwachting.

Goede service en levering.

Mijn bestelling beviel goed.

Snel binnen en mooie spullen

onze bestelling kwam heel snel aan alles netjes verpakt ons zoontje was er reuze blij mee. Supper leuk dat alles per figuurtje is ingedeeld

Ze tevreden over de aankoop

De aankoop was perfect zoals verwacht. Niets op te merken.

Prima service, superaardige verkoopster!

Op her laatste moment nog een supercadeau kunnen ophalen! Werd heel erg plezierige te woord gestaan, en alles stond keurig op ons te wachten!

Leuke spullen snel geleverd

Snelle levering en goed verpakt verzonden.

Snelle goede levering

Zeer tevreden over het assortiment, de service en de levering!!

Alles is van goede kwaliteit mijn zoontje is er helemaal blij mee binnenkort weer wat spulletje bestellen om het af te maken

Snelle levering. Makkelijk in elkaar te zetten. Ziet er goed stevig uit

Altijd alles op voorraad en snelle bezorging!

Mijn kinderen zijn disney gek. Dus ik slaag altijd bij jullie! Fijn dat jullie een ruime assortiment hebben. Nog beter dat alles zo snel geleverd wordt!

Snel bezorgd, prima kwaliteit

Zeer tevreden over kwaliteit en snelheid van het bezorgen.

Tijdig en compleet

Prima site , duidelijke opties, gebruikers vriendelijk , perfecte logistieke afhandeling.

Ik heb een hele blije zoon met zijn verjaardag!

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

+31633922988

Over Disneykamers.nl

www.Disneykamers.nl en www.123kinderwinkel.nl zijn een onderdeel van Bodo Wooden Toys te Oisterwijk. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling verzenden of kom deze ophalen in ons magazijn. Wij leveren 99,9% uit eigen voorraad en u heeft uw bestelling dus snel in huis. Afhalen altijd na afspraak. Gratis verzending binnen Nederland en België bij een bestelling vanaf € 75,-. Hartelijke Disney groeten, www.Disneykamers.nl www.123kinderwinkel.nl Sprendlingenstraat 22 NL - 5061KN Oisterwijk Tel: +31 6 339 229 88