Goede producten en goede levering

Ik heb onlangs weer een kleine 10 kg aan (baby back) Spare ribs besteld bijB&S. Het vlees is van goed kwaliteit, ze smaken heerlijk, en de levering is perfect. Door de aanbieding is de prijs ook prima. Goed verpakt en snel geleverd. Top! Ik ben fan.

Alleen maar positief

Het aanbod is groot en divers. Alles is even vers, zelfs als het bevroren aankomt. De service is snel en netjes.

Alleen maar positief

Mooi vlees

Waren 6 mooie stukken suddervlees en goed van smaak.

Mooi vlees

Waren 6 mooie stukken suddervlees en goed van smaak.

Boven verwachting!

Een dikke 10 voor vlees, verpakking en bezorgdienst, in een woord geweldig!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goed verzorgd en op tijd geleverd

Zeer vakkundig

Kon niet beter!

Dit had ik niet verwacht dat bevroren wild ook daadwerkelijk bevroren aan zou komen! De verpakking kon niet beter, wat een service, is zeker een 10 waard! En het wild ziet er goed uit! Dankjewel daarvoor!

Kon niet beter!

zeer tevreden

zeer tevreden over de kwaliteit en de manier van verzenden. De koerier had het deze keer gewoon op straat gezet, maar daar kunnen jullie niks aan doen natuurlijk.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Overzichtelijke website met veel informatie en inspiratie. Bestellen ging gemakkelijk en de bezorging was snel.

Heerlijk vlees, geweldige gourmet

Voor de eerste keer gourmet online besteld. Zoals altijd keurig verzorgd. Het vlees ging schoon op. Enig puntje wat wellicht beter zou kunnen is de kruiding van de hamburgertjes. Kwestie van smaak maar wij vonden ze iets te zout.

Zeer goed.

Precies zoals omschrijving en keurig verpakt.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Sommige item zijn best erg duur

23 Hertog van Beijerenstraat

Ter aar 2461 EM