Iedere x weer de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs!
Bedankt voor je mooie review, Alexander. We vinden het erg leuk om terug te lezen dat je onze producten kunt waarderen. Daar doen we het voor. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik bestel hier al mijn vlees
Dag Dirk, Bedankt voor je positieve review. Goed te horen dat je onze producten kunt waarderen. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De beenham komt pas morgen uit de vriezer, duss daar kan ik nog niks over zeggen. Goed verpakt, mooie vriestas. Vlees ziet er kwalitatief goed uit.
Dag Robby, Bedankt voor je positieve review. We hebben er alle vertrouwen in dat het ook goed heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Eenvoudig bestellen/ leveringen volgens afspraak/ en genieten van het goede vlees
Bedankt voor de mooie score, Herb. Goed te lezen dat het allemaal naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Overzichtelijke website. Kwaliteit uitstekend
Dag Mario, Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Nadeel is dat je later toch nog extra verzendkosten krijg te zien na het winkelen.
Beste Fred, Dank voor je review en feedback. We zijn druk bezig met de ontwikkeling van de nieuwe site. Ik zal je feedback doorgeven zodat daar iets mee kan worden gedaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De producten zijn van zeer goede kwaliteit en altijd zeer smaakvol.
Bedankt voor de mooi score, Marjo. Goed te lezen dat je onze producten kunt waarderen. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ze doen wat ze zeggen zeer goed verpakt vlees netjes en op tijd geleverd Top.
Bedankt voor de positieve review, Frank. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Echt goede en lekkere producten
Goed te lezen dat het allemaal heeft gesmaakt, Frank. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prima stukken vlees ontvangen (10 kg spareribs) goed diepgevroren. Snelle levering!
Beste Francis, Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Veel keus. Duidelijke omschrijving. Snel geleverd.
Dag Marcel, Bedankt voor de maximale score. Goed te lezen dat de service naar wens is geweest en alles heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Wij bestellen altijd graag de speenvarken die we op Spaanse wijze klaar maken. Daarvoor heb je een een jong speenvarken nodig dat net gespeend is, en dat is lastig te vinden in Nederland.
Beste Carel, Bedankt voor de maximale score. We hebben een zeer ruim assortiment en we zijn erg blij dat je dit kunt waarderen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Heb nog niet kunnen genieten van vlees maar het zag er allemaal goed uit!
Dag Jaska, Goed te lezen dat de aflevering naar wens is verlopen en de eerste indruk positief is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Uitstekende service, geweldig vlees en dito mensen van dit bedrijf.
Beste Esmee, Hartelijk dank voor je positieve review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Altijd goede kwaliteit, altijd op tijd geleverd, nix mis mee. Ik zou wel graag meer biologisch en scharrel vlees in het aanbod zien.
Dag Pieter, Bedankt voor je positieve review. Ik ga je suggesties doorgeven aan de slager. Fijn dat je het met ons deelt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bedankt voor de maximale score, Bert. Fijn dat alles naar wens is geweest en heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Website is duidelijk, geen verrassingen en goede leveringen
Dag Martijn, Bedankt voor de maximale score. Goed te lezen dat alles naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Super kwaliteit en service. Snelle levering duidelijke en eerlijke website
Beste Gerrine, Wat een geweldige review, dank je wel. Fijn om te lezen dat je onze service en producten waardeert. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed vlees, zoals beschreven
Dag Willy, Fijn om te lezen dat alles heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snel en goed
Beste R.M., Dank je wel voor de maximale score. Goed te lezen dat je tevreden bent over onze service en producten. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
goed verpakt en gekoeld en goede kwaliteit vlees
Dag Aartjan, Bedankt voor je positieve review. Goed te lezen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Alles altijd op tijd en mooi vlees ik zou zeggen ga zo door
Dag Sandra, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat zowel de service als de producten naar wens zijn. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Super Ga ik meer doen
Dag Daniel, Dank je voor je positieve review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
de bezorgdienst van Trunkrs is niet goed (mijn ervaring)
Beste Tarek, Bedankt voor je review. Vervelend dat de bezorging niet goed is verlopen. Ik heb vernomen dat mijn collega's het zo goed mogelijk hebben geprobeerd op te lossen. We hebben de situatie besproken met Trunkrs en we rekenen erop dat dit de volgende keer op de juiste manier door ze wordt afgehandeld. Fijn om te lezen dat de producten hebben gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Perfecte levering! Perfecte producten! Gewoonweg fantastisch!
Dag Dario, Wow, wat een geweldig mooie review! Fijn dat je zo enthousiast bent over onze service en producten. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM