Snel / Behulpzaam

Telefonisch contact gehad, goed geholpen en de spulletjes waren snel geleverd! Helemaal top

Super webwinkel!

Vriendelijk personeel! Telefonisch goed bereikbaar voor adviezen en er was een snelle levering aan huis! Ik ga zeker nog vaker hier bestellen!

Hele fijne webwinkel!

Heb hier al vaker besteld en het is gewoon een hele fijne webwinkel! Je word hier, ondanks dat het via internet is, als een echte klant behandeld. De klant is hier de koning.

Ik was zeer tevreden over de bezorging

Super service

Onze zoon is helemaal happy met zijn nieuwe Spider-Man kamer. Binnen 24 uur geleverd. Geweldig

Goed advies , snelle levering

Telefonisch advies gekregen, goed bereikbaar , product snel geleverd

Leuk bedje maar de afwerking is ruk

Gaatjes zijn allemaal scheef waardoor plankjes ook schreef geplaatst worden.. hierdoor zitten overal kiertjes .erg jammer ook dat er geen afwerk dopjes bij zitten om de schroeven te bedekken. Voor deze prijs had ik meer verwacht. Voor 80 euro had ik ook een iets beter matrass verwacht. Kleine meid is er wel heel erg blij mee.

Zeer klantvriendelijk

Mooie artikelen, betaalbaar, vriendelijk personeel! Mijn pakket op de afgesproken tijd ontvangen! Ik heb altijd goede ervaring met deze webwinkel.

Goeie ervaring

Snelle en nette levering

Snelle bezorging

Voor een eerste keer besteld maar goed ervaren

geweldige ervaring

Erg blij met de snelle levering!

Prima en snel geleverd!

blij

content

Snelle bezorging. Product hoe het staat afgebeeld. Fijne ervaring gehad. Alleen bestelling voor de deur gezet bij niet thuis zijn.

Goed geregeld

Alles goed gegaan

mooie dekbedden over trekken voor de kleine muis van ons alle

Door de vele verschilende afbeeldingen van disney was de keuze ook best lastig Maar we hebben onze keuze gemaakt, en zijn zeer tevreden. Dank je wel aan alle medewerkers

Goede service. Op tijd geleverd.

Snelle levereing

Hele snelle levering en goede kwaliteit

Snelle en correcte afhandeling van bestelling

Bestellen was simpel. Leuke website. Snel en keurig bestelling ontvangen.

Super snel

Super snel en goede service

Snel en efficiënt

Kleinkinderen waren blij met hun Disney handdoeken

Het beloofde product en snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden.

Diverse items besteld, snel geleverd top

Ik heb voor mijn kleinzoon van bijna 10 weken een badponcho gewonnen en hij was zo leuk ingepakt nogmaals mijn dank er voor

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

+31633922988

Over Disneykamers.nl

www.Disneykamers.nl en www.123kinderwinkel.nl zijn een onderdeel van Bodo Wooden Toys te Oisterwijk. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling verzenden of kom deze ophalen in ons magazijn. Wij leveren 99,9% uit eigen voorraad en u heeft uw bestelling dus snel in huis. Afhalen altijd na afspraak. Gratis verzending binnen Nederland en België bij een bestelling vanaf € 75,-. Hartelijke Disney groeten, www.Disneykamers.nl www.123kinderwinkel.nl Sprendlingenstraat 22 NL - 5061KN Oisterwijk Tel: +31 6 339 229 88