Snel geleverd. Keurig per twee verpakt. Nette chauffeur en zeer snelle levering
Dag Wilma, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Na bestelling bleek dat ergens op de productpagina verstopt stond dat je bij een sale product verzendkosten moest betalen. Vooraf telefonisch contact over het product gehad en hier is niets over gezegd of op gewezen. Klantenservice was ook niet heel klantvriendelijk. Voor mij een reden om nooit meer bij dit bedrijf te bestellen.
Beste Kees, Bedankt voor de review Wat vervelend dat je het zo hebt ervaren. Je hebt echter een showroom model gekocht. Er zat op deze barbecue een flinke korting en de voorwaarden stonden duidelijk op de pagina. Daarnaast mocht je de order annuleren maar je hebt zelf besloten om het op te halen. Hopelijk heb je alsnog veel plezier van de BBQ. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Top producten
Beste Geert, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Slecht, bezorg partij zeer onbetrouwbaar. Beef heeft excuses aangeboden
Beste Cor, Bedankt voor de review. Wat vervelend dat het zo is gelopen. Mijn collega gaat contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Original review
Slecht, bezorg partij zeer onbetrouwbaar.
Zou het graag in de buurt ophalen maar dat gaat dus niet.
Beste Lex, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vlees is topkwaliteit lekker mals
Dag Andre, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Voor het eerst vlees besteld bij beef and steak voor twentyone dinner van mijn dochter. Had uruguyaans rundvlees (ossenhaas)besteld en volgens de op de website vermelde bereidswijze klaargemaakt. Kwaliteit is top! Geen draden en zeer mals. Ga ik vaker doen!
Bedankt voor de geweldige review, Herman. Fijn om te lezen dat de ossenhaas gesmaakt heeft. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De online winkel voor high end en eigenlijk al mijn vlees. Afhalen is ook altijd tof, even barbecues kijken of nog een rub meepakken.
Dag Willem, Bedankt voor de geweldige review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Doordat TrunkRS het pakket 2 dagen te laat geleverd heeft, is alle vlees ontdooit aangekomen. Beef&Steak heeft direct een nieuwe pakket verstuurd!
Beste Roy, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed vlees en als altijd zeer goed geleverd.
Bedankt voor de geweldige review, Marcel. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prettig en goed
Bedankt voor de mooie score, Bert. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede kwaliteit levering netjes in orde en op tijd
Dag Ralph, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
ruime keus en prachtige kwaliteit van vlees. ik ben erg tevreden wat ik hier bestel ziet er altijd keurig uit. en wordt altijd netjes op tijd geleverd en gekoeld
Bedankt voor de geweldige review, Rene. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snelle levering. Zorgvuldig verpakt. Niet per se goedkoop maar smaak telt en daar valt weinig op af te dingen.
Dag Peter, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Top producten en goede levering
Dag Janne, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zeer goed bedrijf
Bedankt voor de geweldige review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prima service en goede kwaliteit producten
Bedankt voor de mooie review. Alle producten die op de website zichtbaar zijn, zijn op voorraad. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede communicatie,snelle levering.
Dag Fred, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Voor de eerste keer besteld en alles was naar wens.
Beste Els, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Beste Dorien, Bedankt voor de mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bovenal goed vlees maar ook snel bezorgd. Voor mij de plek waar ik verse ongekookte spareribs bestel
Bedankt voor de mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snelle levering goede produchten en zeer toe gewijd bij vragen word het rap en goed uitgelegd
Dag Rinze, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mijn vrouw en ik komen uit Zuid-Afrika, een vleesliefhebbend land. Na onze verhuizing naar Nederland vonden we het moeilijk om de aankoop van rood vlees te rechtvaardigen, omdat we gewend zijn dat vlees goedkoper is. We stuitten op Beef & Steak toen we vleesleveranciers onderzochten en besloten het eens te proberen. We werden niet teleurgesteld! In sommige gevallen was de prijs per kilo lager dan bij de plaatselijke slager en de kwaliteit en service zijn uitstekend.
Bedankt voor de geweldige review, Erik. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
'S ochtends besteld zelfde dag in huis
Dag Frans, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Levering en kwaliteit echt geweldig.
Beste Edwin, Bedankt voor de mooie review, Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM