De spare ribs waren super.

Snelle levering, goed gekoeld. En het was heerlijk. Prijs kwaliteit verhouding is super!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Keep up the good work

Mijn familie kwam gisteren barbecueën en iedereen was heel erg enthousiast over het vlees! Zeker de Uruguayaanse chateau briand!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Op tijd geleverd en netjes verpakt!

Altijd goede levering

Altijd goede levering en vaak interessante aanbiedingen

Keurig verzorgd

Keurig verpakt , snelle bezorging en gewoon goed vlees. Kortom ik ben een zeer tevreden klant

Topservice,snel en lekker

Fijne 1e ervaring..vlees kwam snel en mooi diepgevroren

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Sappige kwaliteit vlees en goede leveringen.

Zeer goede service

Zeer goede service Bestelling zeer goed verzorgt

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Geen

Goede en snelle service

Goede kwaliteit

Wauw!!

De site is maximaal!! De keuze is zo groot! Alles duidelijk uitgelegd en nog recepten ook! En alles snel binnen. Helemaal top!!!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Ga zo door

Uitstekend vlees en goede service

Uitstekend vlees er ging iets mis met de betaling icm met een cadeaubon op zaterdag, maandag mail gestuurd binnen 5 minuten een antwoord, bleek het vlees wat ik besteld had op zaterdag maandag in de aanbieding te zijn werd direct ook in de prijs doorgevoerd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goede kwaliteit en nette bezorging

Tot nu toe altijd kwalitatief goed vlees gekregen en de bezorging was altijd goed. Vlees komt bevroren aan en het fijne is meestal in de avond dus je hoeft niks te regelen wat betreft werk etc.

Goede kwaliteit

Makkelijke manier van bestellen. Goede levering. Zeer hoge kwaliteit van het vlees.

Altijd goed

Als ik iets bestel krijg ik keurig waar ik om gevraagd heb.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Uitmuntende professionele service en vriendelijk personeel

Wij hadden bij Beef & Steak een BBQ besteld die na aflevering enige schade bleek te hebben. Na melding bij Beef & Steak verontschuldigden zij zich voor het ongemak en namen direct contact op met de leverancier. Resultaat: de BBQ werd binnen een week omgewisseld voor een nieuwe. Deze is helemaal goed en zal ons vast vele jaren kookplezier geven. Een top kwaliteit en top service.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? De planning/communicatie bij vervoerder kan beter.

Kwaliteit

Zeer goed kwaliteit en variatie voor bbq vlees, snelle en duidelijke communicatie betreft de levering

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Fijne Webshop, goed vlees, goede levering

Vaan bestellen tot leveren, alles verliep zeer overzichtelijk en vlekkeloos.

Ge-ni-aal!

Supersnelle levering, picanha van zeer hoge kwaliteit, het was een absoluut succes! Beef&Steak is vanaf nu mijn go-to slagerij

geweldig vlees

Bestal al een half jaar mijn vlees en ik heb nog nooit zo iets lekkers op. Zeker een aanrader!!!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Zoals ik gewend ben was de bezorging weer prima geregeld. Kwaliteit van het vlees was ook weer goed. Het enige dat mij opviel was dat ik st.Louis style ribben had besteld en dat ze wel mooi vierkant waren gesneden, maar dat de helft nog steeds kraakbeen was. Ik dacht dat de bedoeling van deze cut juist was om dat kraakbeen af te snijden?

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Zie commentaar

Altijd keurig op tijd en uitstekende producten en service

Gewoon goed

Goede levering en zeer goed vlees

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Klantvriendelijk geholpen aan goed tot zeer goed vlees,

Ik koop al jaren mijn kwaliteitsvlees voor de barbecue bij Beef&Steak. Dat is niet voor niks. Je wordt er altijd goed en deskundig geholpen. Ook als je online bestelt maken ze waar wat ze beloven. Ook de barbecue accessoires zijn van goede kwaliteit. Kortom: een winkel waar ik graag kom, online of fysiek! Een dikke aanrader dus.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Niet wat ik van jullie gewend ben

5 kortingcodes die het niet doen Mijn laatste bestelling beef ribs waren taai en een slecht gesneden met een enorme snee midden in het vlees. Maar goed had geen zin om weer een melding van te maken... Op naar de concurent!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Netter vlees snijden

23 Hertog van Beijerenstraat

Ter aar 2461 EM