Verkeerde paraplu ontvangen, gebeld met de klantenservice, binnen 2 dagen heb ik de juiste ontvangen mocht zelf de verkeerde paraplu houden. Dank voor de goede service!

Sneller bezorging en goede kwaliteit

Super snelle levering

Voor het eerst besteld en binnen 2 dagen had ik alle producten netjes binnen. En alles was goed verpakt.

Product wordt snel geleverd en is van goede kwaliteit.

Vlot en vriendelijk geholpen

Heb mijn bestelling opgehaald in Oisterwijk, vlot afgehandeld

Een dol gelukkig meisje!

Dekbed en shirtjes plus kussentjes werden met gejuich ontvangen! Wat wil je nog meer!

Goede service snel in huis

Donderdag besteld maandag in huis was eigenlijk al zaterdag maar zelf verzet naar maandag.

Heel schattig

Snel bezorgd en precies wat ik zocht

Vriendelijke klantenservice

Ruim aanbod, goede prijzen

Mooie site. Enorm ruim aanbod. Goede prijzen. Snel en keurige verzending.

snelle levering, goede service

mooi afgewerkte kleding, goede kwaliteit, super tevreden over de service en snelle levering toppie ! mijn kleine Bing fan was in de wolken.

Mooie gordijnen

Mooie thomas de stoomlocomotief gordijnen. Passen perfect in mijn zoontje zijn nieuwe thomas kamer. Alleen jammer dat ze niet verduisterend zijn

Leuke site en niet duur.

Perfect als altijd

Zoals altijd was alles perfect. Goed verpakt, de volgende dag binnen en mooie kwaliteit.

Bestelling en bezorging ging prima. Zat alleen wel een gat in de knuffel. Heb dit inmiddels zelf gemaakt, want anders moest zijn zoontje nog langer wachten als ik hem terug zou sturen. Graag hier scherper op zijn, dat als jullie wat versturen dat het artikel ook helemaal goed is!

Krijgt wat je besteld

Mooi en optijd

Er was er ééntje heel content , rap geleverd ook

Professioneel en snelle levering

Alles conform de website, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Top!

Klantenservice is top!

Klantenservice is top!

top

Had m'n bestelling gedaan en meteen de volgende dag al in huis

Top product en snelle levering

Top product en snelle levering echt een aanrader.!!

Snel en goed verpakt

Ik vond het artikel wat ik zocht voor een mooie prijs. Goedkoper dan via amazon. Ik had t pakket snel in huis en keurig verpakt. Top ervaring. Ons neefje gaat vast blij zijn met dit cadeau

Het artikel was heel goed verpakt

Heel tevrede

Super tevreden en hele snelle levering. Snelle communicatie op mijn vragen. Ook de geleverde items zoals omschreven. 2 woorden, zeer tevreden.

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

+31633922988

Over Disneykamers.nl

www.Disneykamers.nl en www.123kinderwinkel.nl zijn een onderdeel van Bodo Wooden Toys te Oisterwijk. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling verzenden of kom deze ophalen in ons magazijn. Wij leveren 99,9% uit eigen voorraad en u heeft uw bestelling dus snel in huis. Afhalen altijd na afspraak. Gratis verzending binnen Nederland en België bij een bestelling vanaf € 75,-. Hartelijke Disney groeten, www.Disneykamers.nl www.123kinderwinkel.nl Sprendlingenstraat 22 NL - 5061KN Oisterwijk Tel: +31 6 339 229 88