Leuke bijzondere stukje gourmetvlees zoals fazantfilet, wagyu en lamskoteletjes. Even een keer wat anders.
Mooi vlees voor op de bbq en zeer snel geleverd.
Voor het eerst besteld bij jullie. Maar keurig op de hoogte gehouden hoe laat het bezorgd werd en alles nog goed bevroren!!!!
Een overheerlijke picanha gekregen,die vlot geleverd werd.
Dag Dirk, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed verpakt, netjes bevroren geleverd. Nog niet gegeten is voor de kerst maar ziet er zeer goed uit! Een aanrader voor de volgende keer!
Dag Bianca, Bedankt voor de mooie review. Hopelijk smaakt het net zo goed als hoe het eruit ziet. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Allereerst Trunkrs: zolang jullie daarvan gebruikmaken, doe ik geen bestellingen meer. Tot nu toe nog nooit vlekkeloos afgeleverd. Daarnaast vind ik het vreemd dat als ik een bestelling doe met een leverdatum ruim van tevoren, dat er er dingen niet op voorraad zijn op de dag van levering. Als ik vervolgens akkoord ga met een goedkoper alternatief, volgt er geen enkele compensatie daarvoor..
Beste Kaspar, Bedankt voor je review. Vervelend dat het op verschillende fronten niet goed is gegaan. We maken het graag goed met je. Mijn collega van de klantenservice zal contact met je opnemen om je een passende oplossing te bieden. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Altijd goede kwaliteit en betrouwbaar
Beste Carlos, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prima als altijd.
Bedankt voor de mooie review, Rinus. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Paar klikken, betalen, wachten, snel geleverd door trunks en heerlijke ossenhaas en andere vleesproducten.
Beste Edwin, Bedankt voor mooie review. Fijn om te lezen dat de ossenhaas gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Fijne website, goede verzending met Trunkrs. En kwaliteitsproducten.
Bedankt voor de mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Alle producten waren 1 voor 1 heerlijk! Snelle levering ondanks de drukte.
Dag Leo, Bedankt voor de mooie review. Fijn dat het gourmet gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bedankt voor de mooie score, François. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik ben sinds kort klant omdat ik een beenhammetje, of Oerhammetje zocht. Deze op internet gevonden bij Beef & Steak, zag er goed uit en ik woon redelijk in de buurt, Rotterdam, dus maar eens geprobeerd omdat ik het bij de slager niet kon vinden. Uiterst tevreden en inmiddels al voor de 3 e keer weer gehad, koop er meestal 10 en als de laatste op is ga ik weer nieuwe halen.
Dag Ron, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Heel fijn dat je een afleverings datum door kan geven, en super goed en cool verpakt
Bedankt voor de mooie review, John. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Altijd goed. Al is er een technisch probleem word deze opgelost en word je bestelling netjes besteld en komt het allemaal goed! Hier hou ik van. Nogmaals dank Beef&Steak
Bedankt voor de mooie review, Marie-José. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ontbrekende item werd snel nageleverd
Dag Jan, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Supersnel en alles geleverd
Bedankt voor de mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
We zijn al jaren klant en hadden specifieke vragen voor een kerstdiner. Snel goed klantgericht advies . Topper !
Dag Ruud, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Heerlijk gegeten van mijn vlees
Bedankt voor de mooie review, Gerben. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Een grote bestelling geplaatst en dag later in huis. Kwaliteit van het vlees is zeer goed en alles netjes ingevroren geleverd. Een aanrader!
Dag Frank, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vlees besteld via de webshop en in Ter Aar opgehaald. Netjes geholpen en gelijk nog een zak kolen meegenomen. Fijne winkel en niet al te ver rijden wat een plus is voor die last minute BBQ planning.
Dag Tonko, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooi vlees en perfect verpakt en bezorgt
Dag Jack, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Wederom met de hele groep genoten!
Dag Leo, Bedankt voor de mooie score. Fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
B&S heeft een mooie en zeer uitgebreide webwinkel met aanbiedingen en zelfs recepten als je niet weet hoe je gerechten moet bereiden. Daarnaast ervaar ik de kwaliteit van het vlees als zeer goed , komt altijd bevroren aan en kan zo de vriezer weer in zodat ik het kan gebruiken wanneer ik wil. Levering is altijd zeker, nog nooit gehad dat er niet op de afgesproken datum/tijd werd bezorgd
Bedankt voor de mooie review, Leonard. Helaas kunnen wij niet van elk stuk vlees een foto maken en deze op de website plaatsen. Wat wel kan is een opmerking plaatsen bij de order dat je een recht stuk buikspek wilt. Dan gaan wij het meest rechte stuk voor je uitzoeken. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooie producten en levering is ook top. Gewicht van bijv. de spareribs zijn allemaal gelijk en daar schort het nog wel een aan bij andere slagers. Daarom bestel ik altijd bij Beef & Steak.
Bedankt voor de geweldige review, Tjade. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".