Top producten en een snelle levering...
Bedankt voor de geweldige review, Jessica. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed vlees en goede service. Online een bezorgdatum gekozen, deze kon ik later nog wijzigen (had even geen rekening gehouden met ontdooitijd)
Dag Cees, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Lekker vlees. Netjes verpakt en op tijd bezorgd.
Dag Martin, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik had St.Louis style ribs besteld. De ene rib was nog een week houdbaar en de ander was een dag over datum. Niet dat dit heel erg vervelend is wand producten kun je nog makkelijk over datum eten, helemaal als ze bevroren zijn. We zijn er niet ziek van geworden en het smaakte echt heel erg lekker. Alleen wel een beetje jammer omdat je toch veel geld betaald voor zo'n rib. Voor de rest heb ik wel vaker hier besteld en kan het wel aanraden. De levering loopt altijd goed en de producten worden goed en koud verpakt geleverd. Het vlees smaakt prima, maar kan wel afraden om het uit de korting sectie te kopen.
Beste Doron, Bedankt voor de review. Vervelend dat het zo is gelopen. Mijn collega gaat zo snel mogelijk contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bedankt voor de geweldige score, Sebastiaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Het was weer een goede ervaring, het vlees was weer heerlijk en de service en levering was ook uitstekend, als gewoonlijk.
Fijn dat het gesmaakt heeft, Tommie. Bedankt voor de geweldige review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prettige site. Goede producten en een nog betere klantenservice.
Beste Ryan, Fijn om te lezen dat onze producten en service gewaardeerd worden. Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik koop al enige tijd bij Beef&Steak and ben eigenlijk nog nooit teleurgesteld. De belangrijkste teleurstelling kwamen voort uit het feit dat ik vergeten was bepaalde stukken te kopen. Enfin het gemakkelijk en de keuze is ruim.
Dag Jan, Bedankt voor de mooie review. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Picanha was weer top. Exact bezorgd op afgesproken tijdstip.
Goed om te lezen dat het gesmaakt heeft, Dolf. Bedankt voor de geweldige review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
helemaal super
Beste Niek, Bedankt voor de geweldige score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Af en toe ontbreekt een sticker op de verpakking en niet altijd staat het gewicht van de inhoud op de sticker.
Bedankt voor de review. Dit wordt doorgeven aan mijn collega's. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
alles naar wens verlopen
Beste Norbert, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Super goed verpakt en keurig op tijd geleverd.
Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Duidelijke omschrijving op de site, snelle bezorging in handige koeltas en goede kwaliteit/prijs. Kortom een aanrader.
Beste Louis, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bedankt voor de geweldige score, Jolanda. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Fijne spareribs
Dag Dennis, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snelle levering van prachtig vlees goed verpakt en diepgevroren!
Dag Matthijs, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestel al jaren hier. Nooit gezeur of gedoe. Ze hadden ook als eerste avond zending, echt perfect. Goed verpakt, komt altijd hard bevroren aan. Goed vlees, veel keuze. Ja kan nog wel ff door gaan ;-) gewoon top!
Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat ons vlees en service gewaardeerd worden. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Keuze mogelijkheid, top Overzichtelijke website, top Betaling, top Levering, top Kwaliteit van de producten, top
Bedankt voor deze top review, Martin. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ze doen wat ze zeggen en het vlees is heerlijk. Tegen scherpe prijzen vergeleken met andere online slagers.
Bedankt voor de geweldige review, Wouter. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Kwaliteit van het vlees weet ik nog niet, nog niet gemaakt maar als het als vorige keren is, maak ik me absoluut geen zorgen.
Dag René, Bedankt voor de geweldige score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Makkelijk te bestellen via site. Vlees wordt zeer goed verpakt en bezorgen is goed te volgen. Daarnaast was het vlees ook nog eens heerlijk!
Dag Henri, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen onze producten en service gewaardeerd worden. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Veel keus en makelijk met de recepten, en is goed vlees
Bedankt voor de review, Danny. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Heerlijke ribs, duidelijke en overzichtelijke site. Ik ga er zeker vaker bestellen.
Bedankt Arnold, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Doos 10 kg spareribs ontvangen met alle 12 verpakking beschadigd. Aan 1 kant volledig doorgesneden en dus open. Niet bevorderlijk voor kwaliteit van vlees wat uit de vriezer komt. Helaas.
Beste Chantal, Bedankt voor de review. Wat vervelend dat het zo is gelopen. Mijn collega gaat zo snel mogelijk contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM