bestelling was vrij snel binnen

het zou fijn zijn als je na het bestellen en betalen je pakket kan volgen

Volgende dag in huis

Vrijdag besteld za in huis. Origineel pŕoduct!

Zeer snelle levering

Zeer snelle en correcte levering.

Precies wat ik nodig had .

Tevreden!

Na lang zoeken kon ik bij de Onderdelenshop wel vinden wat ik zocht. Duidelijke site en snelle levering.

Tevreden

1e bestelling, gebruiksvriendelijke site. Snelle levering.

Sneller dan snel geleverd!

netjes en tijdig geleverd

Wel misschien het stomste onderdeel dat je maar nodig kan hebben, een stuk slang van 165 x 30 mm. Maar hierdoor lekte de machine en zoog de pomp niet meer aan. Je kan er dus maar om verlegen zitten.

Goede prijzen, snelle levering

Op verschillende sites gezocht en hier kwam ik het voordeligste uit. Levering was ook sneller dan verwacht en spullen waren goed verpakt.

Snelle reactie op vragen via contactformulier/mail. Levering ook snel en netjes verpakt. Als ik dan een opmerking mag hebben is dat er wel wat meer foto's van een artikel zichtbaar mogen zijn zodat je meteen een goede indruk krijgt van het artikel.

Perfect en netjes

Snelle levering en goed verpakt.

Ovenknop was alleen leverbaar in wit waardoor ik hem zelf zwart heb moeten schilderen. Maar verder perfect.

Prima product en levering

Product als omschreven en snel geleverd.

Snel!

Duidelijk site en snel geleverd. Heb meteen m’n onderdeel kunnen fixen - zeer tevreden.

Wat ik heb besteld, had ik ook supersnel in huis!!!

Superbe

Super service

Snelle reactie op mijn vragen, super snelle levering en zo'n duidelijke uitleg op de site dat wij heel makkelijk zelf de afvoerpomp hebben kunnen vervangen.

Duidelijk website, hebben een ruim assortiment en leveren snel

Duidelijk website, hebben een ruim assortiment en leveren snel

makkelijk product te vinden en snelle levering

zie hierboven

perfect

goed ontvangen

Nvt

Goed en snel

Goede en snelle service! Aanrader

Makkelijk, overzichtelijk, en snel..

Snelle en zeer goed verpakte levering

Via Sharp klanten service, terecht gekomen bij Onderdelenshop.nl. Onderdeel wat ik nodig had, stond helaas niet op de side. Toch maar een aanvraag ingediend met wat ik nodig had. Binnen 5 minuten een offerte van de onderdelen die ik nodig had, en 10 minuten daarna al de bevestiging dat mijn onderdelen verzonden waren. Onderdelen waren netjes verpakt en waren gelukkig de juiste. Mijn magnetron werkt weer. Super snel deze shop.

Behulpzaam, denken echt mee zonder direct duurste spullen te willen verkopen!

veer 18

4543nh Zaamslag

Over Onlineonderdelenshop

Onlineonderdelenhop.nl - Onderdelentoko.nl Voor onderdelen - accessoires van Witgoed, Bruingoed, Elektronica en klein huishoudelijke apparaten. Witgoed: Wasmachine onderdelen , Vaatwasser onderdelen, Wasdroger onderdelen, Koelkast onderdelen, Magnetron, Vriezer, Oven, Afzuigkap filters en onderdelen. Of klein huishoudelijk Koffiezetapparaat onderdelen, Keukenmachine onderdelen, Frituurpan onderdelen, Stofzuiger zakken filters en onderdelen. meer dan 1.2 miljoen Onderdelen. Wij leveren witgoed onderdelen van alle bekende Topmerken Indesit, Bosch Siemens onderdelen, Whirlpool, Bauknecht, Samsung, AEG, LG, Liebherr, Electrolux, Zanussi etc. De meeste onderdelen hebben wij op voorraad en kunnen dezelfde werkdag naar u worden verstuurd.