Goed vlees!

vlees was super goed! alleen op verkeerd adres bezorgd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? straatnaam goed controleren. (bezorger)

Heel lekker vlees. Porties zijn prima en daardoor goed in te schatten wat je p.p. moet bestellen. De kwaliteit is zeer hoog en de prijs past daarbij. Bestel max 5 stukjes p.p. en voor grote eters iets extra. Door de Iberico varkenshaas heb ik sinds jaren weer van varkensvlees kunnen genieten. De lamskoteletten waren heerlijk. Kip was gemarineerd en zou ik niet meer bestellen, omdat ik vind dat goed vlees geen marinade nodig heeft. (Ouderwets misschien) Biefstuk vol van smaak.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Heerlijk vlees en goede duidelijke afhandeling

Lekker vlees besteld voor de kerst op afgesproken tijdstip bezorgd. Zeker voor de volgende bbq weer bestellen. Enige minpuntje dat er toch een vlies op het vlees zat terwijl dat er niet op zou zitten dacht ik.

Prima !

Voor de kerst een ossehaas besteld voor de beef wellington. Mooi stuk ossehaas en zeer mals. Kwam stijfbevroren aan goed verpakt in een (handige) koeltas met koelelementen. Bezorging was op tijd, pakket was alleen op een andere plaats dan de afgesproken plek neergelegd.

Top Onwijs lekker en Goed

Goeie service en goed kwaliteit en op tijd geleverd

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Geen

Goede kwaliteit

Online weer eens besteld bij Beaf & Steak. Dit keer een gevulde kalkoen. Lekker makkelijk voor de kerst. Werd geleverd zoals aangegeven, perfect. Kalkoen was goed op smaak, borstbeen was verwijderd dus makkelijk filets snijden. Top geregeld.

Super! Wat een kwaliteit vlees

Heerlijke rosbief kunnen serveren tijdens kerst. Kwam geleverd in een mooie en handige koeltas. Het vlees was heerlijk mals.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Stuks vlees is niet afgeleverd

Tot 2x toe heeft u een bezorging gepland waarbij wij gewoon thuis waren. Bij de 2de keer kreeg ik bericht dat het afgeleverd was maar er is niemand aan de deur geweest het pakket ligt ook niet bij de buren.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Ja beter afleveren

Super kwaliteit en snelle levering

De eerste keer besteld maar zeker niet de laatste. Fantastische ossenhaas, top kwaliteit tegen een supergoede prijs en aan huis geleverd. Perfect verpakt en heel netjes. Zeker voor herhaling vatbaar!

Heerlijk

Je gaat eens op internet kijken voor lekker gourmet vlees. Bij ons in de achterhoek in een mooi plaatsje hebben we geen slagerij. Dus dit is geprobeerd. Wat hebben wij genoten van het eten. Ook de service en het leveren ervan was top

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Ga zo door. Ik ga zeker vaker bestellen

Kalkoen

De laatste kalkoen die geleverd werd is tegen gevallen (ronduit slecht). Aanbevelen naar de laatste levering is NEE

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Lever verse producten .

prima goed

het werd prima volgens afspraak geleverd de track en trace is top je ziet precies hoe ver ze zijn.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Keurig bezorgd en verpakt!

Levering netjes op tijd bezorgd en keurig verpakt in koeltas, de wijnen waren keurig verpakt tegen breken. Zeker een aanrader om heerlijke producten te bestellen.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Nee alles prima

Wordt er altijd goed geholpen, geen wachttijden bij ophalen.

Prima winkel

weer topkwaliteit

Zowel de kwaliteit van het vlees als de bezorging is top

Mwah

Ben een fan begrijp me goed. Maar deze zending ging verre van vlekkeloos. Klarna werkte niet op de site. Moest dan maar gewoon direct betalen. Is geen punt maar biedt het dan niet aan. Ben een half uur bezig geweest om bestelling te plaatsen. Uiteindelijk gebeld en netjes geholpen. Daarnaast een product van de zending niet vacuüm . Tot nu toe gewoon hartstikke tevreden maar dit was een misser. Ik kom gewoon terug hoor

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Check de verzending!

Eerlijk en lekker vlees

Netjes verpakt, diepgevroren bezorgd. Overzichtelijke webshop met een groot assortiment. Zeker aan te bevelen.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Heerlijk vlees en snel op te halen

Topvlees

Top organisatie

Wat een keus , fijne webshop en bij afhalen geweldig personeel, en ja kwaliteit ken ik al een paar jaar dat is genieten

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Investeren in je computer systeem die is traaaag

Snelle levering en keurige verpakking

Snelle levering en goed en netjes verpakt. Moeten het vlees nog bereiden dus kan daar nog geen oordeel over geven

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.

Goede communicatie en nette levering

De titel zegt het al. Alles op orde. Vlees ligt nog in de vriezer dus daar nog geen beoordeling op.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.

Er was wat mis gegaan bij mijn bestelling, dus meteen een mailtje gestuurd. Dezelfde avond kreeg ik nog bericht dat ze het op gingen lossen en de volgende avond had ik mijn vervangende bestelling al in huis. Ik ga hier zeker weer bestellen als ik vlees voor op mijn kamado nodig heb!

Mooi vlees

Leuke bijzondere stukje gourmetvlees zoals fazantfilet, wagyu en lamskoteletjes. Even een keer wat anders.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Top vlees, nog nooit teleurgesteld!

Mooi vlees voor op de bbq en zeer snel geleverd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Gewoon doorgaan met hoe jullie bezig zijn

Top!!

Voor het eerst besteld bij jullie. Maar keurig op de hoogte gehouden hoe laat het bezorgd werd en alles nog goed bevroren!!!!

23 Hertog van Beijerenstraat

Ter aar 2461 EM