Het is lekker Vlees,Goed ingepakt,Het is niet duur wel goed kwaliteit.ik ben blij met dienstverleningen van Beef&Steak.ik dank u wel.groetjes Murat Erol uit Helmond.
Dag Murat, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zeer vlot en kwalitatieve afhandeling. Topkwaliteit vlees.
Bedankt voor de geweldige review, Bruno. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dag Karlijn, Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Alles was zoals afgesproken, en op tijd . Prima
Bedankt voor de mooie review, Durk. Fijn om te lezen dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Beste Mikey, Bedankt voor de mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Gemakkelijk bestellen, informatie over de producten en herkomst. Lastig kiezen soms.
Bedankt voor de geweldige score, Jan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bijna alles was zeer lekker behalve de Brisket ear,deze bevatte bijna geen vet en was dus ook mals
Beste Jan, Bedankt voor de review. Het klopt dat de Brisket ear bijna geen vet bevat. Dit komt doordat ze al schoon gesneden zijn. Al wil je een brisket met vet raden wij de usa brisket aan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snelle bezorging heel goede kwaliteit..
Dag Martin, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prima kwaliteit en snel geleverd…top
Bedankt voor de mooie score, Edwin. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Een goede duidelijke website. Uitstekend kwaliteit vlees. Mooi en netjes optijd geleverd. Dikke prima.
Dag Rens, Bedankt voor de geweldige score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De keuze is enorm net als de kwaliteit. Als er iets niet goed gaat lossen ze dat professioneel en vlot op. Ik haal hier grote slow roast’s maar ook kip. Alles is altijd naar wens. Een dikke 10 krijgen ze van mij :)
Bedankt voor de geweldige review, Tanja. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Beste Sam, Bedankt voor de mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede en snelle service zoals gewend
Dag Berend, Bedankt voor de geweldige score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik haalde mijn vlees altijd ergens anders maar na wat tegenvallende resultaten ben ik bij “Beef&Steak” terechtkomen. Ik kreeg de volgende dag mijn ribs en varkenshaas perfect verpakt met koelelementen binnen en het was echt heerlijk. Veel complimenten gekregen over het vlees en dat was volkomen terecht. Super!!!
Dag Hans, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Service kwaliteit snelle reactie helemaal top
Bedankt voor de geweldige review, Niels. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik twijfelde bij welke slager ik zou moeten zijn en hoe dit stuk vlees te omschrijven.... Toen maar eens gekeken bij B&S en jawel hoor precies volgens de omschrijving in het recept was het bestelbaar. Zo gezegd zo gedaan en het stuk vlees arriveerde diepgevroren in een professionele verpakking. Dank B&S!
Dag Pascal, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik kreeg wat ik vroeg en mooi op tijd! Alles netjes en koel verpakt! Mooi werk, doe zo voort!
Bedankt voor de geweldige score, Tim. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vlees netjes verpakt, mooi op tijd geleverd en heerlijk van smaak ,zeker een aanrader!
Beste Veronique, Bedankt voor de geweldige score. Fijn om te lezen dat het gesmaakte heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Tot nu toe de enigste vlees leverancier die het vlees ook echt bevroren laat bezorgen waardoor het langer goed blijft en netjes verpakt
Bedankt voor de geweldige review, Ricardo. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Alle gewenste producten aanwezig en geleverd zo als aangegeven.
Dag Chris, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Eerste bestelling was ik minder tevreden over de productiedatum. Na het contacteren van B&S heb ik een nieuw stuk vlees gekregen met een betere productiedatum. Service is top van B&S zoals ik van ze gewend ben. Dankjewel nogmaals voor het meedenken.
Beste Ricardo, Bedankt voor de review. Vervelend dat het zo is gelopen. Mijn collega gaat zo snel mogelijk contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Original review
Ik heb deze week een dure ossenhaas besteld, meer als een jaar oude ossenhaas gekregen. Ingevroren in mei 2022. Deze ga ik persoonlijk voor een bbq workshop niet meer gebruiken.. voor mij is dit 80 euro weggegooid vlees.. Ik heb contact met B&S opgenomen dat ik een jonger exemplaar wilde of mijn aankoopbedrag terugwilde. Ze mogen het stuk zelfs komen ophalen. Dit moeten ze intern nog overleggen. Nu nog aan het afwachten op reactie. Hopelijk lossen ze dit snel voor me op. Service ben ik namelijk van ze gewend.
Speenvarken rook naar lijkengeur na ontdooien en smaakte helaas ook zo na bereiding. Erg teleurstellend... Echter een vlotte en correcte afhandeling gekregen vanuit beef&steak na deze klacht.
Beste Manu, Bedankt voor de review. Vervelend dat het zo is gelopen. Mijn collega gaat zo snel mogelijk contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Original review
Toch al overpriced speenvarken, rook naar lijkengeur na ontdooien en smaakte helaas ook zo na bereiding. Erg teleurstellend...
Goed vlees en snel geleverd
Bedankt voor de geweldige review, Jos. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Top kwaliteit Vriendelijke mensen Netjes verpakt
Bedankt voor de mooie review, Ferdi. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De BBQ was een groot succes!
Dag Ronald, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM