Geweldig vlees

Genoten van cote de boef met de kerst!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Top kwaliteit vlees en dito bezorging!

Top kwaliteit vlees en dito bezorging

Wederom uitstekend!

Zoals altijd prima service, uitstekende kwaliteit en top levering!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? wellicht het vlies verwijderen bij vooraf gegaarde/gerookte spare-ribs?

Helemaal top!

Levering ging perfect en hij was compleet, en wat een mooi vlees!

Prima vlees

We hebben genoten. Goede levering en prima vlees

Not hygienically delivered,

Turkey just put in cardboard box uncovered ,then in your special bag . This turkey was NOT up to your standard, it was very tough skinned & took a very long time to cook. I have been cooking turkeys for a long time & this was not good . The one I got from you last year was excellent. So was very disappointed.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? check the quality & delivery of your suppliers.

Alles top

Top zoals ik gewend ben.

Goede service en levering

Prachtige piranha's. Top vlees

Niet okay

Ik heb de dag van levering verlof genomen omdat de levering tussen 08:00-18:00 zou komen. Nu kwam de levering pas 22:00, vind ik een hele slechte service terwijl ik de bestelling een week eerder heb gedaan. Dan is er volgens mij genoeg tijd om de levering goed en beter in te plannen. Beef en steak, dit moet veel beter kunnen!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Levering kan veel beter

Zeer goede kwaliteit

Niet goedkoop maar de kwaliteit en de stiptheid maakt de prijs absoluut goed. Nu al diverse jaren hier vlees besteld voor de kerst. Tijdig bestellen en afleverdatum vlak voor de kerst kiezen zorgt ervoor dat je vriezer niet onnodig lang gevuld is. Ook voor de bbq aan te raden. Leuke vleessoorten voor een wat luxere bbq.

Heerlijk eten, goed geleverd

Gourmetschotel voor kerst besteld. Het was heerlijk. Veel beter dan de standaard schotels die we hiervoor van de supermarkt hadden. Je merkt het verschil echt.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Top vlees en top levering

Vlees wordt goed verpakt verzonden en is super lekker

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Duidelijke website, track&trace klopte op de minuut, en het belangrijkste: vlees van prima kwaliteit

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goed vlees netjes geleverd!

Erg goede kwaliteit vlees netjes en volgens afspraak geleverd!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goede kwaliteit, miste wat gegevens

Ik heb een heerlijke Bommelse Blone Bavetterollade besteld. Bezorging keuring in een mooie koeltas. Goede kwaliteit, heerlijk vlees. Ik miste alleen wat gegevens. Bij de levering zou een papiertje met daarop bed bereidingswijze wel heel prettig zijn. De site van de bestelling was uit de lucht gehaald dus kon daar ook niets terug vinden. Telefonisch zijn ze goed en snel bereikbaar en kreeg ik de gevraagde informatie alsnog. Maar dit kan voorkomen worden. Toch zou ik de volgende keer gewoon weer voor Beef en steak kiezen.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Papier bij levering met bereidingstips.

Fijne site, snelle levering, goede service en goed vlees.

De kwaliteit van het vlees en de bezorging zijn echt heel goed. Helaas zat er bij onze bestelling 1 verkeerd item. Dit heb ik gemeld bij de Customer Service en, ondanks de drukte voor Kerst, kreeg ik meteen antwoord en een goede oplossing aangereikt

perfect!!

Super goed vlees, prijzen netjes, en de bezorging geweldig en keurig op tijd!!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Nee, gewoon zo door gaan!

Klantenservice top, vlees nooit bezorgd

Via de mail en telefoon ben ik meer dan goed geholpen nadat de bezorgers 2 bezorgdagen gemist hadden. toen het op dat 3 ook niet bezorgd was heb ik moeten annuleren omdat het diner dezelfde avond was. Ik kreeg keurig nog een andere optie aangediend voor levering de dag na diner. Bezorging via Trunkrs beviel helemaal niet, geven 2x aan dat ze die avond zouden komen leveren maar zijn uiteindelijk nooit geweest.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.

Goede producten en service..heerlijk van gegeten

Goede kwaliteit

Veel keuze kwaliteitsvlees. Service is prima, goede communicatie hierover.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Zou mooi zijn als er ook biologisch vlees wordt aangeboden. Opnieuw inloggen lukte niet na de bestelling. Ik had nog iets willen bijbestellen. Wellicht inloggen met bestelnummer faciliteren?

Levering niet ontvangen

Al meerdere dagen contact gezocht over levering, krijg je op kerstavond om 16:21 bericht dat pakket kwijt is. Daar gaat je kerstdiner.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.

Makkelijk besteld perfecte levering en goede kwaliteit.

Netjes volgens afspraak

zorgvuldige levering

levering zeer netjes in kartonnen isolatiedoos. Ijsblokken waren amper gesmolten. Vlees lekker mals.

Perfect verpakt

Goede communicatie, goed vlees en perfect verpakt.

23 Hertog van Beijerenstraat

Ter aar 2461 EM