Goer en heerlijk vlees. Vacuüm verpakt. Ideaal. Fijne snelle service!
Dat lezen we graag Janet, dank voor je mooie review. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bavette uit Uruguay, twee Livar schnitzels, jalapeno/kaasworst en gehakt besteld. Alles kwam keurig bevroren aan, alleen de avondbezorging was erg laat. Wij waren de laatste op de route en het was er pas na 22:00 uur. Op zich maakt dat niet uit, maar we wilden de bavette de volgende dag eten dus die moest meteen ontdooien. Gelukkig kwam dat goed en hebben we ervan kunnen genieten. Er zat wel veel 'hard vet' aan de bavette dat ik eraf snijden moest, omdat dat niet wegsmelt, maar daar kan B&S niks aan doen. Gisteravond de Livar schnitzels gegeten en bereid op de manier zoals we altijd doen. Deze zijn echt een stuk smaakvoller dan die we bij de plaatselijke slager halen, heerlijk!
Dank voor je mooie en uitgebreide review Ronald, goed om te lezen dat je enthousiast bent over ons en de kwaliteit van ons vlees. Vervelend dat de bezorging pas laat arriveerde, gelukkig hebben jullie er alsnog van kunnen genieten. Dank daarbij voor je mooie compliment. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestellen, verzorgen en bezorgen waren uitstekend. Ontvangen bestelling was perfect verpakt. Foutje in de betaling werd per direct gecrediteerd. Levering verzorgd door Vers&Fijn. Leveringbeoordeling heeft hierop betrekking.
Zo zien we ze graag Han, dank voor je mooie review. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zeer nette bezorging en heerlijke producten
Dat is goed om te lezen Matthijs, fijn dat je zo tevreden bent met ons. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Doei
Dank voor je review Will, goed om te lezen dat je zo tevreden bent met ons en onze service. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Het vlees werd snel en goed gekoeld geleverd. Heel smakelijk om te eten.
Dat lezen we graag Arend, dank voor je mooie review. We hopen dat je ervan genoten hebt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ruime sortering en keuze van kwaliteitsvlees. Vlotte bezorging, goed verpakt en heerlijk vlees.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent Ron, dank voor je mooie review. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
We hebben enorm genoten van de geweldige ribeye.
Dat lezen we graag Jan, dank daarbij voor je complimenten. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Top verpakt en geleverd
Dank voor je complimenten en je mooie review Anja, we hopen dat alles weer gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
perfect
Dank voor je mooie review Harry, goed om te lezen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Genoeg aanbod en kwaliteit is top!
Zo zien we ze graag Remco, dank voor je mooie review. We hopen dat alles naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestelling kwam erg snel binnen en de keuze is reuze! Ik zal snel weer bestellen
Graag gedaan en van harte welkom Ivar, dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Wij hadden een verkeerd product geleverd gekregen. Dit werd heel snel en heel netjes opgelost. Hier waren wij erg blij mee.
Fijn dat we het zo samen op hebben kunnen lossen Danielle, dank voor je review. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Veel keus en zeer snelle levering.
Dank voor je complimenten en je mooie review Rob, zo zien we ze graag. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zeer snelle levering en goede kwaliteit vlees
Dat lezen we graag Peter, dank voor je mooie review. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
ik vind het heel lekker vlees,goed kwaliteit,aantal ingepakte vleesproducten is goed ingepakt.netjes,en schoon ik ben blij mij ik dank u voor uw diensten. groeten Murat
Dank voor je mooie review Murat, goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van ons vlees en de verpakkingswijze. Erg graag gedaan en dank voor je complimenten. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je mooie review Elise, zo zien we ze graag. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Een foutje in de levering werd vlot en netjes opgelost.
Wat jammer om te lezen Ronald, mijn collega neemt even contact met je op. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Original review
Ik had Noskos the original bbq saus besteld en een andere werd geleverd. Het had fijn geweest als dit op de site had gestaan, dan had ik zelf een keuze kunnen maken. Nu werd ik verrast bij het openmaken van de doos.
Heb eerder st louis style ribs besteld helaas was het deze x zo slecht dat van de 2 rib ik 3/4 van het vlees moest weg gooien omdat dit vol spier en vet zat
Wat vervelend om te lezen Peter, mijn collega neemt even contact met je op. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Fantastisch vlees en super snel geleverd.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van ons vlees en de levering Hanneke, graag gedaan en dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Super snelle service, goeden super prof ingepakt. Producten blijven lang gekoeld. Mooie stukken vlees.
Zo zien we ze graag Fabiola, dank voor je complimenten en je mooie review. We hopen dat alles weer gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
ok
Dank voor je review Slawomir, we hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestel je een lekker stuk Iberico buikspek van ongeveer 1,5 kg. Dacht dat er lekker wat vlees aan zou zitten, helaas (blijkt dat Iberico sowieso veel vet bevat en ik beter de Livar had kunnen bestellen) Nu kan dit natuurlijk een keer gebeuren en zal zeker de Livar een keer bestellen,
Wat jammer om te lezen Joop, mijn collega neemt even contact met je op. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Original review
Bestel een lekker stuk Iberico buikspek van ongeveer 1,5 kg. En inderdaad bijna (letterlijjk) 1,5 kg vet. Nu kan dit natuurlijk een keer gebeuren en zal zeker nog een keer bestellen, hopend dat er dan wat vlees aan zit!!!
Als je vlees eet, eet dan goed vlees. Verschil is heel duidelijk te proeven.
Hier kunnen we ons natuurlijk in vinden Gerrit, goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Rack van wild zwijn bij levering al anderhalf jaar oud. Beef & steak biedt ter compensatie een cadeaubon van €15.
Dat is vervelend om te lezen Remco, mijn collega neemt even contact met je op. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Original review
Rack van wild zwijn bij levering al bijna een jaar oud.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM