Goede kwaliteit vlees. Op tijd en nog bevroren bezorgd. Kortom geweldig.
Bedankt voor de geweldige review, Gerard. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Kwalitatief goed vlees
Bedankt voor je review, RJ. Goed te horen dat je ons vlees kunt waarderen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Erg goed geholpen nadat de afhaalkorting niet verwerkt op mijn order. Het vlees is altijd van een geweldige kwaliteit.
Bedankt voor je review, Marc. Goed te lezen dat het snel is opgelost. En nog belangrijker, dat het heeft gesmaakt! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
's avonds bestellen en de volgende dag in huis. Heerlijk vlees.
Bedankt voor de geweldige review, Dick. Goed te lezen dat het heeft gesmaakt! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mijn gasten en ik hebben genoten van een smaakvolle Bavette. Perfect gesneden door de slager en heel mooi gemarmerd.
Dag Jos, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Antwoord op al mijn vragen, mooie producten, goed assortiment.
Bedankt voor de geweldige review, Jan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik maak al langer gebruik van de zeer goede producten van Beef & steak, maar had de laatste keer geen tijd om het even zelf op te halen. Doordat er bij Trunckrs iets fout was gegaan bij het sorteren kreeg ik de producten pas 3 dagen later (maandag avond ipv vrijdagavond). tot mijn grote schrik bleek dat het vlees niet in een vriezer was bewaard. Beef & Steak heeft het netjes opgelost, maar Trunckrs deed het feit dat ik 150 euro aan vlees moest weggooien af met "ongemak". Helaas kan ik ze niet minder als een halve ster geven. Schande, Schande en nog eens schande. Ik zou Beef en steak graag willen aanbevelen maar kan dat niet door de aanwezigheid van Trunckrs in de leveranciersketen.
Vervelend dat het zo is gelopen, Ronald. Gelukkig hebben mijn collega's hun best gedaan om het voor je op te lossen. We zijn ook met de bezorger in gesprek over deze situatie. Mocht je een keer in de buurt zijn, je kunt je producten ook bij ons afhalen in Ter Aar. Je kunt gratis voor de deur parkeren. En we hebben een leuke showroom met BBQ's en diverse accessoires en keukengerei. Hartelijke groet, Team BEEF&STEAK
B&S levert altijd op tijd, met uitstekende producten. Wat ik erg goed vindt zijn ook de recepten en bereidingen die ze op de site meegeven. Hier haal ik altijd weer inspiratie uit.
Dag Jesse, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat wij jou kunnen inspireren met onze recepten. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Alles klopt elke keer weer, wat wil je nog meer.
Bedankt voor de geweldige review, Rene. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Alles is mogelijk, en het vlees is altijd van geweldige kwaliteit
Beste Sander, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
goed vlees en ruime keuze. Bezorging is ook er goed
Dag Roy, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snel geleverd en super verpakt
Bedankt voor de mooie review, Berry. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Top kwaliteit vlees en andere benodigheden.
Dag Stan, Bedankt voor de geweldige review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
prima sevice prima producten
Dag Koen, Bedankt voor de mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik had een Livar Boston Butt besteld van 4kg. Het is normaal dat je een Boston Butt wat moet trimmen, maar hier zat een buitensporig dikke fat cap op. De fat cap alleen al woog meer dan 1kg. Op een totaal gewicht van 4kg besteld vlees komt dit uit op 25% vet enkel en alleen nog maar bovenaan het stuk. Dit is wel heel erg veel, dus voel ik me wat bekocht. Dit was de m'n eerste bestelling bij Beef&Steak. De kwaliteit van het vlees zelf was echter wel goed. Ook de bestelde St.Louis-Style ribs waren goed en volgens verwachting. De levering was stipt en heel goed gecommuniceerd.
Beste Dirk, Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je blij bent met de ribs en de levering. Onze slager neemt contact met je op over de boston butt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Besteld in overleg, levering zelfde dag.
Beste Bert, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Al jaren bekent met beef and steak, en altijd dik tevreden.
Bedankt voor de mooie review, Sander. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Al meerdere malen mijn vlees besteld, nog nooit slechte kwaliteit gekregen. De levering van de producten is ook volgens afspraak, en nooit problemen mee gehad. Laatste keer dat de producten niet meer volledig bevroren waren. Voor mij geen problemen opgeleverd omdat ik ze toch de dag erna gebruikt heb.
Dag Loek, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Het zien van de gezicht van mijn man bij het uitpakken van de producten, hij was net een klein kind die met kerst zijn cadeau's mocht uitpakken en het meteen liet zien aan zijn broers en vrienden zo van kijk . Nu nog wachten op beter bbq weer
Dag Somali, Bedankt voor deze geweldige review. Leuk om te lezen dat je man er zo blij van wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Weer supersnelle levering en kwaliteit was echt top. Spare ribs superdik bevleesd en al het vlees is van superieure kwaliteit. Kost wat maar je krijgt ook wat.
Dag Peter, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed vlees voor een goede prijs. Vandaag besteld en de bezorger stond in de avond al voor de deur! Top!
Bedankt voor de geweldige review, Gerben. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
snel en goed
Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zeer fijn
Beste Marinus, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
keurig verpakt , snel antwoord mooie producten
Dag Marcel, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
altijd goede kwaliteit en levering is duidelijk. Deze levering kan deels in de diepvries om later dit jaar op de BBQ te belanden.
Bedankt voor de geweldige review, Jan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat