Service en goede producten
Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
prijs , kwaliteit is prima en netjes gekoeld geleverd
Dag Rene, Bedankt voor de mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Het was weer heerlijk, lekker low en slow met als resultaat een zeer mals stuk vlees.
Dag Marjo, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vlees op tijd ontvangen en keurig gekoeld afgeleverd.
Bedankt voor de mooie review, Rudolf. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
kabeljauw was van nov 2023 viel ons op. houdbaar tot nov 2024. vonden we wel oud. Vlees was van maart 2024 dit jaar volgens mij. Was wel lekker maar het idee dat het oud is viel ons wel op. Zet ons aan het twijfelen
Dag Patrick, Bedankt voor je review. Vervelend dat je het zo hebt ervaren. Ik heb overleg gehad met onze vis specialist. Diepgevroren vis is lange termijn houdbaar zoals de THT datum op de verpakking laat zien. Na ontdooien is de vis nog 5-7 dagen houdbaar indien goed gekoeld. De vis is dus zonder zorgen te eten. De datum van verwerking kan soms enkele maanden zijn. Binnen de keten zijn er diverse momenten waarop de vis soms even in het vrieshuis staat. We proberen deze periode zo kort mogelijk te houden maar zijn afhankelijk van diverse markt factoren. Zoals aangegeven is het product van uitstekende kwaliteit. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Helemaal tevreden
Bedankt voor de mooie review, Dave. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Top kwaliteit vlees! Zeker aan te raden.
Bedankt voor de geweldige review, Vincent. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
ervaring met vervoerder slecht. verkeerde info op track en trace. niet bereikbaar via telefoon. waardeloze chatbot. medewerker laat heel erg lang op zich wachten. uiteindelijk steeds melden: morgen nieuw aflevermoment, maar dat leverde niets op. beef en steak reageren wel. product bij vervoerder zoek geraakt... uiteindelijk geannuleerd. beef en steak hebben creditnota gestuurd. dus ik ga het nog eens proberen. aanvulling: beef en steak hebben een tegoedbon aangeboden. hopelijk kunnen ze ook invloed uitoefenen op hun vervoerder.
Beste Henk, Bedankt voor de review. Wat vervelend dat het zo is gelopen. Mijn collega gaat contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Original review
ervaring met vervoerder slecht. verkeerde info op track en trace. niet bereikbaar via telefoon. waardeloze chatbot. medewerker laat heel erg lang op zich wachten. uiteindelijk steeds melden: morgen nieuw aflevermoment, maar dat leverde niets op. beef en steak reageren wel. product bij vervoerder zoek geraakt... uiteindelijk geannuleerd. beef en steak hebben creditnota gestuurd. bij "aanbevelen" hierna, kan ik geenonderscheid maken tussen beef en steak en de vervoerder: vervoerder niet aanbevelen.. beef en steak artikelen moet ik dus nog eens proeven.
Geweldige grain fed Uruguay Picanha besteld die de volgende dag werd geleverd. Goed verpakt en nog volledig bevroren.
Dag Carel, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede kwaliteit vlees en zeer snelle en gekoelde bezorging.
Dag Marc, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Krijg om 17:50uur een mail dat de bezorging een dag is uitgesteld tot morgenavond. Ik moet morgenmiddag mn spareribs gaan voorbereiden. Heb een hoop gasten. En natuurlijk niemand meer bereikbaar. Niet bij Trunkrs(de bezorgdienst) en ook niet bij B&S. Heb een mail gestuurd naar Trunkrs en krijg als antwoord dat ik binnen 48 uur een reactie mag verwachten. Wat een giller. Heel jammer dit. Maar gelukkig zijn er meer internet slagers. Beste B&S, ik wens jullie veel succes en hoop dat dit niet vaak voorkomt want dat is de doodsteek voor jullie handel. Beste groet, Freek. Was al jaren vaste klant maar nu…… twijfel.
Beste Freek, Bedankt voor de review. Vervelend dat het zo is gelopen. Mijn collega gaat contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
heb voor een ander een cadeaubon besteld om cadeau te geven verder geen interesse. zeer tevreden over de levering!!!!
Bedankt voor de mooie review, Annemieke. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Had al een hele tijd niets meer online besteld, maar zoals altijd ben ik tevreden. Helaas, om één of andere onduidelijke reden, lukte het mij niet om online af te rekenen. Telefonisch contact gehad, de bestelling werd direct opgepakt en ze stuurde via de mail een factuur zodat ik alsnog tot betaling kon overgaan. Dus de service is top.
Dag Eric, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prima service en uitstekende kwaliteit van vlees en kruiden en marinades. Goede levering. Top!
Dag Donna, Bedankt voor de geweldige review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Heb goede ervaring gehad met Beef &steak. Vlees optijd en vers heerlijk gegeten
Bedankt voor de mooie review, Nico. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Lekkere producten, alles perfect. Levering ook top!
Beste Birgit, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Buikspek gekocht met een rub en saus erbij. Was gewoon echt een heerlijk stukje vlees.
Fijn om te lezen dat de buikspek gesmaakt heeft, Pascal. Bedankt voor de top review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Het vlees komt goed bevroren binnen En na aantal keren vlees besteld heb is het vlees erg lekker
Dag Martin, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestelling makkelijk kunnen samenstellen op overzichtelijke website. Bezorger belde netjes toen hij het niet kon vinden. Maar bij open van de doos teleurstelling. Daarin zat een, op meerdere plekken open gescheurde diepvriestas met ijspacks. Sommige stukken vlees waren al aan het ontdooien. Dat is zeker niet de bedoeling. Hierdoor wel huiverig of het nog 100% goed is. Kan een keer gebeuren maar een, op meerdere plekken open gescheurde diepvriestas is géén ongelukje. Hier is onverschilligheid aan het werk, men vergeet dat men met etenswaren bezig is.
Beste, Bedankt voor de review. Wat vervelend dat het zo is gelopen. Mijn collega gaat contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede kwaliteit, hygiënisch verpakt, zeer goed.
Dag Sander, Bedankt voor de mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Smokey goodness
Bedankt voor de mooie review, Bas. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Top bedrijf met goede kwaliteit en service
Bedankt voor de mooie score, Geert-Jan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vorige week bij Beef&Steak wat dry rubs en rookhout besteld. Helaas zat er een verkeerde zak rookhout bij de bestelling. Mailtje gestuurd naar de klantenservice en de volgende dag werd door PostNL de juiste zak bezorgd. Dat noem ik nou service!
Bedankt voor de mooie review, Michel. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snelle en perfecte levering
Beste Rudy, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede levering, heerlijke vlees, en je kan op de website direct.zien hoe het te bereiden en leuke recepten!
Dag Marieke, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM