Bestellen gaat snel en makkelijk, levering dezelfde dag.
Dank voor je mooie review Paul, daar doen we het voor. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik wilde van het weekend spareribs van het Livar varken. Bij de slager kon ik deze voor het weekend niet meer krijgen (2 dagen levertijd en niet in het weekend). Via beef en Steak de volgende dag aan huis bezorgd. Netjes ingepakt en was top vlees! Tip. De internet site liep niet heel lekker met bestellen.
Zo lezen we ze graag Mark, fijn dat je zo tevreden bent met ons en onze producten. Dank daarbij voor je feedback aangaande de site, we nemen het mee. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Toevoegen producten aan winkelwagen werkte niet goed. Bij inloggende kwam mijn adres niet tevoorschijn waardoor ik het alsnog moest intypen.
Dank voor je review en je feedback Ronald, we nemen het mee. We hopen dat verder alles alsnog naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Original review
Verschillende soorten worsten voor de bbq besteld, smaakten zeer goed. Ze werden prachtig verpakt bezorgd, diepgevroren in een fraaie koeltas met vrieselementen.
Klinkt heerlijk Peter, we hopen dat alles gesmaakt heeft. Dank voor je mooie review en graag gedaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik ben heel tevreden over de bestelling precies geleverd als vermeld en het vlees was top. Voor herhaling vatbaar
Graag gedaan en dank voor je mooie review, Sylvie. Van harte welkom voor herhaling. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooie stukken vlees, mals en niet taai. verpakking en levering perfect.
Dank voor je mooie review Rob, daar doen we het voor. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede kwaliteit vlees, alleen de te bestellen hoeveelheden zijn niet altijd wenselijk waardoor je vaak teveel of juist te weinig heb
Dank voor je mooie review en je feedback Martin, we nemen het mee. We hopen dat verder alles naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Was goede service en goede kwaliteit
Dank voor je mooie review en je feedback Serge, we nemen het mee. We hopen dat verder alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
2 stukken procureur vanuitstekende kwaliteit
Klinkt heerlijk Gert, we hopen dat je ervan genoten hebt. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prima vlees en prima bezorgd! Mooi verpakt ! Kan niet beter !!!! Topppp
Zo zien we ze graag Alida, dank voor je complimenten en je mooie review. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Altijd uitstekend geregeld als ik hier vlees bestel.
Dat lezen we graag Dirk, fijn dat je al zo lang tevreden bent met ons en de kwaliteit van ons vlees. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Er was iets mis gegaan met de bestelling. De waardebon werkte niet naar behoren. Ben heel Netjes door de klantenservice geholpen.
Fijn dat we het zo samen snel op hebben kunnen lossen Sandra, dank voor je mooie review. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede kwaliteit/prijs verhouding. Top levering
Dank voor je mooie review Linda, fijn dat je zo tevreden bent met ons en de levering van onze producten. Erg graag gedaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Super lekker vlees. En top levering
Graag gedaan en dank voor je mooie review Kim, zo zien we ze graag. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik bestel al jaren bij beef en steak,goede service en heerlijke stukken vlees.
Goed om te lezen dat je al jaren tevreden bent met ons en de kwaliteit van ons vlees Andries, daar doen we het voor. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Helemaal top!
Zo zien we ze graag Ronald, dank voor je mooie review. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Wat een smerige vette burgers, de kloko was er blij mee
Wat jammer om te lezen dat je ervaring met ons zo negatief is geweest Gerrit, mijn collega neemt even contact met je op. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Alles keurig en netjes geleverd. Kwaliteit vlees boven verwachting
Dank voor je mooie review Lennard, daar doen we het voor. Graag gedaan en we hopen dat alles weer gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Erg makkelijke manier om bbq vlees te bestellen.
Dank voor je review Christiaan, goed om te lezen dat je tevreden bent met ons en de kwaliteit van onze producten zoals de varkensnek. Jammer dat de St. Louis Ribs je tegen zijn gevallen, mijn collega neemt hier nog even contact met je over op. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
altijd correcte bevestiging bestelling en levering op de juiste tijd. Kwaliteit van vlees is bovengemiddeld, valt anderen ook op.
Zo zien we ze graag Wim, dank voor je mooie review. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Toen ik online door de bomen het bos niet meer kon zien door het ruime assortiment werd ik telefonisch zeer goed geholpen. Hij had veel kennis van de producten en kon mij precies zeggen wat ik moest hebben. Petje af! De producten werden keurig verpakt bezorgd en het tijdslot waarin het bezorgd werd volgens de mail was spot on.
Fijn dat we het zo samen hebben kunnen doen Marieke, graag gedaan. Goed om te lezen dat je daarbij zo tevreden bent met ons en de kwaliteit van ons vlees. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik had ruim van tevoren besteld om op donderdag het vlees te hebben. Helaas kwam het vlees een dag later, en hebben we moeten improviseren voor het vrijgezellen feest van mijn broer. Het vlees smaakte wel goed naderhand.
Wat jammer om te lezen dat het vlees later kwam en je hebt moeten improviseren Roel, erg vervelend. Mijn collega neemt even contact met je op. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prettige site met mooie kwaliteits producten
Dank voor je mooie review Pim, daar doen we het voor. Fijn daarbij ook om te lezen dat je de site en de navigatie als prettig hebt ervaren. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
snelle levering. Het Speenvarken was van goede kwaliteit.
Dat lezen we graag Lennard, dank voor je mooie review. We hopen dat je ervan genoten hebt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Voorheen zeer tevreden maar hebben dit keer de bestelling niet op afgesproken dag ontvangen. Oorzaak pakket vergeten mee te nemen door vervoerder. Resultaat, geplande diner moeten cancelen.
Wat vervelend om te lezen Benno, ontzettend jammer dat dit zo gebeurd is. Mijn collega neemt even contact met je op. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM