Pluspunten
super mee gedaan met een win actie. Mega snel in huis
Pluspunten
Indien er een vraag wordt gesteld, krijgt u vrijwel meteen antwoord.
Pluspunten
Alles netjes en snel geleverd. Verandering aan mijn bestelling heel vriendelijk en correct uitgevoerd. Heel te tevreden!
Pluspunten
De volgende dag de complete kamer binnen!
Pluspunten
Heel fijn bedrijf. Snelle reactie op email, hebben empathie voor de klant. Fijne telefonische afhandeling na vragen, snelle levertijd. In alles een topper. Hier bestellen? Zeker doen :-).
Pluspunten
Prachtige site . Eerlijke prijzen en dienstverlening . Voor de mooie prijzen degelijke materialen op een korte termijn
VerbeterpuntenNiet werken met DPD staat bekend als onvertrouwbaar . Bij ons alsook nu een zootje geweest om alles bij elkaar te vinden . Werd deels her en der geleverd . Heeft natuurlijk niets met jullie firma te maken ;)
Pluspunten
Snelle levering en snelle reactie.
Breekbare producten nog iets beter verpakken, prullenbak is kapot gegaan in de doos
Ach, wat sneu nu. Mailt u ons een foto? Dan zenden wij u morgen direct een nieuwe prullenbak toe. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten,
Pluspunten
Zeer goede service. Het product dat gekocht was bleek beschadigd. Mailtje met foto verzonden en 2 dagen later nieuw exemplaar ontvangen.
Pluspunten
Snelle levering alles was in orde
Pluspunten
Bestel er graag want ze zijn betrouwbaar, snel en zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Snelle levering. Giede service. Ruim assortiment
Pluspunten
mooie artikelen, snelle service.
Pluspunten
Prima producten en service
VerbeterpuntenHet product werd met DHL verzonden. Toen de vrachtwagen voor de deur stond, bleek dat de chauffeur het niet in had geladen. Het zou alsnog maandag (5 december) worden geleverd, maar dat is niet gebeurd. Zodoende was het cadeau te laat voor Sinterklaas. Helaas.
Ach, wat ontzettend sneu. We zien op de T&T gegevens van DPD dat het pakket op 5 december wel opnieuw naar u onderweg is geweest voor uitlevering maar er staat geen reden bij waarom er niet is uitgeleverd die dag. Onze oprechte excuses.
Pluspunten
heel positief!!!,omdat het om een verjaardags kado ging plaats ik nu pas een beoordeling.
Pluspunten
Vriendelijk en goede service
Niet nodig
Pluspunten
Zeer klantvriendelijke medewerkers en komen hun afspraken na. Overall prima tevreden!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Overzichtelijk, duidelijk, betrouwbaar, goede feedback, snelle levering
Pluspunten
Via Facebook gevonden zeer vlugge levering was heel tevreden ook over de prijs !!
VerbeterpuntenIk was net te laat thuis en mijn pakje lag bij een afhaalpunt daar zou het leuk zijn moesten ze nog eens een tweede keer proberen aan huis
Sprendlingenstraat 22
5061KN Oisterwijk
www.Disneykamers.nl en www.123kinderwinkel.nl zijn een onderdeel van Bodo Wooden Toys te Oisterwijk. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling verzenden of kom deze ophalen in ons magazijn. Wij leveren 99,9% uit eigen voorraad en u heeft uw bestelling dus snel in huis. Afhalen altijd na afspraak. Gratis verzending binnen Nederland en België bij een bestelling vanaf € 75,-. Hartelijke Disney groeten, www.Disneykamers.nl www.123kinderwinkel.nl Sprendlingenstraat 22 NL - 5061KN Oisterwijk Tel: +31 6 339 229 88