Geweldige spareribs!
Bedankt voor de geweldige score, Hans. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Makkelijk, snel, prachtige ribs, heerlijke rub! Top!
Beste Henk, Bedankt voor de geweldige score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Niets op aan te merken, zeer betrouwbaar en alles volgens afspraak op tijd.
Dag Evert, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Voor een bedrijfs bbq 3x whole packer brisket, 30x baby back ribs en 3x picanha besteld. Ondanks een tropische dag, kwam het vlees nog steeds bevroren in Noord Limburg aan. Alle drie producten zijn perfect gelukt in de bereiding, met als gevolg 120 blije gezichten en de vraag of ik het volgend jaar weer wil bereiden!
Dag Frank, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat alles is gelukt en ook lekker was. Tot de volgende keer!. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Alles Top
Bedankt voor de geweldige score, Fred. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Kwalitatief goede vlees producte icm saus en rub ,
Bedankt voor de geweldige review, Patrick. Fijn om te lezen dat het kwaliteit van ons vlees naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Geweldig vlees prefect bezorgd
Beste Frank, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede en snelle bezorging!
Bedankt voor de mooie review, Iwan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bedankt voor de mooie review, Cornelis. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zoals gewoonlijk top
Beste Danny, Bedankt voor de geweldig review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Tot nu toe altijd goed ,
Bedankt voor de mooie review, Saskia. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Top vlees met top service voor een normale prijs. Daarom mijn vast BBQ slager.
Bedankt voor de top score, Dirk. Je suggestie gaat intern besproken worden. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestel hier altijd mijn vlees als ik wat anders wil op de bbq. Kwaliteit is altijd goed en super snel geleverd door Trunks.
Dag Dennis, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
X
Bedankt voor de geweldige score, Boris. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Verzorgde en stipte levering . Prima kwaliteit . Zeer lekker
Dag Viviane, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Kwaliteitsvlees, niet te duur en snel en volgens afspraak geleverd.
Bedankt voor de mooie review, Pascal. Fijn om te lezen dat je onze prijs-kwaliteitverhouding waardeert. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prima producten heldere informatie en echt waar voor je geld.
Dag Marjo, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ga er graag heen om lekker eten te halen. Proberen steeds meer en alles is er.
Beste Herbert, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat het lekker gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestel al jaren bij Beef & Steak. Altijd goede service en snelle levering. Kwaliteit nog nooit wat op aan te merken gehad. Nu voor het eerst in de winkel geweest om mijn bestelling op te halen, wat een snoepwinkel!
Bedankt voor de geweldige review, Wim. Fijn om te lezen dat alles naar wens is gelopen. En dat al die jaren. Leuk om te lezen dat je onze winkel zo leuk vindt. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooi vlees en weer goed verpakt....
Bedankt voor de geweldige review, Peter. Fijn om te lezen dat onze verpakkingen gewaardeerd worden. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Duidelijke website, supersnelle service, zeer netjes verpakt en afgeleverd. Fijn bedrijf
Beste Arjen, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prima geregeld, snel geleverd! Mooie stukken ,prima vlees.
Beste Martijn, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat de levering naar wens is gegaan Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Als wij vlees willen eten moet het van de juiste kwaliteit zijn!
Bedankt voor de geweldige score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Al een paar keer lekker vlees voor op de BBQ besteld. Het was diepgevroren en goed verpakt. Vlees is zeer goed van kwaliteit en dat merk en proef je meteen. Bestellen was een fluitje van een cent.
Beste Rob, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zeer tevreden, goede levering. Prachtig vlees
Bedankt voor de mooie review, Stefan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat