Deze keer spullen voor de kerst besteld. We zijn altijd heel tevreden, de kwaliteit is altijd top bij Beef&Steak. De aflevering gaat vlot, de spullen zijn diepgevroren en goed verpakt!
Dag Bob, Bedankt voor mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Altijd goede kwaliteit en vriendelijk in contact!!
Beste Jurgen, Bedankt voor de geweldige review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Een goede qualiteit vlees, een snelle en goed verpakte levering. TOP.
Beste Corne, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De bestelling was goed verpakt en kon zo de vriezer in. Chauffeur meldde netjes dat de doos nat was. Wegens drukte kwam de bestelling niet op vrijdagavond maar op de woensdag de week erop.
Beste Helen, Bedankt voor je review en feedback. Vervelend dat het niet helemaal goed is verlopen. Helaas worden we niet altijd vooraf op de hoogte gesteld dat er vertraging kan ontstaan bij de logistieke partner. We zullen zowel met de partner als ons eigen team bespreken hoe we dit beter kunnen communiceren. We hopen dat alles heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestel vaak vlees daar en het is goede kwaliteit en prijsis ook goed
Bedankt voor de mooie score! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Heel veel keuze
Bedankt voor de mooie review, Arie. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Spullen stonden klaar. Vriendelijk geholpen met inladen. Goede service!
Zelfde dag nog bezorgd, en smaak en kwaliteit was geweldig.
Dag Robert, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Altijd tevreden geweest met de kwaliteit van het vlees. Maar met de laatste zending ging het toch even mis. Ipv 2 stukken bavette a 250 gram kreeg ik er maar 1. Contact opgenomen en gevraagd of het andere stuk kon worden nagezonden. Creditering bleek ook mogelijk dus daar voor gekozen. Toen kreeg ik het bericht dat het bleek te gaan om 1 stuk van 500 en daarmee de kous af. Dit vind ik wel teleurstellend, want je kiest natuurlijk bewust voor bepaalde eenheden, die je gebruikt voor de porties die je nodig hebt. Je kan immers niet even een stuk door de helft doen aangezien alles ingevroren is. Ik had hier wat meer meedenken verwacht. Aanvulling; n.a.v. deze review heeft de after sales met mij contact gezocht en dit netjes opgelost, dus tevreden klant weer!
Beste Michael, Wat vervelend dat het zo is gelopen. Als het goed is heeft mijn collega contact met je opgenomen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Original review
altijd een prima stukje vlees en goed en netjes bezorgd!!
Dag Martin, Bedankt voor de mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snel, goed en correct bij bestelling,transport en afleveren.
Dag Willem, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor de goede service
Bedankt voor de mooie review, Ronald. Fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Heerlijk gourmetvlees.
Fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft, Saskia. Bedankt voor de mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
DE ervaring en keuze is Reuze. Je begeeft je in een wereld vol kwaliteit.
Bedankt voor de geweldige review, Yvo. Fijn om te lezen dat alles naar wens is gegaan. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik heb al veel vlees besteld via beefensteak en alles was van buitengewone kwaliteit. De levering en verpakking waren ook uitstekend. Ze zijn wel een beetje duur.
Beste Arend, Bedankt voor de mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Genoten van al die heerlijke gourmet-specialiteiten.
Beste Mats, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat het heeft gesmaakt. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Altijd weer snelle levering. Dat wordt weer genieten
Bedankt voor de geweldige review, Silvia. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooi en ruim assortiment aan vlees van goede kwaliteit.
Beste Mike, Bedankt voor de mooie review. Als je de volgende keer het vlees in een koeltas wilt, kun je dit altijd in de opmerkingen erbij zetten. Dan doen wij het vlees in een koeltas voor je. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
I just received exactly what I was looking for. Excellent!!
Dear Georgia, Thank you for the amazing review. We are glad to read that it was to your liking. With kind regards, Team BEEF&STEAK
Beste Allan, Bedankt voor de mooie score. Je zou de tassen altijd terug kunnen brengen naar onze afhaal locatie in Ter Aar. Wij herbruiken deze dan weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vlees is van topkwaliteit. Prijs kwaliteit verhouding erg goed, super aardige lui als je op komt halen.
Dag Werner, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mijn bestelling werd snel geleverd en verpakt in een (herbruikbare) koeltas met milieuvriendelijke koelelementen.
Dag Jos, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Super duidelijke website en er eord juist advies gegeven. Je kan lekker combineren en ze hebben veel aanbod. Levering is ook super snel en ook daar word duidelijk aangegeven wanneer ze voor de deur staan zodat je niet heel de avond zit te wachte . Ik ben tevreden en keer daarom regelmatig terug naar deze toppers!
Bedankt voor de geweldige review, Sylvester. Fijn om te lezen dat alles naar wens is gegaan. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De herfst challenge besteld. Maar wederom net als vorige keer zijn de recepten niet te vinden. Waarom staan deze niet gewoon duidelijk op de site?
Beste Dennis, Vervelend dat het niet is goed gegaan met de automatisering. Als het goed is heeft mijn collega het direct met je opgelost. Als we nog iets voor je kunnen betekenen horen we dat graag. Nog heel veel plezier met de Herfst Challenge. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Laat besteld en volgende dag smiddags al in huis
Beste Michael, Bedankt voor de mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM