Goede uitleg in winkel
Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Delivery was on time, quality of both Irish flat ribs and Wagyu ribs was good (wagyu awesome). Wagyu was a bit expensive, and maybe an alternative inbetween would have been good.
Dear Arnold, Thank you for the review. We have the Black angus Flat ribs as alternative. With kind regards, Team BEEF&STEAK
Bestelde vlees en vis snel en goed verpakt geleverd. Heerlijk vlees en dito vis
Dag Patrick, Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
In al die jaren als klant van Beef&Steak hebben wij nooit een negatieve ervaring gehad, integendeel. Wij konden altijd op de uitstekende kwaliteit van de producten vertrouwen.
Bedankt voor de geweldige review, Siggi. Fijn om te lezen dat wij jou online slager zijn. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Erg goede spareribs en T-bone steaks
Dag Michel, Bedankt voor de geweldige score. Fijn om te lezen dat de spareribs en t-bones gesmaakt hebben. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik ben zeer tevreden over hoe het verpakt en verzonden wordt....!!!super goed gewoon een zeer lekker vlees...mmm
Fijn dat het gesmaakt heeft, Peter. Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
top vlees,
Dag Erik, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bedankt voor de mooie review, Kees Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
lekker lekker
Bedankt voor de mooie review, Richard. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Al jaren vaste leverancier van heerlijke ossenhaas, leuk personeel, , lekker echt vlees
Beste Harold, Bedankt voor de geweldige review. Leuk om te lezen dat wij jou vaste online slager zijn. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
ben zeer tevreden
Dag Robert, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed vlees en snelle levering
Bedankt voor de geweldige score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Lekker vlees en tijdig levering.
Bedankt voor de geweldige score, Pamala. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik bestel regelmatig bij Beaf&Steak er wordt altijd snel, op tijd en geod gekoeld geleverd waarbij de dan nog zo’n handige koeltas ontvangt. Het vlees is altijd van goede kwaliteit. Dit keer had ik de jalapeño kaas worsten besteld. Die waren erg lekker!
Fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft, Gijs. Bedankt voor de geweldige review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Geweldige service en uitstekend advies! Mooi en lekker vlees.
Dag Marcel, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
altijd top ervaring mee gehad, en als er iets was perfect opgelost. levering en producten zijn altijd van prima kwaliteit. ton
Bedankt voor de mooie review, Ton. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik bestel regelmatig mijn livar spareribs en ander bbq vlees bij ze. Echt naar tevredenheid. Ik zal het ook blijven doen. Laatste bestelling was de spareribs helaas minder goed verpakt. Het waren namelijk twee stukken die samen verpakt waren. Hierdoor kreeg ik eigenlijk twee halve ipv een hele. Hierdoor krijg je niet 2 maar vier uiteinden die meestal te droog zijn om te eten. Dat zijn twee stukken minder dan normaal. Ik heb graag mijn spareribs van bv 900 gram aan een stuk. Is beter voor de bereiding. Opmerking is goed opgepakt. Dienstverlening is super. Ik blijf terugkomen.
Beste Gerben, Bedankt voor de review. Wat vervelend dat het zo is gelopen. Mijn collega gaat zo snel mogelijk contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Original review
Ik bestel regelmatig mijn livar spareribs en ander bbq vlees bij jullie. Echt maar volle tevredenheid. Ik zal het ook blijven doen. Echter bij de laatste bestelling was de spareribs niet zoals ik hem graag ziet. Het waren namelijk twee stukken die samen verpakt waren. Hierdoor kreeg ik eigenlijk twee halve ipv een hele. Hierdoor krijg je niet 2 maar vier uiteinden die meestal te droog zijn om te eten. Dat zijn twee stukken minder dan normaal. Ik heb graag mijn spareribs van bv 900 gram aan een stuk. Is beter voor de bereiding.
Ik ben denk ik ongeveer 10 jaar klant en het is nog nooit misgegaan of tegengevallen. Dat is toch een mooi resultaat dacht ik zo. Dus ik moet jullie wel een 10 geven.
Dag Louis, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat je al 10 jaar klant bij ons bent. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Altijd goed
Bedankt voor de mooie review, Willem. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mijn vlees bestelling kwam op de aangegeven tijd aan. De verpakking was super verzorgd de producten waren hierdoor nog goed ingevroren. Wat ook fijn is dat de koelelement en de verpakking om het vlees allemaal herbruikbaar zijn, top dus.
Beste Daisy. Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vlees was van goede kwaliteit en werd geleverd op de juiste manier bevroren met ijspacks
Dag Eddy, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Had een verkeerde datum aangegeven in de bestelling en deze was na een belletje gemakkelijk aangepast door Matthijs waardoor ik het vlees toch tijdig binnen had , super service
Beste Jaap, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
geweldig... voor 11 uur besteld en ook echt die dag nog in huis. Super kruiden besteld heerlijk
Bedankt voor de geweldige review, Klijs. Met vriendelijk groet, Team BEEF&STEAK
Betaalbare kwalitatieve producten en goede levering. Ierse biefstuk, US hamburgers en gehakt al gebruikt en is top qua smaak en kwaliteit.
Fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft, Ed. Bedankt voor de geweldige score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Veel keus voor iedereen wat, maar ik mis de voorgegaarde gildehoen. Even opwarmen en genieten maar. Verder alleen tevreden gezichten en een geslaagde avond .
Dag Rob, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat