Supersnelle goede service

Snel, goed, super

Heel goed!

Snelle bezorging; goede service en dus in 1 woord heel tevreden. Dank

Goed en snel geleverd

Dit is wel de 2de keer dat ik de rugzak bestelde.. eerste keer ging de rits al snel kapot helaas

Vlekkenloos proces, haarscherp gecommuniceerd, top!

Uitstekende klantenservice, bij elke stap krijgt de klant een correcte update, en wat ik vooral erg fijn vond: de goederen worden ook meteen verzonden, niet eerst na de betaling bij de groothandel besteld, dat geeft een vetrouwd en veilig winkel gevoel, dat tegenwoordig al vrij zeldzaam is. Ik kan dit bedrijf aanbevelen bij ouders en grootouders, je krijgt wat je besteld, zonder wekenlang te moeten wachten. Mijn bestelling werd de tweede dag al thuis aangeboden. Zeker voor herhaling vatbaar, de kleinkinderen vinden het prima. :)

Zeer gebruiksvriendelijke website met superleuke artikelen aan kleine prijzen, ik zal in de toekomst nog bestellen, een echte aanrader

Snelle levering en goed verpakt.

Ik had een Disney lamp gekocht. Binnen 2 dagen geleverd. Goed kunnen volgen via track& trace. Goed en netjes verpakt.

Super snel in huis, wel een simpele verpakking.

Mooi aanbod, mooie prijs en snelle levering!

Mooi gamma, hypersnel geleverd

Topervaring! Mooi breed gamma aan producten die nergens anders te vinden zijn, binnen het uur verzonden, binnen de dag geleverd in België. Leuk verpakt met Mickey tape. Topper!

Snel, prima service!

Snelle levering en precies zoals besteld en goede kwaliteit!

Super snel in huis 👍👍

Het zijn mooie producten 👍

Snelle service en prima producten.

Zoontje is helemaal blij!

Snelle levering en pyjama was zoals beschreven. Goede kwaliteit.

Makkelijk te bestellen, betalen en snel geleverd

Goede en snelle levering

Levering was snel, helaas blijft de Zonnen beschermer van Bumba niet goed plakken aan de Auto.

Super kwaliteit alleen de hemel is wat minder

Super kwaliteit alleen de hemel is wat minder Helaas

Helemaal geweldig snelle levering en stevig bed

Binnen 3dagen binnen erg snel. Kwaliteit steflvig onze zoon is er helemaal blij mee en wij ook..

Snelle service en mooie kwaliteit

De bestelling was de volgende dag in huis en de kwaliteit van de spullen is perfect. We zijn er heel blij mee!

Snelle levering en vriendelijk

Snelle levering en vriendelijk tapijt zo als op de afbeelding er blij mee

Goede service en producten

De mensen aan de telefoon zijn heel vriendelijk. En de bestelling was de volgende dag al binnen, ondanks de drukte voor kerst! Ik ben zeer tevreden!

Alles is super goed, en snel verlopen

Snel

Snel geleverd, top

Happy

De bestellingen zijn snel gekomen en ze zijn erg mooi.

Een heel goede winkel !

Een winkel met leuke items voor kinderen met zeer aantrekkelijke prijzen. Ik ben tevreden.

Snelle nette levering

Leuke inkopen precies zoals op de site snel en netjes geleverd

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

+31633922988

Over Disneykamers.nl

www.Disneykamers.nl en www.123kinderwinkel.nl zijn een onderdeel van Bodo Wooden Toys te Oisterwijk. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling verzenden of kom deze ophalen in ons magazijn. Wij leveren 99,9% uit eigen voorraad en u heeft uw bestelling dus snel in huis. Afhalen altijd na afspraak. Gratis verzending binnen Nederland en België bij een bestelling vanaf € 75,-. Hartelijke Disney groeten, www.Disneykamers.nl www.123kinderwinkel.nl Sprendlingenstraat 22 NL - 5061KN Oisterwijk Tel: +31 6 339 229 88