bestelling komt altijd netjes op aangegeven datum en optijd

Levering komt altijd goed uit qua tijd.

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Geen

goede ervaring

Het bestelde vlees werd binnen de voorgeschreven tijd mooi aan huis geleverd. Het was degelijk verpakt, maar desondanks waren de ijszakjes die erbij zaten allemaal naar onderen toe gezakt, waardoor een gedeelte van het vlees niet meer tegen het ijs zat. Omdat het pas om 22:00 hr geleverd werd (avondlevering) en de tijd tussen het vertrek en levering toch al wel wat uren in beslag neemt, was een gedeelte van het het vlees al gedeeltelijk ontdooit. Op zich nog niet zo erg als je het onmiddellijk gaat gebruiken, maar dat was niet in mijn geval. Toch heb ik het onmiddellijk in de diepvries gestoken, want het was nog niet uit de vacuümverpakking geweest. Ik heb hiervoor contact opgenomen met de klantendienst en gevraagd om erop te letten dat de ijszakjes niet meer kunnen zakken, ofwel enkele ijszakjes meer steken zodat alles goed vol zit en er niets meer kan verschuiven. klantendienst heeft hierop snel geantwoord dat ze hier in het vervolg rekening mee gaan houden. Ik heb dan ook als suggestie gegeven om bij de bestelling een mogelijkheid aan te vinken om (tegen vergoeding) extra ijszakjes te laten toevoegen dan de normale gebruikelijke hoeveelheid.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? enkel de ijszakjes zoals bovenaan beschreven.

Top! Mooi vlees! Snel netjes en gekoeld geleverd.

Top! Mooi vlees en snel en netjes gekoeld geleverd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Altijd op tijd goeie serve

Erg goed

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Vlees van zeer goede kwaliteit en uitstekend geleverd

Inmiddels al diverse bestellingen geplaatst. Zeer tevreden over de producten en de zorgvuldige verpakkingswijze.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Wat mag ik met de koeltassen doen?

Keurig volgens afspraak, goed stuk vlees

Aanrader

Goede kwaliteit van vlees snelle professionele levering, grote keuze!!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

keurig en zeer snel opgelost

lekker vlees, super service

Al een paar keer besteld. Kwaliteit altijd goed en constant. Afgelopen keer een stuk Chuck roast gekocht en bij aankomst bleek de vacuüm niet meer intakt. Na een uurtje reactie van de klanten service en na het weekend was er al een bezorger met een nieuw stuk vlees! Super!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Iets meer koeling? Soms is een klein randje van het vlees al een beetje zacht terwijl de rest nog mega bevroren is

goed vlees en goede service

makkelijk uitzoeken met goede uitleg. Goed vlees en zoals belooft op tijd geleverd

Lekker vlees

Snellere levering. Vlees goed verpakt. Belangrijkste het vlees is lekker

Nvt

Hallo, ik ben niet hellemaal tevreden want ik heb 3 pakketen chorizo besteld elke pakket moets 5 chorizos hebben maar één pakket had 4, dus één chorizo minder. Ik had deze keer echt 15 nódig. Met vriendelijke groet, Paola Alarcon

• Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Nee

Heerlijk vlees en zeer snelle bezorging

Heb al geregeld wat besteld, erg goede kwaliteit en snelle bezorging

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Vacuüm van sommige verpakkingen waren verbroken

Veel spammailtjes zonder mij hiervoor te hebben opgegeven. Verder was 1/4 van de verpakkingen beschadigd en dus het vacuüm verbroken… handig als je er pas achter komt als je het vlees ontdooid in water.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Bezorging super geregeld vlees minder

Voor het eerst bij beef en steak besteld. Alles omtrent de bezorging is top, keurig verpakt diep bevroren. Helaas vielen de spareribs ons tegen. Iberico ribs besteld maar die waren dun bevleesd dus voor ons was dit eenmalig een volgende keer toch maar weer gewoon naar de winkel waar je ze zelf kan zien en uitzoeken.

Kwaliteit

Prima kwaliteit. Goed verpakt. Bezorgen optijd.

Top geregeld

Lekker makkelijk bestellen en netjes thuis gekoeld geleverd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Super vlees snel en zorgvuldig geleverd.

De kwaliteit van het vlees was zoals altijd super. De levering werd perfect bezorgd. Alles was nog door en door bevroren.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Perfecte sevice en perfect vlees!

Het bestellen is gemakkelijk en prettig op soort vlees gesorteerd. Zo is het handig om uit te zoeken wat ik wil hebben. Ook de bestelling wwrd prima op tijd en goed verpakt geleverd! Het idee van 'dubbel doel' spreekt me aan. Er gaat zo geen goed voedsel verloren en de dieren hebben een prettige tijd gedurende hun pensioen. Dat levert ook minder gestreste dieren op. Dat vertaald zich naar super goed en gezond vlees! Zeker ga ik vaker bestellen.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Een veelzijdig assortiment, snel geleverd met een track en trace die ook echt werkt.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Gewichten per persoon

Uitstekend, zoals altijd!

Wederom erg genoten van mijn bestelling, Zowel de Runder Chuck als Buikspek was een mooi stuk vlees en goed van smaak. Levering zoals aangegeven.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Super snelle levering eigelijk is gewoon alles super van begin tot eind....

Prima producten. Bezorging ging mis

Prima producten. Alleen bezorging ging mis. En het bereiken van de bezorgservice is waardeloos. Niet werkende chats. Reactie op mail is foutief etc. Dir is normaal al vervelend. Maar zeker met een vers/bevroren product Inmiddels heeft Beef and steak contact gehad met ons. En een en ander meer dan correct opgelost. De klantenservice is top. Zeker een extra pluspunt.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Heerlijk vlees, transport vertraagd.

Het vlees was goed en heerlijk maar helaas kwam het een dag later dan ik het besteld had door vertraging bij de transporteur. Ik had het gelukkig iets eerder besteld voor een bbq met vrienden maar anders had ik zonder vlees gezeten….

Wederom alles top.

23 Hertog van Beijerenstraat