Pluspunten
duidelijke site
Pluspunten
Alles netjes ingepakt en snelle levering !
Pluspunten
Leuk snel en goed
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke site, Snelle levertijd
Pluspunten
Leuke verzameling spullen
VerbeterpuntenPrijzen zijn erg hoog voor de 'china' achtige kwaliteit, maar dit is wel een beetje Disney eigen. Mijn zoontje is super blij met zijn paw patrol kamer!
Pluspunten
Snelle levering. Op de hoogte gehouden via mail van de stappen in het orderproces
VerbeterpuntenWas perfect
Pluspunten
Een bedrijf met mooie kinder spullen en ze waren goed verpakt verzonden
VerbeterpuntenIk had gebeld maar je krijgt een voicemail die je verwijst naar de site. Niet iedereen is goed met een computer. En voor een snelle vraag moet je eerst zoveel invullen. Ik vind dat iemand wel de tel moet beantwoorden.
Helaas zijn wij niet altijd in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden. U heeft waarschijnlijk net op een verkeerd moment gebeld. Excuses hiervoor. U mag altijd de voicemail inspreken; wij bellen u dan z.s.m. terug. Veel plezier gewenst van de prachtige kamer.
Pluspunten
Super snelle levering , En het product nog mooier in het echt. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden
VerbeterpuntenAlles was tiptop geregeld dus geen verbeterpunten voor mij
Pluspunten
Een winactie op facebook gewonnen, dezelfde dag nog verstuurd en de dag erna al binnen! Heel blij mee, erg leuk!
Pluspunten
keurig geregeld.. netjes verpakt in 1 woord perfect!
Pluspunten
heel vriendelijke,geeft meer informatie over alles je wilt weten en goed producten.ik ben tevreden
Pluspunten
Het artikele is heel goed
Pluspunten
Groot assortiment en snelle levering
VerbeterpuntenErg kleine slingers al stond dat wel vermeld.. maar een wand sticker van € 45,- die niet blijft plakken nou ja wel aan de sticker zelf. en heb kunnen weggooien vind ik erg jammer
Muurstickers plakken niet op wanden die net geschilderd zijn of op oneffen oppervlakten. Spijtig dat u de gebruiksaanwijzing op de verpakking en de info die wij geven op de website niet heeft gelezen.
Sprendlingenstraat 22
5061KN Oisterwijk
www.Disneykamers.nl en www.123kinderwinkel.nl zijn een onderdeel van Bodo Wooden Toys te Oisterwijk. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling verzenden of kom deze ophalen in ons magazijn. Wij leveren 99,9% uit eigen voorraad en u heeft uw bestelling dus snel in huis. Afhalen altijd na afspraak. Gratis verzending binnen Nederland en België bij een bestelling vanaf € 75,-. Hartelijke Disney groeten, www.Disneykamers.nl www.123kinderwinkel.nl Sprendlingenstraat 22 NL - 5061KN Oisterwijk Tel: +31 6 339 229 88