Erg goed vlees

Was een mooi stuk vlees Goede service en heel vriendelijk

Cadeaubonnen

Ik kocht een aantal cadeaubonnen bij Beef&Steak. Er was eerst een probleem met de verzending van de bonnen, maar Toni van de dienst na verkoop bewoog hemel en aarde om alles zo snel mogelijk op een correcte en vriendelijke manier in orde te brengen. Over de kwaliteit van de producten kan ik mij zelf niet uitspreken (ik heb ze nog niet geproefd maar dat ga ik zeker binnenkort eens doen), maar de cadeaubonnen zijn een verjaardagsgeschenk voor iemand die een hele grote liefhebber is van en heel erg enthousiast is over de producten van Beef&Steak. Ik heb ze dan ook aangekocht omdat ik wist dat dit verjaardagsgeschenk heel goed gaat ontvangen worden.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.

Heerlijk eten. En op juiste afgesproken tijd netjes aan huis geleverd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Snelle levering en goede kwaliteit.

Altijd een goede levering. Keurig gekoeld ingepakt…

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Snel geleverd en heerlijk vlees

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Top vlees en goeie afspraken. Prijs okay

Top service en producten

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Kwaliteit en service van een hoog niveau

Dikke vette 10 !

Prima geregeld

Keurig op tijd bezorgd

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Niet nodig

Vlees is top kwaliteit, maar...

2 stukken grote stukken bavette besteld. 1 x 1700gr en 1 x 1800gr Echt veel trimwerk. Harde stukken vet, op meerdere stukken zeen/vel. Kleine flappen onbruikbaar vlees. Vlees op plekken in de breedte moeten doorsnijden om stroken vet weg te halen. Alles bij elkaar 700 - 800gr weggehaald om het bbq-klaar te maken. Erg jammer. Je gaat ervan uit dat het vlees klaar is om te gebruiken, zeker gezien de prijs. De gasten zien dat natuurlijk niet en hebben genoten van een goed stuk vlees! Uiteindelijk ter compensatie een cadeau-bon ontvangen. Keurig opgelost door team Beef&Steak. Voor mij de enige echte online slager!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Vlees beter verwerken

Betrouwbaar

Prima ervaring, van bestelling t/m aflevering! Mooie en lekkere spullen om van te smullen.

Helemaal top

Mijn ervaring is tcp. Snel geleverd en goed verpakt Heerlijk vlees en goeie kwaliteit

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Wat een prima service; levering tot aan de deur diepgevroren. Onze kalkoen smaakte heel erg goed en ook de saucijsjes vielen erg in de smaak. Volgende keer bestellen we weer bij jullie.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

goede website, snelle levering en uitmuntend vlees

Besteld voor een barbeque, bestelling liep vlot en levering was perfect. Vlees was van echt goede kwaliteit.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Alleen de plasticwaste zijn redenen om niet al te vaak te bestellen. Dus eigenlijk alleen als de vriezer leeg is.

Mooi vlees

Mooie dik bevleesde spareribs 1400 gram, 3,2,1 op de bbq, netjes en mooi optijd geleverd

Perfect en zoals afgesproken

De goederen zijn van kwaliteit die je mag verwachten met die prijs. Verzending is ook goed verzorgd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Gewoon goed bestellen leveren en vlees is perfect

Dit is verplicht maar weet niet wat ik moet zeggen omdat alles in 1 zin al genoeg is

Alles dik voor mekaar!

Ik heb en kan niks bedenken wat beter zou moeten/kunnen. We kunnen de kwaliteit van het vlees nog niet beoordelen want het is nog niet geproefd. De kwaliteit is altijd dik in orde geweest in het verleden. Dat zal dus nu ook wel in orde zijn.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.

Uitermate tevreden over snelheid, kwaliteit en service.

Ik kom zeker terug

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Mag het een onsje meer zijn

Perfect meat as always

Perfect meat as always

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Prima service en heerlijk vlees

Als er iets is (bij ons geval de koeriersdienst) wordt er gelijk actie ondernomen en alles keurig geregeld. Ze gaan toch dat stapje verder met service. Het vlees is daarbij ook van een uitstekende kwaliteit.

Uitgebreide webshop

Genoeg keus en een mooi prijs

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Voor mij geen andere leverancier van mijn vlees!

Vlees is gewoon goed van kwaliteit! Af en toe wat vet dat weggesneden moet maar dit is bij andere leveranciers ook zo. Bestelling en levering altijd goed geregeld dus wat mij betreft bestel ik mijn vlees alleen bij van der Pijl.

Niks ontvangen

Voor de tweede keer vlees besteld, eerste keer ging prima. Bij de tweede keer afspraak gemaakt voor levering, niks ontvangen, nieuwe afspraak de dag erna weer niks ontvangen. Geen enkele communicatie vanuit beef en steak. Zelf maar gebeld met ze, zouden geld terugstorten en daar wacht ik nu ook nog op

top

goed eten en snel bezorgt

23 Hertog van Beijerenstraat

Ter aar 2461 EM